- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.001
evet canım ya miniş dedim o yüzden ya biz dayanamadık iki tarafa da söledik siz nasıl dayanıyosunuz
aminn canim hos geldin aramiza :lepi:kendini tanitirmisin biraz bizlereeŞenizaranızda yeniyim arkadaşlar o yüzden konunuzdan biraz uzağım..şuan hamile olan o sevinci yaşayan arkadaşlar; benim gibi haziranda hamile kalmak isteyen arkadaşlara dua edin.Hep birlikte hamileliği yaşayalım, :CüvCüv: bizde böyle olalım inş.
inşallah canım yarın kandilmiş bol bol dua etcem hepimiz için :Saruboceq:
Lorkecim tiki nasıl oluşturucam yardımcı olabilirmisin.
Kızlar değerim artmışşş.. 310 olmuş :)) Rabbime şükürler olsunn:Saruboceq: Allahım inşallah sıkıntısız devam ederiz böyle...
Rabbim kıvırcığımın da bir anda 1000 lerde beta hcg'sini göstersin bizlere (ikiz olacağı için) ben artık onun için hep ikiz diye dua edicem.
"hadi ama gel artık" yerine hoşgeldin yazsana :)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm anlayamamışım sabahtan ben durumu....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:,,
kuşum senin için halay çekmemişim...
çok sevindim çokkkk
lorkecim tez zamnada seninde halayını çekelim inşallah...
ay çok mutlu oldum yawww.. maşallah gayecim sanada mercimeğine de...
:teytey::teytey:
ınsallah canım ya sızlerın duasıyla ınsallah tez zamanda bakalımlorkecim tez zamnada seninde halayını çekelim inşallah...
:
Kızlar selaaamm bi ara site yine off oldu galiba...giremedim ben bi türlü...
Arkadaşımla konuştum...Ailelere falan söyleyin dedi... iyi de olsa Allah orusun kötü de olsa hep birlikte yaşarsınız dedi...
Bizde söyledik ailelere... herkes havalara uçtu... Bende dua üstüne dua ediyorum...
Hem hamişler için hemde diğer arkadaşlarımın haberlerini tez zamanda alalım diye...
yvonna lorke selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?