Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oyyyy...çok hızlı ilerliyo yetişemiyorummmm....

kıvırcıkım yaaa.. valla "ben hamileyim" lafını gördüm ya bir anda kalbim deli gibi çarptıı... gerçek sandım yaaa..bildiğim halde daha gününe olduğunu.. off yaaaa.... beni öldürceksin seeennn.....
kuzum çok kalabalık olunca arada kaynıyo bazı kşiler... dert etme..hepimiz seni çok seviyorruuzzzzz olumunekankayizsmile

leylem... kendinde belirti arama.. ben hamile olduğumu öğrendikten çoookk sonra belirtiler çıktı... hiç hamile gibi değildim... herkesin bünyesi farklı.... illa göğüslerin acıyacak diye birşey yok.. sen en güzeli al testini... ne zaman istersen yap..çünkü adetin gecikmiş... erken olsa o zaman sabah idrarına yap derdim ama gerek yok zaten yeteri kadar geçmiş.. bizide merakta bırakma... bombayı patlat hadi =)))

defnecim sözüm sana degil arada kaynamışsın hayatım
tebrik ederim bebegini saglıkla kucagına al

tesekkur ederim canim ben yeni yeni ugramaya basladm zaten buralara bana solemedigini anladm ins senden de iyi haberler gelirrr artik en 2iz ama yerimseniben saka bi yana hayirlisiyla sende en kisa zamanda bebisinin haberini alirsin umarim :Saruboceq:

ay kuzuuuu...valla bekliyorum bak ikiz söz verdinnn
ya aslında düşününce vazgeçtim
tam ben bi tane alayım

aman dur otur oturdugun yerde
takla aşcakmış yegenim nolcak
tabi onu düşünen yok bide senle ugraşcaz
aman allah muhafaza
kız kvrck seviyom seniii....
bende seni edutum
kız gel bizde beraber hamiş kalalım beraber doguma gidelim el eleolumunekankayizsmile

oh olsun bundan sonra arada girip ben hamileyim deyip kaçıcam ders olsun size:lepi:

ay bacım.... keşke...bize de toplu sevinç yaşarlar....

eger hamileysen sabah akşam farketmez çıkar hemen
gaye sabah mı yaptı sanki
bence yap
tamam benı gaza getırdınız aksam testgelır gelmez yapıcam senınde duan kabul olur ınsallah ıkız anası olursun yok yoküçüz olsun
tamam canım patlatıcam ya aksam ya yarın sabah benı bekleyın anacımmm:lepi:

bi saattir internete baglanmaya calıstım. kimse geldiğimi gittiğimi farketmemiş. nasolsa doğurcak yakında durumuna geçincede alaka olmuyo galiba..
:sm_cool: bende tekrar hamileyim diye bağırcam kıvırcığım nartanem.. kaydirigubbakcemile3

bafom da gitmiş bu arada yaa :1hug:

Yok öle vazgeçmek bi kere çıktı ağzından... Allahım inşallah kıvırcığımın dilek kapıları o sırada açıktır ve ikizi olur :))
Düşünsene bu yaşananların 2 katını yaşiican :) asıl sana oh olsun:)) hatta 3üz olsun da gör sen gününülülülülülülü

e ozaman yalancı cobana donersın kız gercekten hamıleyım dsende ınanamayız sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosgeldın hayatım heyecandan senı goremedıkkı

Demet Akalın "Allah Belanı Versin" albümünün ilk parçası olan "O Pota Başına Yıkılır ınşallah" için klip çalışmalarına start verdi... :))))))) bu zaytung beni öldürüypr gülmekten

Lost'un Bitmesi ıle Boşluğa Düşen 6 Yıllık Evli Çift, Son Çare Olarak Tekrar Düzenli Seks Yapmaya Hazırlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…