Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayy kızlar dün gece bir rüya gördüm ki Rabbim mübarek günde hayırlara yazsın.... denize dik uzanan bir dağa tırmanıyormuşum belimden iple bağlıyım ama dalgalar vurdukça tırmandığımız taşlar kayganlaşıyo ve elimi koyacağım yerlerin için kum doluyo... bi ara elim kayıyo ve belimdeki ipte asılı kalıp sallanıyorum ordan oraya... Sonra bir oyuk görrüyorum ve oraya tutunuyorum... oyuğun içinde hep kum var ama onları yavaş yavaş dışarı atıp elimi iyice yerleştiriyorum... Ohh diyorum şükür burayı buldum.

bende gaz çok var şu an işteyim ve pantolunum düğmesi açık oturuyorum

bittecim sabah kalktığımda benim karnım dümdüz ve gayet rahatım ama biraz zaman geçtikçe karnım davul gibi oluyo... evde olduğum için rahatım şu an... Beli lastikli pantolon giymeye çalış çünkü sıkmamak gerekliymiş rahim istemsiz kasılmasın diye.

GÜnaydın fıstıklarrrr
hepımızın kandılı mÜbarek olsun dualarımızda kabul olur ınŞ.

Leylem canımm Üzme kendını sen bır gecıkme sÖzkonusu bu konuda dra gıtmen daha ıyı olur bence tatlım tabı kı doĞrusunu sen bılırsın tatlımmm
tez zamanda hamıŞ kalırsın ınŞ. Tatlım

beli baya bol eski bi pantolunum vardı onu giydim ama oturunca o bile sıktı kaydirigubbakcemile3

hayır olsun canım :Saruboceq:

hayır olsun gayecimmm....

hayırdır inşallah canım hayra yoralımda hayırlı çıksın

merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
ay kızlar ne dicem gece uyurken bir başım döndü anlatamam ayakta olsam kesin yere yığılırdım çok sıcak olmasından oldu sanırsam anlamadım bende

ay kızlar ne dicem gece uyurken bir başım döndü anlatamam ayakta olsam kesin yere yığılırdım çok sıcak olmasından oldu sanırsam anlamadım bende

tansiyonun duşmuş olabi,lir halevcim benimde dun oğlen oturduğum yerde başım donuodu ama benimki açlıktandı

hayırdır inş, CADIARZU enterasan bi rüya olmuş canım... Hayırlar getirsin inş

merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim

5 haftalık bebek karnı şişirmez tatlım..o 1-2 cm lik nokta kadardır..Karnının gerçek boyutu ne ise onda bir değişiklik olmaz. 3. aydan sonra biraz biraz kendini göstermeye başlar..
folik olus kullanıyorsan eğer ki tüm hamileler kullanır. o miğdede şişkinlik yapıyor belki ondandır şişkinliğin..Bir anda 2 kilo alman ilerisi için biraz riskli olabilir.Doktorunla görüş bi tatlım.HAmilelikte aşırı kilo alma çok sakıncalı. Aylık alman gereken kiloyu doktorun söyler sana. ( Buarada ben hiç doğurmadım.İnş.bu cumartesiden itibaren korunmayı bırakıcaz.inş. hemende tutar.. Ama hamilelik konusunda baya bilgi sahibi oldum. Araştırmacı gazeteci ruhum sayesinde)

günaydın kızlar
herkese hayırlı kandiller
LEYLEM cim tatlım olmasın sonra olur kızlar ne zorluklarla hamiş kaldı rabbimde sewni böyle sınıyor işte sabır de tevekkül et sen iyisini bilirsin rabbim de
GAYEcim hayırlara çıksın rüyan ben kendi nebzimde bi yorum yapayım eee rüya görenin degil yorumlayanındır demişler uzun ve yorucu bir maratondan sonra hayatta sıgınacagın teselli bulabilecegin bir yer kalmamıştı artık ki bir koy bulup oraya sıgınabildin bu bebek olsa gerek
oranın topraklı olması birazcık seni zorlaması bebegin daha yerleşmeye çalışmasındandır
korkuların var çünkü
ama merak etme su güzeldir hele deniz
bebegin seninle kalsın saglıklı sıhatli mübarek günlerin hürmetine sen yine rabbine teslim olmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…