Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aramıza hoşgeldin tatlım
bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama ekimden beri bekliyorum ne gelen var ne giden
inşallah rabbim dilegine hemen cevap verir
kendinden bahsedermisin ben tanımıyorum seni yaşın kaç evliliğin kaç senelik falan

krckım hoşgeldinhihoyyyt

ben yeniyim ya o yüzden bilemiyorum bu taze anneleirn bebeği yenimi oldu..yoksa hamileler mi henüz..Taze anne 4. aranıyor.......

yeni hamileler bunlar şekerim.. =) anne adayları... bir iki günde 3 hamile birden olunca 1, 2, 3 dedim bende =)))

merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim

canım hayırlı olsun bebeğin.. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.. güzel bir hamilelik geçiririrsinnn....
2 kilo evet çok fazla.. ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım.. yediklerine dikkat edersen, abartmazsan sağlıklı bir şekilde ilerleyebilirsin... şu an 6,5 aylık hamileyim.. yediklerim hamile olmadan öncekilerle aynı... sadece arada ceviz, kayısı, meyve gibi şeyler yiyorum. bol süt içiyorum.... hamileyim diye onuda yiyeyim bunuda yiyeyim demezsen, dikkat edersen gayet sağlıklı bir bebek doğurabilirsin... kilo fazlası bebek içinde iyi değil senin için de.....

kıslarr nie konuşmuosunuz
lapaciii yarınmı tatile çıkıosunuz ne kadar yoksun?

evet canım yaa... yoğun işler.. yazamadım bir türlü.. yarın gece kısmetse gidiyoruz.. 1 hafta sonra görüşürüz inş =)))

Lapaciiim hayırlısıyla git gel inşallah biz buralardayız zemuszemus
bende 2 hafta sonra çıkcam hayırlısıyla kafa dağıtayım biraz

kızlar nasılsınız bakalım hepınızın kandılı mubarek olsun ısmen dua edelım ınsallah bırbırımızıe
valla bugun yıne yogun bı gun temızlık vs yapmam lazım
yarın annemler dıer abımler gelecek evde 16 kısı olucaz :sm_cool:
benım de bu arada sabah afedersıznı ama erımıs cıkolata gıbı bıseyler geldı sanırımm pazardan onec sokulecek adetım ınsallah
cok sukur yaa regl olmayı bu kadar ısteyecegım aklıma gelmezdı ne buyuk nımetmıs

süper ya çıkın tabi bebiş gelmeden hihoyyyt şimdiden iyi eğlenceler, temiz hava bol enerji ve pozitif olan herşeyi depolayı gelin :sm_cool:

iyiyiz lorkecim sende iyimisin, hava çookkk sıcak temizlik yapınca insan yapış yapış oluyo ya. gecikti baya adetin farlutal kullanmıştın sanırım sökmesi için

Yoğunsun bu ara hadi inşallah bir an evvel sokulurde kurtulursun

sağolun kızlarr... gezicez işte... 36 derece sıcaklıkta ne kadar gezilirse artık =))))))))))

kıvırcıkım... biz akdeniz ve ege bölgesini bölümlere ayırdık harita üzerinde... bölüm bölüm geziyoruz hep. kocamda bende tam gizginiz =)) ege bitti.. akdenizde bitti sayılır... bir kaç yer var gitmediğimiz.. ama bu sene öyle gezme işi yapamayız bu halimle... o yüzden gidip 1 hafta alanyada kalacağız.... seneye inşallah 3 kişi çıkarız tatile.. kalan yerleride öyle gezeriz =))))))

supreme..gultun..lorke..sizde gelin anacım.... sizide götüreyimmm...

marsmars.. bizde hiç birşey bilmeden başladık =) sende zamanla öğrenirsin.. tecrübe edersin çok şeyi... dert etme hiç... sağlıkla bebeğini büyütmeye bak yerimseniben

bugün herkes yogun sanırım hepinizin kandili mübarek olsun Allahım hayırlısıyla tüm dualarınızı kabul etsin, tekrar gelirim sonra opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim karnım çok şiş ve tartı iki kilo fazla gösteriyor bu normal mi yardımınız için teşekkür ederim

ben iki senelik evliyim yaşım 26 sivasta yaşıyorum master yapıyorum.paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…