Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar bir müslüman kardeşin digerine ettiği dua olurmuş yarın mübarek gün başınız secdeye indiginde nolur bizi de anın bizede dua edin

hepınızın kandılı mubarek olsun kızlar allah bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsın bu topiğe gıren herkes hamıs olsun sabah test yapcam dua edın

halevimmm bir sen erkencisin bugunnn :1hug:

günaydın canım evet ikimiz varmışız

bu arada herkesin kandili mübarek olsun şu mübarek günde açılan ellerimiz boş çevrilmez dualarımız kabul olur inşallah güzel Allahım hiçbirimizin kucağını boş yuvasını meyvesiz bırakmasın canlarım hamişlere de sağlıklı kolay doğum nasip etsin yeni hamişlerimize de çocuklarının anneciklerini hiç bırakmamasını nasip etsin canım arkidişlerim

canimm dileklerin icin tesekkurlerr .. dualarimiz kabul olur insallahh
KANDILINIZ MUBAREK OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN a.s.

kizlar beni cikmam lazim .ilk basta alisveris yapcam kaydirigubbakcemile sonra kahvaltiya gitcemcokacimcoookcokacimcoook sonra kuafore gitcemm-tatlicadiarzu- sonra kocis gelcek:lepi::lepi: sonra 4 gunden beri gormedigim kocisimle oynuyacam:jeyyar::jeyyar::smiley-cool: cokk isim var cokkkkkkkkkkkkk:hulya::hulya:

süpermiş valla

GÜnaydınnn... TopıĞımızdekı herkesın kandılı mÜbarek duaları kabul olsun.. ınŞ. 2011 senesının tÜm kandıllerını bebeklerımızle geÇırırız.bu gÜn bol bol dua edelım arkadaŞlar hamıle kalmak ısteyenler ıÇın..

hakkaten çok işin varmış tatlım hadi sana kolay gelsin

günaydın Edutum

günaydın canım amin

kızlar bir müslüman kardeşin digerine ettiği dua olurmuş yarın mübarek gün başınız secdeye indiginde nolur bizi de anın bizede dua edin

günayddıınn herkeseeeeeee.............. opuyorumnanaktan
ben dün dua ettim.. tek tek isimlerinizi saydım... allah kabul etsin..
gerçi her zaman dua ediyorum..

çok şükür canım sabırla beklemeye devam ediyorum yarında kan verrcem hakkımızda hayırlısı olur inşallah sen nasılsın tecrübeli annee:lepi:

göreceksin alıcaksın güzel sonucunu bitterim.... miniş gelmiş oraya kadar sorunsuz bir şekilde tutunup gelişecek büyüyecek...

kızlar test yapıcam sım dı dua edın kalbım kut kut atıyo elım tıtrıyo

ayy leylem.. nerelerdesin yaaa.. merak ettim seni.. hadi yap şu testi..merakla bekliyoruuzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…