- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.941
hatırlattığın için sağol canım bende yapıyım öyle. kızlar ben kan testi falan yaptırmadım. ablamlar benden meraklıher gün arayıp soruyolar doktor gerek görmedi kan tesitini ayın 17 sinde gel dedi bende yaptırmadım. sizce yaptırmalımıyım.
yeni hamişler hani ticker lar eklenmemiş. hadi bakalım
canım ayselden cevap alamadım ben lilypie dan ticker yaptım ama hangi kodu koyucaz bulamadım... hangisini koyduysam kabul etmedi
geldim gene...
dün gece uyuyamadım, sıcaktanmı eşime kızdıgımdanmı bilemiyom..
1 senedir bekledi kayınvalidem tam benim b u durumuma bakmadan banyosuna tadilat yaptırıyo eşim onla ilgileniyo.... 2 saat mesafe bulundugumuz yere. bişey olsa yalnızım kimsenin umrunda değil. annem geliyo haftasonu iyiki...
birazdan seramik bakcaz , en kayganından seçerim valla bu kızgınlıklaklava:
AYSEEEELLL lilypie dan ticker oluşturdum ama kodu kabul etmiyor bu site... siz nasıl koydunuz?
canımmmm opuyorumnanaktan iyiyim ben neolsun bazen gelmek istiyo kasılıyo feci =( ama alıştık tutuyorum bi iğne varmış ciğerlerş geliştiren haftaya onu olucaz. ama igneyide olunca erken dogum oluyomuş CADIARZU sen nasılsın napıyosun bakimm
:teytey::teytey::teytey: ciddisin dimi? yoksa şaka mı?
kız klvrck şokm oldum bi anda çok kötüsün yaaalapacım erken dogum yaparsan benim yüzümden olucak bu galiba kaydirigubbakcemile3
hayatım 26 haziranda günüm o zaman size burdan haber vericem merak etmeyin
şimdi bebeklerim tüp yolundan ilerliyolar yapışcaklar yakında yumoşa yoldalar yani boshayallersmile
ben varım ama işlerim çok yağun lapacım
Günaydın canım
nasılsın?
bebiş ne yapıyor acele ediyor mu yine gelmek için?
aysel ya ben ticker yapmayı bilmiyorum biraz anlatırmısınn
benim işim yok şu an.. laflıcak yer arıyorum...
anlatayımmı??? vatana millete hizmetim olsun
pardon canım ben de anlatımım iyi değil hazırdan koptyaladım
ama sen yine de anlat bitte ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?