- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.841
eger hamileysen sabah akşam farketmez çıkar hemenkızlar ne dıyosunuz sımdı testı aksam geldıgındedmı yapayım sabahımı beklıyeyım ha hangısı daha ıyı sonuc verır
defnecim sözüm sana degil arada kaynamışsın hayatım
tebrik ederim bebegini saglıkla kucagına al
ya aslında düşününce vazgeçtimay kuzuuuu...valla bekliyorum bak ikiz söz verdinnn
aman dur otur oturdugun yerdeoyyyy bebeğiiimmm...İnşallah ikiz olur bebişlerin... en 2 halaya da hazırım 3 halaya da. senin için parande bile atarım (atmayı bilmem ama olsun denerim :) )
kıvırcık şekerim benim... Sonuçlar pozitif çıkmış olsa bile hiç birimiz hamile değiliz ki şu an... Bebekleri kanlı canlı kucağa alana kadar hiç birimiz hamile değiliz...Bak ben diyorum sana en geç eylülde sen hamileyim diyeceksin bize... Belkide dediğin gibi ikiz olcakama ondan sonra yakınmak yok bize... Bu bebeler beni mahvetti diye.
bende seni edutumkız kvrck seviyom seniii....
oyyyy...çok hızlı ilerliyo yetişemiyorummmm....
kıvırcıkım yaaa.. valla "ben hamileyim" lafını gördüm ya bir anda kalbim deli gibi çarptıı... gerçek sandım yaaa..bildiğim halde daha gününe olduğunu.. off yaaaa.... beni öldürceksin seeennn.....
kuzum çok kalabalık olunca arada kaynıyo bazı kşiler... dert etme..hepimiz seni çok seviyorruuzzzzz olumunekankayizsmile
leylem... kendinde belirti arama.. ben hamile olduğumu öğrendikten çoookk sonra belirtiler çıktı... hiç hamile gibi değildim... herkesin bünyesi farklı.... illa göğüslerin acıyacak diye birşey yok.. sen en güzeli al testini... ne zaman istersen yap..çünkü adetin gecikmiş... erken olsa o zaman sabah idrarına yap derdim ama gerek yok zaten yeteri kadar geçmiş.. bizide merakta bırakma... bombayı patlat hadi =)))
ben saat 2,30 gibi yapmıştım ama 4 saatlik falan idrarla yaptım.bide tam adet günümdü...eger hamileysen sabah akşam farketmez çıkar hemen
gaye sabah mı yaptı sanki
bence yap
ya aslında düşününce vazgeçtim
tam ben bi tane alayım
aman dur otur oturdugun yerde
takla aşcakmış yegenim nolcak
tabi onu düşünen yok bide senle ugraşcaz
aman allah muhafaza
bende seni edutum
kız gel bizde beraber hamiş kalalım beraber doguma gidelim el eleolumunekankayizsmile
oh olsun bundan sonra arada girip ben hamileyim deyip kaçıcam ders olsun size:lepi:
tamam benı gaza getırdınız aksam testgelır gelmez yapıcam senınde duan kabul olur ınsallah ıkız anası olursun yok yoküçüz olsuneger hamileysen sabah akşam farketmez çıkar hemen
gaye sabah mı yaptı sanki
bence yap
tamam canım patlatıcam ya aksam ya yarın sabah benı bekleyın anacımmm:lepi:oyyyy...çok hızlı ilerliyo yetişemiyorummmm....
kıvırcıkım yaaa.. valla "ben hamileyim" lafını gördüm ya bir anda kalbim deli gibi çarptıı... gerçek sandım yaaa..bildiğim halde daha gününe olduğunu.. off yaaaa.... beni öldürceksin seeennn.....
kuzum çok kalabalık olunca arada kaynıyo bazı kşiler... dert etme..hepimiz seni çok seviyorruuzzzzz olumunekankayizsmile
leylem... kendinde belirti arama.. ben hamile olduğumu öğrendikten çoookk sonra belirtiler çıktı... hiç hamile gibi değildim... herkesin bünyesi farklı.... illa göğüslerin acıyacak diye birşey yok.. sen en güzeli al testini... ne zaman istersen yap..çünkü adetin gecikmiş... erken olsa o zaman sabah idrarına yap derdim ama gerek yok zaten yeteri kadar geçmiş.. bizide merakta bırakma... bombayı patlat hadi =)))
ya aslında düşününce vazgeçtim
tam ben bi tane alayım
aman allah muhafaza
bende seni edutum
kız gel bizde beraber hamiş kalalım beraber doguma gidelim el eleolumunekankayizsmile
oh olsun bundan sonra arada girip ben hamileyim deyip kaçıcam ders olsun size:lepi:
e ozaman yalancı cobana donersın kız gercekten hamıleyım dsende ınanamayız sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya aslında düşününce vazgeçtim
tam ben bi tane alayım
aman allah muhafaza
bende seni edutum
bittem... gözün aydın canım.. değerin yüksek çıkmış.. ikiz olmasın bu yaaa
ben sabaha karsi 3 gibi fln yaptim yaa nob eczane aradik kac saaatt baya macerali oldu gunum gecmisti ama 6 gun hemen cikti zaten :kedi:
bi saattir internete baglanmaya calıstım. kimse geldiğimi gittiğimi farketmemiş. nasolsa doğurcak yakında durumuna geçincede alaka olmuyo galiba..
:sm_cool: bende tekrar hamileyim diye bağırcam kıvırcığım nartanem.. kaydirigubbakcemile3
bafom da gitmiş bu arada yaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?