Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkee misafirlerin gittimii?
yok kız arkası da yarın gelıo hatta kaydirigubbakcemile3

iyiyiz lorkecim sende iyimisin, hava çookkk sıcak temizlik yapınca insan yapış yapış oluyo ya. gecikti baya adetin farlutal kullanmıştın sanırım sökmesi için

saoalsın hande ıyıyım sukur ya bıde regl gec kaldıgı ıcın benı daha da ates basıo sımdı temızlık yapıp dusa gırıcem ınsallah
farlutal gecen cars bıttı bugun baslıo yavas yavas gelmeye

Yoğunsun bu ara hadi inşallah bir an evvel sokulurde kurtulursun
evet bu yogunlukta guzel baska sey dusunecek vaktım kalmıo acıklkcası

oy oy kıyamam ben sana ya gelicek ben cookkk inanıyorum, sizinde izininz var mı tatile çıkıcakmısınız

canım eşim ramazan bayramında senelik izne çıkıyor aslında o şimdiden yer ayıralım gidelim diyor ama ben korkuyorum
hamiş olursam çok erken bebegim daha bana tutunmadan oralara nasıl giderim diye
bide biz evlendik evleneli ne zaman ben tatile gitsem tatili yarım bırakıp döndüm birinde ananem vefat etti birinde annem hastanelik oldu birinde büyükbabam ameliyat oldu
korkuyorum gitmeye

bitteciğim canım listede kendimi görünce çok sevindim die yazmışsın e tabi darısı başımısa

Kandİlİnİz 3 aylarınız mÜbarek olsun kızlar nasılsınız uzun zamandır gİremİyordum

hoşgeldiinn... nerelerdesin sen bakayım???

kıvırcıkım.. pozitif ol.. hep insanın başına kötü şeyler gelmez.. gez toz eğlen.... belki tatil vesile olur bebişin gelmesine yerimseniben

kızlarrrrrrrrr bi arkadaşım dogum yapmış hemde bebek 1 buçuk ay erken gelmiş
kanaması başlamış hemen gitmişler hastaneye
hastanede suyu gelmiş dogmuş bebek şimdi küvezdeymiş
anne karnında enfeksiyon kapmış o yüzden erken dogmuş

hoşgeldiinn... nerelerdesin sen bakayım???

kıvırcıkım.. pozitif ol.. hep insanın başına kötü şeyler gelmez.. gez toz eğlen.... belki tatil vesile olur bebişin gelmesine yerimseniben
ya ozamana kadar bebek gelirse o zaman kötü olmaz mı daha bana tutunmadan gidilir mi tatile ilk üç ay riskli degil mi

oyyy...kıyamam ben onnaaaa.... allah şifa versin... toplasın kendini bir an önce inş...
minicikktir daha o... kaç kilo doğmuş acaba? 1,5 falandır herhalde =((

ya ozamana kadar bebek gelirse o zaman kötü olmaz mı daha bana tutunmadan gidilir mi tatile ilk üç ay riskli degil mi

değil tatlım yyaaaa.... su kaydıraklarında parende atan bir arkadaşım vardı.. meğerse hamileymiş..dönünce öğrendi...
bende evde ne temizlikler yaptım... eşyaları tek başıma çektim sildim süpürdüm.. yorgunluktan 1 hafta kemiklerim sızladı.. ama çok şükür bebişe birşey olmadı....
rabbim ona ol dedikten sonra sen ne yaparsan yap birşey olmaz...
hem bebek bu..yumurta değilki hemen kırılsın düşsün... sen merak etme onun orda bir sürü koruyucusu var... kesesi var... genetik bir sıkıntısı olmadıktan sonra birşeycik olmaz tutunur gelişir...
normalde dr yasak koymuyor ilk 3 ay... herşey serbest.. ama kanama olursa o zaman dikkat et diyor....
kanaman olmadığı sürece keyfine bak derim

Son düzenleme:
hoşgeldin sebinim.. seninde mübarek olsun.. allah hayırlı doğum nasip etsin sana =) ve tüm anne adaylarına...
diğerlerine de hayırlı evlatlar nasip etsinn....

ya hani deniz neysede havuz falan enfeksiyon kapmazmı insasn ben her tatile gittigimde enfeksiyon olurum da

Allah şifa versin.çok geçmiş olsun

katılıyorum.olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor

arkadaşlar bende çok merak ediyorum ilk üç ay hiç denize girilemez mi benim bu yaz tatilim boşa gidecek

ya hani deniz neysede havuz falan enfeksiyon kapmazmı insasn ben her tatile gittigimde enfeksiyon olurum da

doktor bana havuza gir doğuma kadar dedi... temiz olduktan sonra sorun yok... zaten akıntın olursa aşırı o zaman enfeksiyon kapmışsın demek oluyor... ilaç veriyor...
denizde zaten hiç risk yok.... son zamana kadar sürekli denize girebilirsinn....
"bir gebenin kendine yapacağı en büyük iyilik yüzmek" dedi bana dr.. bende öyle yapıyorum yerimseniben
ve yemeğe gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…