Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

nasıl uykum var nasıl uykum var....hamile kalınca nasıl olacağım merak içindeyim bacım

KIZLARRRRR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaynatmsiiniz ben gelene kadarrrrrrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
canimm cok sukurrrrr:teytey::teytey: cok sevindimmm stres yapamaya devamm ettt

bafo tesekkur ederim bisey sorcam size benim bi anda mide bulantim cok siddetlendi dun geceden beri 5-6 defa vukaatm oldu yapabilecegim bisey var mi ? hic bisey kalmiyor midemde...
canimmm hos geldin aramizaaa bebisinde hayirli saglikli olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

gayemm sonuclarin seninde cok iyi massallahhhh saglikla gelsin bebisin sanada stress yokk okk:teytey:

ya lost bittikten sonra bende bi boşlukta gibi hissediyorum kendimi
napsam acaba:kedi:
kvircikkimmm

cahilligime bagislada lostt neeee kiiii yaa cok cahillestimm benn :sinifsinif::sinifsinif:
ayrica diger arkadslarr sizlerede merhaba sayfalarin yarisina kadar okudum vallahi oku oku bitmiyo bir an once merhab deyeyim dedimm .
bu aksamda leylem arkadsi bekliyoz halay icinn insallahh cizgile ciftt olurrrr:Saruboceq::Saruboceq:

lost dizi kuzum yaklaşık 4 yıldır içimizi kemiren, internetten indirip saatlerce üzerine yorum yapılan sonunda araf olduğunu duyduğum ama hayal kırıklığına uğrarım diye izlemediğim amerikan yapımı dizi

günaydın helvam

kızlar tıckerlarınız hayuırlı olsun cook guzel olmuslar masallah :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…