Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.

benım de 4 5 gun oluyo gecelı ama arda kahve leke geldı dıye korkuyorum test yapmaya ama bugun yapıcam ınsallah

yerlesme kanamasi olabilir yaa bende de geldi hatta 4 aydir hep gecikiyordum son ay farlutalle adet gordum bu ayda hiic saalamadim yine geciktim olurum kesin die adet gunumden 2 gun sonra fln cok az leke geldi dedim kesin adet olcam yine hiicc sallmadim o gece iste saat 1 gibi fln esim pizza yerken midem altust oldu kokusundan dedim var bisey ve sonuucc :CüvCüv: yap hemen bence sende de var bisey sanki kaydirigubbakcemile5

gıtme canım noldu

takma kafana bunları canım hamılesın ıste eskıden deger mı vardı analarımız takır takır doguruyodu bebegınıde uzme kendınıde

ınsallah canım ınsallah :CüvCüv:

ay gözün aydın....:teytey:

ayy lapacım normal aralıklarda çok yüksek değil ya korktum valla en hayırlısı neyse o olsun inşallahhh

bir anda çok yükselmiş ya ondan dedim.... o aralık epeyce geniş.. herşeyi kapsıyor.. önemli olan senin değerin ve nasıl artış gösterdiği =)))))
hayırlısı olsun bitteriimm... rabbim gönlüne göre versn... ikiz, üçüzi dördüz, beşiz... =))))))))))))))))))

gayecim gözün aydın..gördünmü bak sorun yok..sen dinlenmene bak..bebeğe yardımcı ol... yerleşsin yerine iyiceeee....

gıtme canım noldu

takma kafana bunları canım hamılesın ıste eskıden deger mı vardı analarımız takır takır doguruyodu bebegınıde uzme kendınıde

kız bana diyene bak test yapmaya korkuyo :)) kaydirigubbakcemile3
hadi gitte test yap bize bi halay çektir....

kız bana diyene bak test yapmaya korkuyo :)) kaydirigubbakcemile3
hadi gitte test yap bize bi halay çektir....
kız evde test yok epey zamandır almıyodum aksam gelecek testım yapınca halay cekerız ınsallah
zaytung diye bir site var...çok gülüyorumsizede yoladım

hımm anladım canım komıkmıs gercekten

tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gitti

ya gayecim senin 310 larda gelmiş acaba bittenin ki ikizmi

nereye pınarım dur gidemezsin olamaz
şu an en değerli hamiş sensin yakında bizi teyze yapacaksın göndermeyiz seniolumunekankayizsmile

gaye artık endişeyi bırak tatlımm
kendine ve bebişe dikkat etme zamanı
artık sen yeni bir süreçtesin endişeden uzak durmalısın canım:umursamaz:

bu arada hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına nasşp eder inş.
ya lost bittikten sonra bende bi boşlukta gibi hissediyorum kendimi
napsam acaba:kedi:

sen bilirsin ne yapcağını tatlımmohaoldumsmile:kedi:

gayeee gozun aydın olumunekankayizsmile darısı başımaa yaa

ay gözün aydın....:teytey:

Sağolun canım arkadaşlarım... İnsan çok stres yaşayıp bi sürü hormon alıp bebeğe kavuşunca gerçekten çok stres oluyormuş... Rabbim öncelikle 5-10 yıldır çocuk özlemi çekenlerin yüzünü güldürsün inşallah.... Sonra en yakınımdaki sizler! kıvırcık,edut,halev,gültun,leylem,samsak,bebişkom88,ekakal... ve şimdi aklıma gelmeyen tüm destekçi kardeşlerim hepinizin halaylarını çekmeyi nasip etsin Rabbim tez zamanda... (kıvırcık için çift halay)

Canım benim... Sana hayranım valla acayip duruşunu koruyan panik yapmayan birisin... tütütü maaşallah... Sırf bu özelliğinden hayatta çok kazanırsın zaten... Ne güzel her durumda soğukkanlı ve pozitifsin. Allahım bana da böyle olmayı bi başartsa :) Değerim tam 1 günlük artmış. 2 günde 120 falan artması lazımdı 1 günde 60 artmış :)) çok istikrarlı bir çocuk olacak herhalde :))

kızlar ben kactım umarım sıze en kısa zamanda guzel haberı verırım eger bıkac gun gorunmesem geldıgımde hıcbısey sormayın demekkı negatıf cıkmıstır :gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…