- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.081
5 haftalık bebek karnı şişirmez tatlım..o 1-2 cm lik nokta kadardır..Karnının gerçek boyutu ne ise onda bir değişiklik olmaz. 3. aydan sonra biraz biraz kendini göstermeye başlar..
folik olus kullanıyorsan eğer ki tüm hamileler kullanır. o miğdede şişkinlik yapıyor belki ondandır şişkinliğin..Bir anda 2 kilo alman ilerisi için biraz riskli olabilir.Doktorunla görüş bi tatlım.HAmilelikte aşırı kilo alma çok sakıncalı. Aylık alman gereken kiloyu doktorun söyler sana. ( Buarada ben hiç doğurmadım.İnş.bu cumartesiden itibaren korunmayı bırakıcaz.inş. hemende tutar.. Ama hamilelik konusunda baya bilgi sahibi oldum. Araştırmacı gazeteci ruhum sayesinde)
günaydın kızlar
herkese hayırlı kandiller
LEYLEM cim tatlım olmasın sonra olur kızlar ne zorluklarla hamiş kaldı rabbimde sewni böyle sınıyor işte sabır de tevekkül et sen iyisini bilirsin rabbim de
GAYEcim hayırlara çıksın rüyan ben kendi nebzimde bi yorum yapayım eee rüya görenin degil yorumlayanındır demişler uzun ve yorucu bir maratondan sonra hayatta sıgınacagın teselli bulabilecegin bir yer kalmamıştı artık ki bir koy bulup oraya sıgınabildin bu bebek olsa gerek
oranın topraklı olması birazcık seni zorlaması bebegin daha yerleşmeye çalışmasındandır
korkuların var çünkü
ama merak etme su güzeldir hele deniz
bebegin seninle kalsın saglıklı sıhatli mübarek günlerin hürmetine sen yine rabbine teslim olmaya devam et
krckım hoşgeldinhihoyyyt
efendim miniğimizden rica edermisiniz onun kulağına fısıldarmısınızkrckım hoşgeldinhihoyyyt
ben yeniyim ya o yüzden bilemiyorum bu taze anneleirn bebeği yenimi oldu..yoksa hamileler mi henüz..Taze anne 4. aranıyor.......
merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim
kıslarr nie konuşmuosunuz
lapaciii yarınmı tatile çıkıosunuz ne kadar yoksun?
efendim miniğimizden rica edermisiniz onun kulağına fısıldarmısınız
benim bebegimide ikna etsin gelmesi için mafoldumben
evet canım yaa... yoğun işler.. yazamadım bir türlü.. yarın gece kısmetse gidiyoruz.. 1 hafta sonra görüşürüz inş =)))
yeni hamileler bunlar şekerim.. =) anne adayları... bir iki günde 3 hamile birden olunca 1, 2, 3 dedim bende =)))
canım hayırlı olsun bebeğin.. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.. güzel bir hamilelik geçiririrsinnn....
2 kilo evet çok fazla.. ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım.. yediklerine dikkat edersen, abartmazsan sağlıklı bir şekilde ilerleyebilirsin... şu an 6,5 aylık hamileyim.. yediklerim hamile olmadan öncekilerle aynı... sadece arada ceviz, kayısı, meyve gibi şeyler yiyorum. bol süt içiyorum.... hamileyim diye onuda yiyeyim bunuda yiyeyim demezsen, dikkat edersen gayet sağlıklı bir bebek doğurabilirsin... kilo fazlası bebek içinde iyi değil senin için de.....
evet canım yaa... yoğun işler.. yazamadım bir türlü.. yarın gece kısmetse gidiyoruz.. 1 hafta sonra görüşürüz inş =)))
kızlar nasılsınız bakalım hepınızın kandılı mubarek olsun ısmen dua edelım ınsallah bırbırımızıe
valla bugun yıne yogun bı gun temızlık vs yapmam lazım
yarın annemler dıer abımler gelecek evde 16 kısı olucaz :sm_cool:
benım de bu arada sabah afedersıznı ama erımıs cıkolata gıbı bıseyler geldı sanırımm pazardan onec sokulecek adetım ınsallah
cok sukur yaa regl olmayı bu kadar ısteyecegım aklıma gelmezdı ne buyuk nımetmıs
kızlar nasılsınız bakalım hepınızın kandılı mubarek olsun ısmen dua edelım ınsallah bırbırımızıe
valla bugun yıne yogun bı gun temızlık vs yapmam lazım
yarın annemler dıer abımler gelecek evde 16 kısı olucaz :sm_cool:
benım de bu arada sabah afedersıznı ama erımıs cıkolata gıbı bıseyler geldı sanırımm pazardan onec sokulecek adetım ınsallah
cok sukur yaa regl olmayı bu kadar ısteyecegım aklıma gelmezdı ne buyuk nımetmıs
merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim
aramıza hoşgeldin tatlım
bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama ekimden beri bekliyorum ne gelen var ne giden
inşallah rabbim dilegine hemen cevap verir
kendinden bahsedermisin ben tanımıyorum seni yaşın kaç evliliğin kaç senelik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?