- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.041
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun allahım dualarımız kabul eder inşallah
bittem gaye ikinizide tebrik ettim görmediniz hamile olduğunuzu ilk öğrendiğiniz gün ama olsu inşallah sonuna kadar gider
bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız
ha bitte son adet tarihin kaç bizim topikte bu günlerde 4 tane hamile haberi var e tabi biri sensin
günaydın halevcim.
nasılsın tatil için son hazırlık nasıl gidiyor.
kızlar test yapıcam sım dı dua edın kalbım kut kut atıyo elım tıtrıyo
günayddıınn herkeseeeeeee.............. opuyorumnanaktan
ben dün dua ettim.. tek tek isimlerinizi saydım... allah kabul etsin..
gerçi her zaman dua ediyorum..
günaydın ayşecim ben görmedin canım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah :Saruboceq: Sat 19 mayıs kimler hamile topikte
olmadı kızlar sonuc negatıf aglamk ıstıyorum cok kotuyum nıye umutlandımkı sankı bılıyodum olmayacagını
ay tatlım hiçbir hazırlığım yok desem yeridir sadece ödemeleri yaptım o kadar eşim gecede olduğu için adapte olamadım tatile bide mersin/silifke çok sıcak olduğundan böcek çok oluyormuş offfff yaaaaaaaa bende çok korkarım akannehir napıcam ben
halevcim günaydın iii tatiller ben mersinliyim her yılda silifkeye tatile giserim öyle korkulacak böcekler görmedim ama sinek olayı vahimnerde kalacagınızı söylersen daha fazla bilgi verebilirim.....
canım tarıfı zor gelıo bana da
begenırsen sana yapayım ben bı tane
son adet tarıını soylersen
olmadı kızlar sonuc negatıf aglamk ıstıyorum cok kotuyum nıye umutlandımkı sankı bılıyodum olmayacagını
halevcim günaydın iii tatiller ben mersinliyim her yılda silifkeye tatile giserim öyle korkulacak böcekler görmedim ama sinek olayı vahimnerde kalacagınızı söylersen daha fazla bilgi verebilirim.....
gnydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı doğumlar sağlıklı gebelikler tez zamanda göbişlerimize sağlıklı bebişler nasip etsin..........
günaydın arkadaşlar. kandiliniz mübarek olsun. inşş dualarımızı kabul eder rabbim.
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun allahım dualarımız kabul eder inşallah
bittem gaye ikinizide tebrik ettim görmediniz hamile olduğunuzu ilk öğrendiğiniz gün ama olsu inşallah sonuna kadar gider
bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız
ha bitte son adet tarihin kaç bizim topikte bu günlerde 4 tane hamile haberi var e tabi biri sensin
gnydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı doğumlar sağlıklı gebelikler tez zamanda göbişlerimize sağlıklı bebişler nasip etsin..........
canım pek otel yok zaten genelde apart pansiyonlar var bide yerli halkı evlerini düzenliyolar genelde 1-2 odalarında klima oluyo pencerelerde sineklikler var kov türü sinek kovucular bulundurun ama dediğim gibi korkulacak böceklerr yok insanları her konuda yardımcı olmaya calısırlar denizi çok güzel helede silifkenin susanoğlu diye bi yeri var deniz süper hiç korkulacak bi yeri yok çocuklu aileler için özelliklede....canım kalacağız tabiki 2 hafta temmuzun ilk iki haftası orada olacağız eşim böcek çok oluyor dedi evlerde ne bileyim zaten korkum var iyice ürküttü beni bilgilendirirsen sevinirim
Bitteee sende hiç değişiklik yokmuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?