- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.921
ewet dogru teşhis kızlar ben hamileyimmmm yuppi hihoyyyt
dursun bizcede annesi.. 35. haftayı görsün bebişim göbüşünde inşallah...
ben herşeyi düşünerek hesaplayarak harcıyorum. 1200 liraya mobilya aldı hediye. biz ona 3000 liraya banyo yapıyoz .. ne güzel dimi
bişey demedim valla. onlar için huzurumu bozamıcam genede.. vakti gelince söylüyorum lafı . hepsi susuyor.. banada karısmaya hakları olmuyor bari. ilgilenmesinler. annem ilgilensin yeter. ona kızsamda beni anlıyo ve kapris yapmadan istediğimi yapıyo ..
onlara tümden laelaelaelaelae
hep beraber ilerliceksiniz ne güzel... boshayallersmile
bebişler için en önemlisi huzur ve annenin mutluluğu.. eğlenin kızlar.. hihoyyyt
testler sonuçlar siz ne yaparsanız yapın çıktığı gibi çıkacak işte. dua edin sağlık için yeter..
beslenmenize dikkat edin. su için su içirin :içelim:
lapacım iyi dileklerin için teşekkür ederim. keseyi görseydik kalp atışlarınıda duysaydık rahat edicekti içimiz. inşş sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz. gaye bitte defne ve ben. inşş dördümüzde keseleri ve kalp atışlarını duyarız hayırlı bir şekilde
bebeklerim geliyor yaşasınn
hem bende hsg nin ikinci ayındayım
:CüvCüv: nasıl yakıştımı
canım inş bende hep öyle diyorum kızım acele etme diye..
ya ne güzel hesap 1200 hediye aldı karsılıgı 3000lik banyo oh sempatiksalakcinni
lapacım iyi dileklerin için teşekkür ederim. keseyi görseydik kalp atışlarınıda duysaydık rahat edicekti içimiz. inşş sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz. gaye bitte defne ve ben. inşş dördümüzde keseleri ve kalp atışlarını duyarız hayırlı bir şekilde
bebeklerim geliyor yaşasınn
hem bende hsg nin ikinci ayındayım
:CüvCüv: nasıl yakıştımı
bebişler için en önemlisi huzur ve annenin mutluluğu.. eğlenin kızlar.. hihoyyyt
testler sonuçlar siz ne yaparsanız yapın çıktığı gibi çıkacak işte. dua edin sağlık için yeter..
beslenmenize dikkat edin. su için su içirin :içelim:
kuzum su içiyorum ama bu seferde 2dk da 1 wc deyim... valla wc den çıkıyorum gelip 1 yorum yazıyorum yine geliyo çişim
özellikle bebek biraz daha büyüdüğünde kesenin suyu belli peryodlarda kendini yenilediği için saatte bir-iki bardak içmek iyi geliyomuş. hepsini birden dikmeyecez yanii.... :içelim:
istifra edenler merak etmesin. ilk 3 ay bebek anneyi sömürüyor . yemeseniz bile besleniyor. ilk aylarda bebek için değil kendi kemikleriniz ve sağlığınız için beslenmek daha önemli kaydirigubbakcemile5
hatırlattığın için sağol canım bende yapıyım öyle. kızlar ben kan testi falan yaptırmadım. ablamlar benden meraklıher gün arayıp soruyolar doktor gerek görmedi kan tesitini ayın 17 sinde gel dedi bende yaptırmadım. sizce yaptırmalımıyım.
kuzum su içiyorum ama bu seferde 2dk da 1 wc deyim... valla wc den çıkıyorum gelip 1 yorum yazıyorum yine geliyo çişim
amin canım inşş bu 6 ay içinde listemizde bekleyen arkadaşımız kalmaz.rabbim hepimizin kucağını bebişle doldurur.
doktorum banada yaptırmadı... gerek yok.. keseyi görmüşse, kesede bebeğide görmüşse hiç gerek yok değerlere falan.. ben sırf meraktan ve 1 yıl sonunda hep 0,1 den farklı birşey görmek için yaptırdım 5+5 de ve 30000 küsürlü değeri gördüm.. saklıyorum o sonucu =))))) anı =))))
ya kıvırcık vallahi yüreğime indirceksin yaaaa...
ciddimisin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?