Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım inş bende hep öyle diyorum kızım acele etme diye..
ya ne güzel hesap 1200 hediye aldı karsılıgı 3000lik banyo oh sempatiksalakcinni

kuzum su içiyorum ama bu seferde 2dk da 1 wc deyim... valla wc den çıkıyorum gelip 1 yorum yazıyorum yine geliyo çişim

duyarsınız canım benim....
geçen yazmıştım.. sen yoktun o gün... ben günlük gibi birşey tutuyorum.. doktor kontrollerini yazıyorum... ilk tekmelemesini.. ultrason görüntülerini yapıştırıyorum falan... ona baktım... ilk kesenin resmi var.. boyu 2mm bebeğin.. sonra kalp atışını duymuşuz.. arada kanamalar oldu üzülmüşüz.. şimdi ise 32cm boyunda... 4 boyutlu fotografları var.. eli yüzü görünüyor hepsinde net bir şekilde.. neredeenn nereye geldiiikk.... sizlerde geleceksiniz..zaman çabuk geçiyor.. rahat geçirmeye bakın..

bebeklerim geliyor yaşasınn
hem bende hsg nin ikinci ayındayım
:CüvCüv: nasıl yakıştımı

süpersin bebeğim :lepi:

canım inş bende hep öyle diyorum kızım acele etme diye..
ya ne güzel hesap 1200 hediye aldı karsılıgı 3000lik banyo oh sempatiksalakcinni

bilsem aldırtmazdım valla.. boşveeeer ....

bebişleri göbüşleri sevelim biz.. vız gelir tırıs gider bize :enbuyukkk:

nurzulcum canım benim cookk sevindim ya Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş. keseler kalp atışları cinsiyeti hepsini görüceksiniz inş. opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

amin canım inşş bu 6 ay içinde listemizde bekleyen arkadaşımız kalmaz.rabbim hepimizin kucağını bebişle doldurur.

kuzum su içiyorum ama bu seferde 2dk da 1 wc deyim... valla wc den çıkıyorum gelip 1 yorum yazıyorum yine geliyo çişim

özellikle bebek biraz daha büyüdüğünde kesenin suyu belli peryodlarda kendini yenilediği için saatte bir-iki bardak içmek iyi geliyomuş. hepsini birden dikmeyecez yanii.... :içelim:

istifra edenler merak etmesin. ilk 3 ay bebek anneyi sömürüyor . yemeseniz bile besleniyor. ilk aylarda bebek için değil kendi kemikleriniz ve sağlığınız için beslenmek daha önemli kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis
4 saatte bir suyu yenileniyormuş....
ilk 3 ay dediğin gibi bebek bizim depolardan geçiniyor. çünkü sindirim sistemi yok henüz... oluşunca yani 3 aydan sonra kendi besinini kendisi alıyor

hatırlattığın için sağol canım bende yapıyım öyle. kızlar ben kan testi falan yaptırmadım. ablamlar benden meraklıher gün arayıp soruyolar doktor gerek görmedi kan tesitini ayın 17 sinde gel dedi bende yaptırmadım. sizce yaptırmalımıyım.

doktorum banada yaptırmadı... gerek yok.. keseyi görmüşse, kesede bebeğide görmüşse hiç gerek yok değerlere falan.. ben sırf meraktan ve 1 yıl sonunda hep 0,1 den farklı birşey görmek için yaptırdım 5+5 de ve 30000 küsürlü değeri gördüm.. saklıyorum o sonucu =))))) anı =))))

ben bazen külodumu topluyorum hemen geri indiriyorum :kedi:

amin canım inşş bu 6 ay içinde listemizde bekleyen arkadaşımız kalmaz.rabbim hepimizin kucağını bebişle doldurur.

oooo çok o zaman .. ben en son gayeye doğuma gitmeden duycam demiştim..
geri kalanlara da kırkımız çıkmadan süre veriyorum valla haberiniz olsun alkisalkisalkis

benim dr da istememişti kese göründü diye. ama ben yaptırmıştım hem de gün aşırı katlanmasına bakmıştım.. inanamadım napiyim. hatıra işte laboratuar sonuçları ..

aklinialirimsmile

ya kıvırcık vallahi yüreğime indirceksin yaaaa...
ciddimisin????

lapacım erken dogum yaparsan benim yüzümden olucak bu galiba kaydirigubbakcemile3
hayatım 26 haziranda günüm o zaman size burdan haber vericem merak etmeyin
şimdi bebeklerim tüp yolundan ilerliyolar yapışcaklar yakında yumoşa yoldalar yani boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…