Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun allahım dualarımız kabul eder inşallah
bittem gaye ikinizide tebrik ettim görmediniz hamile olduğunuzu ilk öğrendiğiniz gün ama olsu inşallah sonuna kadar gider
bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız
ha bitte son adet tarihin kaç bizim topikte bu günlerde 4 tane hamile haberi var e tabi biri sensin

günaydın ayşecim ben görmedin canım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah :Saruboceq: Sat 19 mayıs kimler hamile topikte

Günaydın arkadaşlarr
Allah butun bebek isteyenlere bebeklerini, hamile olanlara kolay doğumlar yapmayı nasip etsin kandiliniz mübarek olsun canlar.dualarımız kabul olsun aminn.

günaydın halevcim.
nasılsın tatil için son hazırlık nasıl gidiyor.

ay tatlım hiçbir hazırlığım yok desem yeridir sadece ödemeleri yaptım o kadar eşim gecede olduğu için adapte olamadım tatile bide mersin/silifke çok sıcak olduğundan böcek çok oluyormuş offfff yaaaaaaaa bende çok korkarım akannehir napıcam ben

kızlar test yapıcam sım dı dua edın kalbım kut kut atıyo elım tıtrıyo

hadi canım inşallah şu mübarek günde Allahım konduruvermiştir göbüşüne bebişini

günayddıınn herkeseeeeeee.............. opuyorumnanaktan
ben dün dua ettim.. tek tek isimlerinizi saydım... allah kabul etsin..
gerçi her zaman dua ediyorum..

günaydın tatlım inşallah duaların kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gnydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı doğumlar sağlıklı gebelikler tez zamanda göbişlerimize sağlıklı bebişler nasip etsin..........

günaydın ayşecim ben görmedin canım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah :Saruboceq: Sat 19 mayıs kimler hamile topikte

sorun değil canım valem ayla özlemmisn bide sen banada dua edinnnn tatlım öptüm hepinizi 19 mayısmı tamam beryale söylerimŞeniz

sıze surprız yapacaktım testın resmını cekıp ekleyecektım kocama surprız yapacaktım test yapacagımdan habrı yoktu ama olmadı adette olmadım daha nıye olmadı neyse ben cıkıyorum kızlar moralım cok bozuk

olmadı kızlar sonuc negatıf aglamk ıstıyorum cok kotuyum nıye umutlandımkı sankı bılıyodum olmayacagını

:sinifsinif:
canım yyaaaa... üzme kendini lütfen.. bizde seni umutlandırdık =((((((( ama adetin çok gecikmişti. =(((
hayırlısı olsun leylem yaaa.... üzme kendini lütfennn

halevcim günaydın iii tatiller ben mersinliyim her yılda silifkeye tatile giserim öyle korkulacak böcekler görmedim ama sinek olayı vahimnerde kalacagınızı söylersen daha fazla bilgi verebilirim.....

canım kalacağız tabiki 2 hafta temmuzun ilk iki haftası orada olacağız eşim böcek çok oluyor dedi evlerde ne bileyim zaten korkum var iyice ürküttü beni bilgilendirirsen sevinirim

gnydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı doğumlar sağlıklı gebelikler tez zamanda göbişlerimize sağlıklı bebişler nasip etsin..........

duan için tşkler canım koccaman :Saruboceq: diyorum

olmadı kızlar sonuc negatıf aglamk ıstıyorum cok kotuyum nıye umutlandımkı sankı bılıyodum olmayacagını

tatlım üzme kendini hemen vardır bi hayır elnet olacak bebeğin sabırlı ve umutlu ol her zaman

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... Hepinizin kandili mübarek olsun... Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin muradını versin inşallah.

Canım o gün o kadar kalabalıktı ki bazı yazılar arada kaynadı sanırım kusura bakma... Çok teşekkür ederim... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... Hepimize güzel günler göstersin inşallah.

Canım benim üzülmek yok... Tabiiki umutlanacaksın... hepimiz daha adetimiz geçmeden umutlanıyorduk ki... Kaldı ki sende bir gecikme söz konusu oldu... Lütfen şimdi üzülmeyi bırak ve doktora git... Gecikmenin sebebini öğren ve müdehale et. Sonraaaaa yeni umutlarla birgün dolu bir gün boş çalışmalara devaaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…