- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.021
canimm dileklerin icin tesekkurlerr .. dualarimiz kabul olur insallahhgünaydın canım evet ikimiz varmışız
bu arada herkesin kandili mübarek olsun şu mübarek günde açılan ellerimiz boş çevrilmez dualarımız kabul olur inşallah güzel Allahım hiçbirimizin kucağını boş yuvasını meyvesiz bırakmasın canlarım hamişlere de sağlıklı kolay doğum nasip etsin yeni hamişlerimize de çocuklarının anneciklerini hiç bırakmamasını nasip etsin canım arkidişlerim
kizlar beni cikmam lazim .ilk basta alisveris yapcam kaydirigubbakcemile sonra kahvaltiya gitcemcokacimcoookcokacimcoook sonra kuafore gitcemm-tatlicadiarzu- sonra kocis gelcek:lepi::lepi: sonra 4 gunden beri gormedigim kocisimle oynuyacam:jeyyar::jeyyar::smiley-cool: cokk isim var cokkkkkkkkkkkkk:hulya::hulya:
kizlar beni cikmam lazim .ilk basta alisveris yapcam kaydirigubbakcemile sonra kahvaltiya gitcemcokacimcoookcokacimcoook sonra kuafore gitcemm-tatlicadiarzu- sonra kocis gelcek:lepi::lepi: sonra 4 gunden beri gormedigim kocisimle oynuyacam:jeyyar::jeyyar::smiley-cool: cokk isim var cokkkkkkkkkkkkk:hulya::hulya:
GÜnaydınnn... TopİĞİmİzdekİ herkesİn kandİlİ mÜbarek duaları kabul olsun.. İnŞ. 2011 senesİnİn tÜm kandİllerİnİ bebeklerİmİzle geÇİrİrİz.bu gÜn bol bol dua edelİm arkadaŞlar hamİle kalmak İsteyenler İÇİn..
kızlar bir müslüman kardeşin digerine ettiği dua olurmuş yarın mübarek gün başınız secdeye indiginde nolur bizi de anın bizede dua edin
biitteeeee.... nasılsın canım.. taze anne1 =))) taze anne2 de gaye... taze anne3 nurzul =)))))
günaydıın helvam nasılsınn
kızlar test yapıcam sım dı dua edın kalbım kut kut atıyo elım tıtrıyo
çok şükür canım sabırla beklemeye devam ediyorum yarında kan verrcem hakkımızda hayırlısı olur inşallah sen nasılsın tecrübeli annee:lepi:
kızlar test yapıcam sım dı dua edın kalbım kut kut atıyo elım tıtrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?