Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yeni hamiş arkadaşlar demin arkadaşımla konuştum uzun uzun o hamileliği sırasında çok sorunla yaşadı 6 ay hep yattı ve 8. ayda doğum yaptı.. ondan biraz öğüt aldım

1- kas sancısı,adet sancısı gibi sancı yada batma olduğunda yatmak mümkünse ayakları kaldırıp yatılacak yada en azından ayaklar bir yere kaldırılıp yarı yatar pozisyona girilcek.
2- gün içinde bol su içilecek
3- öğün atlanmayacak.aralarda meyve,ceviz,kur kayısı kuru üzüm falan atıştırılacak
4- kesinlikle sıcak değil ılık banyo yapılacak ve mümkünse her gün ılık banyo yapılmaya çalışılcak
5- mümkün olduğunca rahat kıyafetler giyilecek.beli sıkan yada dar şeyler rahmin gereksiz kasılmasına neden olurmuş
6- karnı içe çekmeye çalışılmayacak bu da beyinden rahme istemsiz kasılma sinyali yollarmış.
7- mümkün olduğunca uyunmaya çalışılacak
8- folic asit ihmal edilmeyecek
9- hep mutlu olacağınız şeyler yapılacak...
10- eğilmek,ağır kaldırmak,çok sıcak ortamlarda bulunmak,ani eğilmek bir yere uzanmak v.s yasak
11- bebeğinizle konuşun... o mutlaka duyuyormuş sizi...
12- bol bol dua edip içinizi rahatlatmak

aminn canim hos geldin aramiza :lepi:kendini tanitirmisin biraz bizlereeŞeniz

bende geldimmm
gayee duaların kabul olur inşallah hamişlerin duası kabul olur derler benide unutma olumu olumunekankayizsmile

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm anlayamamışım sabahtan ben durumu....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:,,

kuşum senin için halay çekmemişim...

çok sevindim çokkkk

lorkecim tez zamnada seninde halayını çekelim inşallah...

ay çok mutlu oldum yawww.. maşallah gayecim sanada mercimeğine de...

:teytey::teytey:

* bitte
* gyshnky
* nurzul

:sm_cool: :sm_cool: :teytey::teytey:

KIZLAR VALLAHI BU 3 AYLAR BEREKETİYLE GELDİ ÇOK ŞÜKÜR. HADİ DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH..:Saruboceq:

Kızlar selaaamm bi ara site yine off oldu galiba...giremedim ben bi türlü...
Arkadaşımla konuştum...Ailelere falan söyleyin dedi... iyi de olsa Allah orusun kötü de olsa hep birlikte yaşarsınız dedi...
Bizde söyledik ailelere... herkes havalara uçtu... Bende dua üstüne dua ediyorum...
Hem hamişler için hemde diğer arkadaşlarımın haberlerini tez zamanda alalım diye...

Canım benim sağol...süpriz oldu valla bana da... dün lekelenmem oldu diye bugün evde dinleniyorum... sanırım pazartesi gününe kadar dinleneceğim bu şekilde.

lorkecim tez zamnada seninde halayını çekelim inşallah...
:
ınsallah canım ya sızlerın duasıyla ınsallah tez zamanda bakalım
temmuz ayında da bız verelım ıyı haberler

ne guzel masallah sevınmezler mı yaaaa....
kesınlıkle dualar cok onemlı hele bu gunlerde
yarın regaıb kandılı bılıyorsunuz lutfen bızlere de cok duaedın :lepi:

kızlar....okuduğunuzda regaip kandili olacak ve hepinizin kandili mubarek olsun, allah hepimize ailemizle tekrarını nasip etsin...öperim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…