Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gitti

ya gayecim senin 310 larda gelmiş acaba bittenin ki ikizmi

canım haftasına göre bitte'nin değeri de normal gidiyor... Bence ikizden ziyade Bizim sevda'nın doktorunun tezi doğruysa Bitte'nin kızı olacak herhalde :))

tamam vaz geçtim istemiyorum ikizzzzzzzzzzzzzzzz o kızgınlıkla söylenmişti geçti gitti

ya gayecim senin 310 larda gelmiş acaba bittenin ki ikizmi

yok öle söyleyip ondan sonra çekilmek kenara... tabi biz bilemeyiz ama tam o sırada dilek kapın açıksa artık kaçarın yok demektir kaydirigubbakcemile3

gaye artık endişeyi bırak tatlımm
kendine ve bebişe dikkat etme zamanı
artık sen yeni bir süreçtesin endişeden uzak durmalısın canım:umursamaz:

Evet canım bugün güzel güzel keyif yapcam :)

yok ya.. bende panikliyorum çoğu zaman ama bunun bana faydası olmadığını düşünüp frenliyorum işte kendimi... çok rahat bir hamilelik geçirdim.. çok şükür.. sizlerde rahat olun..tavsiye ederim )) sen ne kadar huzursuz olursan bebeğinde o kadar huzursuz olur.. doğduğunda da o huzursuzluk devam eder.. bunu yaşamak istemezsin herhalde aklinialirimsmile
o artışında bir kuralı var. şimdi net yazamayacağım. emin değilim çok ama ilk günler değil de belli bir haftadan sonra düzenli olarak 2 katına çıkıyor.. senin henüz çok yeni. belkide o yüzden tam 2 katı olmadı... çok takılma değerlere falan... üzme tatlı canını da bebeği de.. önemli olan onun gelip oraya yerleşmesi...gerisi hep hikayeden ibaret yerimseniben

Canım benim tam 2 katına göre artmış.çünkü kanı ilk değerin ertesi günü verdim... bugün 2. katı olmalı...

geçin dalganızı
siz bi tane dogurcaksınız
ben iki tane
görürsünüz siz
size inat ikiz gebe kalıcam
sizede iki kere halay çektiricem
en hamile ben olucam aranızda
sizede selam vermiycem:umursamaz:

ben cevap yazana kadar sayfalar ilerliyor okuyana kadarda yoruluyorum yaaaaaaaaaa maşallah topiğimize tatlım inşallah ikiz olurda çifte halay çekeriz

çok sevindim tatlım umarım sonuna kadar herşey yolunda gider sadece dikkat et kendine ve bebişine

nurzul.. dün senin için halayımı çektim mi acaba? hiç hatırlamıyorum... dün yoğundum biraz...
bugün çekeyim garanti olsunnnn kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun minişin... sımsıkı tutunsun sana... güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhhhh :Saruboceq:
gözün aydın.....ve işte halay senin içinnnn
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray:
çok coşkuluyuz bugünlerde......
devamıda gelir innşşaaallaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…