Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geldim gene...

dün gece uyuyamadım, sıcaktanmı eşime kızdıgımdanmı bilemiyom..
1 senedir bekledi kayınvalidem tam benim b u durumuma bakmadan banyosuna tadilat yaptırıyo eşim onla ilgileniyo.... 2 saat mesafe bulundugumuz yere. bişey olsa yalnızım kimsenin umrunda değil. annem geliyo haftasonu iyiki...
birazdan seramik bakcaz , en kayganından seçerim valla bu kızgınlıkla klava:

onu ara doguruyorum ben diye avaz avaz bagır klava:

aman oğlunun ilgisi sana kaydı ya hemen kendi üstüne çekmesi lazım :)) ondandır. Seç kız en kayganını en kötü renklisini seç :)))kötükedihüsonihahah yaşasın kötülük

ahh canım yaa..allah yardımcın olsun...
ama dert etme doğum zaten aniden olmuyor... ön sancıların gelicek, düzenli sancıların gelicek.... bir şey olursa hemen ararsın gelir...
ama dediğin gibi kayınvalidenin bu durumda iş çıkarması hoş olmamış.. şimdiye kadar yapsa iyi olurmuş...

lapacım iyi dileklerin için teşekkür ederim. keseyi görseydik kalp atışlarınıda duysaydık rahat edicekti içimiz. inşş sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz. gaye bitte defne ve ben. inşş dördümüzde keseleri ve kalp atışlarını duyarız hayırlı bir şekilde

iyiylik cok şükür tatlım miniş yerinde =) tutuyorum vize alana kadar gelmek yok
sen napıyosun nasılsınn

dursun bizcede annesi.. 35. haftayı görsün bebişim göbüşünde inşallah...

onu ara doguruyorum ben diye avaz avaz bagır klava:

ben herşeyi düşünerek hesaplayarak harcıyorum. 1200 liraya mobilya aldı hediye. biz ona 3000 liraya banyo yapıyoz .. ne güzel dimi

bişey demedim valla. onlar için huzurumu bozamıcam genede.. vakti gelince söylüyorum lafı . hepsi susuyor.. banada karısmaya hakları olmuyor bari. ilgilenmesinler. annem ilgilensin yeter. ona kızsamda beni anlıyo ve kapris yapmadan istediğimi yapıyo ..
onlara tümden laelaelaelaelae

Günaydın canım
nasılsın?
bebiş ne yapıyor acele ediyor mu yine gelmek için?

canımmmm opuyorumnanaktan iyiyim ben neolsun bazen gelmek istiyo kasılıyo feci =( ama alıştık tutuyorum bi iğne varmış ciğerlerş geliştiren haftaya onu olucaz. ama igneyide olunca erken dogum oluyomuş CADIARZU sen nasılsın napıyosun bakimm

Amin canım benim... Rabbim bize keseleri kalp atışlarını göstersin.Bekleyen arkadaşlarımıza da çift çizgileri göstersin inşallah

kızlar maşallah kullanıcı sayımıza bakarmısınız ne güzel böyle kalabalık ve güzel haberler olunca nazar değmesin

ewet dogru teşhis kızlar ben hamileyimmmm yuppi hihoyyyt

hep beraber ilerliceksiniz ne güzel... boshayallersmile

bebişler için en önemlisi huzur ve annenin mutluluğu.. eğlenin kızlar.. hihoyyyt

testler sonuçlar siz ne yaparsanız yapın çıktığı gibi çıkacak işte. dua edin sağlık için yeter..
beslenmenize dikkat edin. su için su içirin :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…