- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.061
bende gaz çok var şu an işteyim ve pantolunum düğmesi açık oturuyorum
bittecim sabah kalktığımda benim karnım dümdüz ve gayet rahatım ama biraz zaman geçtikçe karnım davul gibi oluyo... evde olduğum için rahatım şu an... Beli lastikli pantolon giymeye çalış çünkü sıkmamak gerekliymiş rahim istemsiz kasılmasın diye.
ayy kızlar dün gece bir rüya gördüm ki Rabbim mübarek günde hayırlara yazsın.... denize dik uzanan bir dağa tırmanıyormuşum belimden iple bağlıyım ama dalgalar vurdukça tırmandığımız taşlar kayganlaşıyo ve elimi koyacağım yerlerin için kum doluyo... bi ara elim kayıyo ve belimdeki ipte asılı kalıp sallanıyorum ordan oraya... Sonra bir oyuk görrüyorum ve oraya tutunuyorum... oyuğun içinde hep kum var ama onları yavaş yavaş dışarı atıp elimi iyice yerleştiriyorum... Ohh diyorum şükür burayı buldum.
bende gaz çok var şu an işteyim ve pantolunum düğmesi açık oturuyorum[/QUO
oda çekilir artık başka şikayetlerin olmazsa boyle gider inşallah
canım pek otel yok zaten genelde apart pansiyonlar var bide yerli halkı evlerini düzenliyolar genelde 1-2 odalarında klima oluyo pencerelerde sineklikler var kov türü sinek kovucular bulundurun ama dediğim gibi korkulacak böceklerr yok insanları her konuda yardımcı olmaya calısırlar denizi çok güzel helede silifkenin susanoğlu diye bi yeri var deniz süper hiç korkulacak bi yeri yok çocuklu aileler için özelliklede....
tatlım sağol bilgilerin için ama kayınvalidemlerin evi var orda kaç yıldır silifkede yaşıyorlar çocuklarının hepsi ankarada olduğu için mecburi ankarada kalıyorlar ayrıca susanoğlunu biliyorum geçen yıl 5-6 günlüğüne gidebilmiştik eşim gezdirdi eşimin bilmediği yer yok orada neyseki koca iki hafta gezebilecem Allahın izniyle
ayy kızlar dün gece bir rüya gördüm ki Rabbim mübarek günde hayırlara yazsın.... denize dik uzanan bir dağa tırmanıyormuşum belimden iple bağlıyım ama dalgalar vurdukça tırmandığımız taşlar kayganlaşıyo ve elimi koyacağım yerlerin için kum doluyo... bi ara elim kayıyo ve belimdeki ipte asılı kalıp sallanıyorum ordan oraya... Sonra bir oyuk görrüyorum ve oraya tutunuyorum... oyuğun içinde hep kum var ama onları yavaş yavaş dışarı atıp elimi iyice yerleştiriyorum... Ohh diyorum şükür burayı buldum.
ay kızlar ne dicem gece uyurken bir başım döndü anlatamam ayakta olsam kesin yere yığılırdım çok sıcak olmasından oldu sanırsam anlamadım bende
biitteeeee.... nasılsın canım.. taze anne1 =))) taze anne2 de gaye... taze anne3 nurzul =)))))
merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?