- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.961
ay minişini yerim senin bennn
tamam canım.. kolay gelsin sana..fıstıklı helvaaa =)
en güzelini yazmışsın bitter çikolatam daha ne olsun
nasıl uykum var nasıl uykum var....hamile kalınca nasıl olacağım merak içindeyim bacım
GÜNDÜZLERİ UYKULU GEZERSİN
GECELERİ SICAKTAN UYUYAMAZSINkaydirigubbakcemile3 ŞEKİL A BEN
Bİtte gÜzel olmuŞ
yerİm ben o mİnİŞİ
uykuyu sevmem ama işteyim diye gündüzleri nasıl uykum geliyor belli değil
:1shok:
bende çok sevmem
ama hamilelik nedeniyle her gün gündüz uykum geliyor
sonra geceleri uyuyayım diye yatıyorum sıcaktan uyuyamıyorum
inşallah hamiş kalırımda derdim bu olur kuzummm
canimm cok sukurrrrr:teytey::teytey: cok sevindimmm stres yapamaya devamm etttgaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
canimmm hos geldin aramizaaa bebisinde hayirli saglikli olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:bafo tesekkur ederim bisey sorcam size benim bi anda mide bulantim cok siddetlendi dun geceden beri 5-6 defa vukaatm oldu yapabilecegim bisey var mi ? hic bisey kalmiyor midemde...
gayemm sonuclarin seninde cok iyi massallahhhh saglikla gelsin bebisin sanada stress yokk okk:teytey:Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.
kvircikkimmmya lost bittikten sonra bende bi boşlukta gibi hissediyorum kendimi
napsam acaba:kedi:
lost dizi kuzum yaklaşık 4 yıldır içimizi kemiren, internetten indirip saatlerce üzerine yorum yapılan sonunda araf olduğunu duyduğum ama hayal kırıklığına uğrarım diye izlemediğim amerikan yapımı diziKIZLARRRRR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaynatmsiiniz ben gelene kadarrrrrrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canimm cok sukurrrrr:teytey::teytey: cok sevindimmm stres yapamaya devamm ettt
canimmm hos geldin aramizaaa bebisinde hayirli saglikli olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
gayemm sonuclarin seninde cok iyi massallahhhh saglikla gelsin bebisin sanada stress yokk okk:teytey:
kvircikkimmm
cahilligime bagislada lostt neeee kiiii yaa cok cahillestimm benn :sinifsinif::sinifsinif:
ayrica diger arkadslarr sizlerede merhaba sayfalarin yarisina kadar okudum vallahi oku oku bitmiyo bir an once merhab deyeyim dedimm .
bu aksamda leylem arkadsi bekliyoz halay icinn insallahh cizgile ciftt olurrrr:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın helvam
Günaydın kızlar.... Ben dün eve geldiğimden beri yatıyorum. Bugün evdeyim yatıcam mümkün olduğunca.Dün kan verdim tekrar sonucu saat 11 e doğru belli olacak.Ne olur dua edin kızlar değerim artmış olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?