- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.101
yok kız arkası da yarın gelıo hatta kaydirigubbakcemile3lorkee misafirlerin gittimii?
iyiyiz lorkecim sende iyimisin, hava çookkk sıcak temizlik yapınca insan yapış yapış oluyo ya. gecikti baya adetin farlutal kullanmıştın sanırım sökmesi için
evet bu yogunlukta guzel baska sey dusunecek vaktım kalmıo acıklkcasıYoğunsun bu ara hadi inşallah bir an evvel sokulurde kurtulursun
oy oy kıyamam ben sana ya gelicek ben cookkk inanıyorum, sizinde izininz var mı tatile çıkıcakmısınız
Kandİlİnİz 3 aylarınız mÜbarek olsun kızlar nasılsınız uzun zamandır gİremİyordum
ya ozamana kadar bebek gelirse o zaman kötü olmaz mı daha bana tutunmadan gidilir mi tatile ilk üç ay riskli degil mihoşgeldiinn... nerelerdesin sen bakayım???
kıvırcıkım.. pozitif ol.. hep insanın başına kötü şeyler gelmez.. gez toz eğlen.... belki tatil vesile olur bebişin gelmesine yerimseniben
kızlarrrrrrrrr bi arkadaşım dogum yapmış hemde bebek 1 buçuk ay erken gelmiş
kanaması başlamış hemen gitmişler hastaneye
hastanede suyu gelmiş dogmuş bebek şimdi küvezdeymiş
anne karnında enfeksiyon kapmış o yüzden erken dogmuş
ya ozamana kadar bebek gelirse o zaman kötü olmaz mı daha bana tutunmadan gidilir mi tatile ilk üç ay riskli degil mi
değil tatlım yyaaaa.... su kaydıraklarında parende atan bir arkadaşım vardı.. meğerse hamileymiş..dönünce öğrendi...
bende evde ne temizlikler yaptım... eşyaları tek başıma çektim sildim süpürdüm.. yorgunluktan 1 hafta kemiklerim sızladı.. ama çok şükür bebişe birşey olmadı....
rabbim ona ol dedikten sonra sen ne yaparsan yap birşey olmaz...
hem bebek bu..yumurta değilki hemen kırılsın düşsün... sen merak etme onun orda bir sürü koruyucusu var... kesesi var... genetik bir sıkıntısı olmadıktan sonra birşeycik olmaz tutunur gelişir...
normalde dr yasak koymuyor ilk 3 ay... herşey serbest.. ama kanama olursa o zaman dikkat et diyor....
kanaman olmadığı sürece keyfine bak derim
kızlarrrrrrrrr bi arkadaşım dogum yapmış hemde bebek 1 buçuk ay erken gelmiş
kanaması başlamış hemen gitmişler hastaneye
hastanede suyu gelmiş dogmuş bebek şimdi küvezdeymiş
anne karnında enfeksiyon kapmış o yüzden erken dogmuş
hoşgeldin sebinim.. seninde mübarek olsun.. allah hayırlı doğum nasip etsin sana =) ve tüm anne adaylarına...
diğerlerine de hayırlı evlatlar nasip etsinn....
ya ozamana kadar bebek gelirse o zaman kötü olmaz mı daha bana tutunmadan gidilir mi tatile ilk üç ay riskli degil mi
değil tatlım yyaaaa.... su kaydıraklarında parende atan bir arkadaşım vardı.. meğerse hamileymiş..dönünce öğrendi...
bende evde ne temizlikler yaptım... eşyaları tek başıma çektim sildim süpürdüm.. yorgunluktan 1 hafta kemiklerim sızladı.. ama çok şükür bebişe birşey olmadı....
rabbim ona ol dedikten sonra sen ne yaparsan yap birşey olmaz...
hem bebek bu..yumurta değilki hemen kırılsın düşsün... sen merak etme onun orda bir sürü koruyucusu var... kesesi var... genetik bir sıkıntısı olmadıktan sonra birşeycik olmaz tutunur gelişir...
normalde dr yasak koymuyor ilk 3 ay... herşey serbest.. ama kanama olursa o zaman dikkat et diyor....
kanaman olmadığı sürece keyfine bak derim
arkadaşlar bende çok merak ediyorum ilk üç ay hiç denize girilemez mi benim bu yaz tatilim boşa gidecek
ya hani deniz neysede havuz falan enfeksiyon kapmazmı insasn ben her tatile gittigimde enfeksiyon olurum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?