Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bitteemm..güsel olmuş takvimin... ayrıcaaa sarı civciv resmimi koymuşsun tekrar.. öpüyorum seni kocaammaannnnn opuyorumnanaktan

canim aydinlattigin icin cok tesekku ederim ama araf oldugu ne demeksenağlama

yaptım bişeyler ama

bittecim sen tam 4. hafta mısın? + sı yok mu? sat kaçtı senin?

gayemm sonuclarin seninde cok iyi massallahhhh saglikla gelsin bebisin sanada stress yokk okk:teytey:
canım benim sağol.inşallah böyle arta arta devam eder artışımız... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

kız hamişlere bize dua edin allah sizin dualarını kabul eder yavlumlarrr

Canım ben şimdi bakara suresini açtım hala okunuyor... sürekli dua edeceğim hem kendime hem sizlere.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepimizden güzel haberler duymak nasip olsun hep.

gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
masallah canım ne guzel katlanmıs degerın boshayallersmile

geçin dalganızı
siz bi tane dogurcaksınız
ben iki tane
görürsünüz siz
size inat ikiz gebe kalıcam
sizede iki kere halay çektiricem
en hamile ben olucam aranızda
sizede selam vermiycem:umursamaz:

ayy kvrcık alemsın yaa guldurdun benı oluyorum yorgunluktan 3 cocukla carsı gezıoz sabahtan berı
bence ıkız fıkrını tekrr dusun aklinialirimsmile

kızlar tıckerlarınız hayuırlı olsun cook guzel olmuslar masallah :lepi:
Canım arkadaşım teşekkür ederim... İnşallah daha güzel tickerları sizlerde görmek nasip olur en kısa zamanda... Şimdi bakara suresinin okunması bitsin dua edicem hepimiz için... akşam da yasin okuyacağım inşallah.

LORKEEM çok şükür artmış hayırlısı RAZNAVUR sağol canım LAPACIM edut sayesinde buldum sarı oğluşumu burdan kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
GAYE benim 4 hafta + 1gün diyoo

ınsallah canım ya hayırlısı ıle su ptesı bı gelseydı bakalım ...
kan ter ıcınde uyandım gece ates ve ter basıo bu bekleme uzadıkca sanırım ..

LORKEEM sen nerelerdesin gezenti hatun

canım oldum valla bugun sondu ınsallah
yenngem dubaıden geldı ya alısverıs yapması lazımdı
onlarla gezduık bugun yıne 3 cocuk ve bu havada akıll ısı degıl ama mecburen cıktık dugunumuz var hsonu
cuma da annemler gelıo
bu ara yogunum valla sıze zor yetısıyorum

bugun belımde koptu gezerken ptesıden berı zaten bu yorgunluga bu sıcaga ragmen nası gelmıo hala reglım sasırıryom

aranızda yeniyim arkadaşlar o yüzden konunuzdan biraz uzağım..şuan hamile olan o sevinci yaşayan arkadaşlar; benim gibi haziranda hamile kalmak isteyen arkadaşlara dua edin.Hep birlikte hamileliği yaşayalım, :CüvCüv: bizde böyle olalım inş.

misafir ağırlıyosun yani iiii maşallah sana dubaiden ne getirmiş yengen

Son düzenleme:

inşallah canım yarın kandilmiş bol bol dua etcem hepimiz için :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…