- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.861
benım de 4 5 gun oluyo gecelı ama arda kahve leke geldı dıye korkuyorum test yapmaya ama bugun yapıcam ınsallah
gıtme canım noldu:gitme:
Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.
bir gecede iki bedeb incelmenini sırrı: lavman:))))))))))
yerlesme kanamasi olabilir yaa bende de geldi hatta 4 aydir hep gecikiyordum son ay farlutalle adet gordum bu ayda hiic saalamadim yine geciktim olurum kesin die adet gunumden 2 gun sonra fln cok az leke geldi dedim kesin adet olcam yine hiicc sallmadim o gece iste saat 1 gibi fln esim pizza yerken midem altust oldu kokusundan dedim var bisey ve sonuucc :CüvCüv: yap hemen bence sende de var bisey sanki kaydirigubbakcemile5
ya lost bittikten sonra bende bi boşlukta gibi hissediyorum kendimiLost'un Bitmesi İle Boşluğa Düşen 6 Yıllık Evli Çift, Son Çare Olarak Tekrar Düzenli Seks Yapmaya Hazırlanıyor
Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.
ayy lapacım normal aralıklarda çok yüksek değil ya korktum valla en hayırlısı neyse o olsun inşallahhh
gıtme canım noldu
takma kafana bunları canım hamılesın ıste eskıden deger mı vardı analarımız takır takır doguruyodu bebegınıde uzme kendınıde
noluyo kız nerden cıktı bu laflar
kız evde test yok epey zamandır almıyodum aksam gelecek testım yapınca halay cekerız ınsallahkız bana diyene bak test yapmaya korkuyo :))kaydirigubbakcemile3
hadi gitte test yap bize bi halay çektir....
zaytung diye bir site var...çok gülüyorumsizede yoladım
tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gittiKızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
:gitme:
yerlesme kanamasi olabilir yaa bende de geldi hatta 4 aydir hep gecikiyordum son ay farlutalle adet gordum bu ayda hiic saalamadim yine geciktim olurum kesin die adet gunumden 2 gun sonra fln cok az leke geldi dedim kesin adet olcam yine hiicc sallmadim o gece iste saat 1 gibi fln esim pizza yerken midem altust oldu kokusundan dedim var bisey ve sonuucc :CüvCüv: yap hemen bence sende de var bisey sanki kaydirigubbakcemile5
ya lost bittikten sonra bende bi boşlukta gibi hissediyorum kendimi
napsam acaba:kedi:
gayeee gozun aydın olumunekankayizsmile darısı başımaa yaa
ay gözün aydın....:teytey:
bir anda çok yükselmiş ya ondan dedim.... o aralık epeyce geniş.. herşeyi kapsıyor.. önemli olan senin değerin ve nasıl artış gösterdiği =)))))
hayırlısı olsun bitteriimm... rabbim gönlüne göre versn... ikiz, üçüzi dördüz, beşiz... =))))))))))))))))))
gayecim gözün aydın..gördünmü bak sorun yok..sen dinlenmene bak..bebeğe yardımcı ol... yerleşsin yerine iyiceeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?