- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.881
ayselll sen adetten once test yapmışmıydın
tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gitti
ya gayecim senin 310 larda gelmiş acaba bittenin ki ikizmi
tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gitti
gaye artık endişeyi bırak tatlımm
kendine ve bebişe dikkat etme zamanı
artık sen yeni bir süreçtesin endişeden uzak durmalısın canım:umursamaz:
Canım benim... Sana hayranım valla acayip duruşunu koruyan panik yapmayan birisin... tütütü maaşallah... Sırf bu özelliğinden hayatta çok kazanırsın zaten... Ne güzel her durumda soğukkanlı ve pozitifsin. Allahım bana da böyle olmayı bi başartsa :) Değerim tam 1 günlük artmış. 2 günde 120 falan artması lazımdı 1 günde 60 artmış :)) çok istikrarlı bir çocuk olacak herhalde :))
evet 3 gün önce yapmıştım negatifti canım
sonra gecikmenin 1.günü test yaptım silikti 2. günü çok net çift çizgi çıtı
1 gün sonra da kan testi yaptırdım[/Q
işte bi heves istek varya ümidini yitirmiosun yitirmek istemiosun cmrtesi test yaptım ben negatifti size solemedim bide idrar bi kaç saat tutmadan yaptım.normalde adet gunum 17 yada 18 inde . :sinifsinif:
bir gecede iki bedeb incelmenini sırrı: lavman:))))))))))
canım haftasına göre bitte'nin değeri de normal gidiyor... Bence ikizden ziyade Bizim sevda'nın doktorunun tezi doğruysa Bitte'nin kızı olacak herhalde :))
yok ya.. bende panikliyorum çoğu zaman ama bunun bana faydası olmadığını düşünüp frenliyorum işte kendimi... çok rahat bir hamilelik geçirdim.. çok şükür.. sizlerde rahat olun..tavsiye ederim)) sen ne kadar huzursuz olursan bebeğinde o kadar huzursuz olur.. doğduğunda da o huzursuzluk devam eder.. bunu yaşamak istemezsin herhalde aklinialirimsmile
o artışında bir kuralı var. şimdi net yazamayacağım. emin değilim çok ama ilk günler değil de belli bir haftadan sonra düzenli olarak 2 katına çıkıyor.. senin henüz çok yeni. belkide o yüzden tam 2 katı olmadı... çok takılma değerlere falan... üzme tatlı canını da bebeği de.. önemli olan onun gelip oraya yerleşmesi...gerisi hep hikayeden ibaret yerimseniben
geçin dalganızı
siz bi tane dogurcaksınız
ben iki tane
görürsünüz siz
size inat ikiz gebe kalıcam
sizede iki kere halay çektiricem
en hamile ben olucam aranızda
sizede selam vermiycem:umursamaz:
Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.
GAYE 4 hafta 5 günlük hamilesin ve muhtemel doğum tarihin 18 şubat 2011
günaydın =))
evet 3 gün önce yapmıştım negatifti canım
sonra gecikmenin 1.günü test yaptım silikti 2. günü çok net çift çizgi çıtı
1 gün sonra da kan testi yaptırdım[/Q
işte bi heves istek varya ümidini yitirmiosun yitirmek istemiosun cmrtesi test yaptım ben negatifti size solemedim bide idrar bi kaç saat tutmadan yaptım.normalde adet gunum 17 yada 18 inde . :sinifsinif:
canım süprize açık ol derim
ben ilk negatifi görünce bu ayda olmadı diye salmıştım kendimi
birde tam 8. aydı artık eşimle konuşmuştuk dra gidecektik
bizim oğlan süpriz yapmış reglden 2 gün sonra geldiğinin müjdesini aldık
cumartesi çok erken miş nerdeyse 1 hafta varmış daha tatlım
bence umudunu yitirme canım
bugünlerde bile yapmış olsaydın umudunu yine yitirmemen lazım ta ki inş. gelmez kırmızılar gelinceye kadar
GAYE 4 hafta 5 günlük hamilesin ve muhtemel doğum tarihin 18 şubat 2011
şu tickerleriniz yapın bizde takip edelim sizi kızlar
pınarrrr nereye kayboldun canım?
canım süprize açık ol derim
ben ilk negatifi görünce bu ayda olmadı diye salmıştım kendimi
birde tam 8. aydı artık eşimle konuşmuştuk dra gidecektik
bizim oğlan süpriz yapmış reglden 2 gün sonra geldiğinin müjdesini aldık
cumartesi çok erken miş nerdeyse 1 hafta varmış daha tatlım
bence umudunu yitirme canım
bugünlerde bile yapmış olsaydın umudunu yine yitirmemen lazım ta ki inş. gelmez kırmızılar gelinceye kadar
şu tickerleriniz yapın bizde takip edelim sizi kızlar
pınarrrr nereye kayboldun canım?
Ayselcim lilypie dan ticket yaptım ama site kabul etmedi... hangi kodu koyuyorsunuz... hemde baktım bugün mugiş aynısını yapmış kaydirigubbakcemile3
günaydın =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?