- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.121
arkadaşlar bende çok merak ediyorum ilk üç ay hiç denize girilemez mi benim bu yaz tatilim boşa gidecek
katılıyorum.olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor
sebinim kuzum haklısında
şimdi bebegi kendiliğinden kaybedersen neyse de
bi de senin tatil keyfin yüzünden kaybedersen insan vicdan azabı çeker sürekli ya
hem tatilde bişey olsa nasıl müdahale edilcek bebege allahım korusun
anladım kızlar
seneye eşim asker olucak o zaman zaten gidemiycez beraber başbaşa son kez gidelim tatile inşallahhhhhh ta
bu göbekle o bikininin içine ben nasıl giricem
peki yol nulcak yollar tehlikeli biz ta nerdeyiz gümüşhaneden egeye gittigimizi düşünsenize ooooooooooooo
karadeniz olmazzzzzzzzzzzzzzzcanım siz de yakın bir yere tatile gidin.
hoşgeldiinn... nerelerdesin sen bakayım???
çoktandır girmiyorum bilgisayarla biraz ara verdik birbirimize temizlik yaparken koltuk kaldırdım siyatik sinir sıkışması olmuş eğilemiyordum yürürken canım yanıyordu uzun süre yattım bel fıtığına çevirmesin diye şimdi artık iyiyim çok şükür geçti gibi...mide bulantılarımda geçti rahatım ama şu ara bide kaşıntı çıktı bacaklarım kollarım heryerim nasıl kaşınıyooo sinir ediyo beniiiii :bbo:
çoktandır girmiyorum bilgisayarla biraz ara verdik birbirimize temizlik yaparken koltuk kaldırdım siyatik sinir sıkışması olmuş eğilemiyordum yürürken canım yanıyordu uzun süre yattım bel fıtığına çevirmesin diye şimdi artık iyiyim çok şükür geçti gibi...mide bulantılarımda geçti rahatım ama şu ara bide kaşıntı çıktı bacaklarım kollarım heryerim nasıl kaşınıyooo sinir ediyo beniiiii :bbo:
geçmiş olsun, dikkat et kendine. sinir sıkışması bende yasadım. hapsurarak hemde.. dinlenir ve zorlamazsan tekrarlamıyor. ama dikkat et.. olumunekankayizsmile
kaşıntıyıda doktoruna söyle. kan tahlili isteyebilir. ihmal etme...
hepinizin kandili mübarek olsun
fethiyeye gidin kıvırcığım... sositososito yada kıbrısa...
geçmiş olsun, dikkat et kendine. sinir sıkışması bende yasadım. hapsurarak hemde.. dinlenir ve zorlamazsan tekrarlamıyor. ama dikkat et.. olumunekankayizsmile
kaşıntıyıda doktoruna söyle. kan tahlili isteyebilir. ihmal etme...
tamam canım dikkat ederim kendi kendime iş çıkardım başıma koca koltuğu kaldırcam diye doktor bebeğinide düşürebilirdin dedi bidaha aman aman ellemem çok zor bi ağrıkaşıntı 4 günden beri var çok kaşınıyo yaa sanki heryerime minik minik iğneler batırıyolar gibi...kilo alıyoruz yavaş yavaş deri geriliyo ondanmı sıcaktanmı bilemedim bide bebe yağı sürüyorum omu yapıyo diye düşünüyorum özellikle geceleri artıyor
fethiye köycegiz buraları gördüm ben tatlım hakkatebn muhteşem yerler hı bide ölüdeniz
hayırlı ıolsun tatlım ben adetin 7. günü çektirdimbu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı
anladım kızlar
seneye eşim asker olucak o zaman zaten gidemiycez beraber başbaşa son kez gidelim tatile inşallahhhhhh ta
bu göbekle o bikininin içine ben nasıl giricem
canım yaa.. çok geçmiş olsun.... dikkat et kendine...
kendini neden o kadar çok yoruyorsun ki? bende sabredemiyorum her işimi kendim yapıyorum. temizliğimi falanda yapıyorum. Bu kadar harekete çok şükür bebeğime birşey olmadı... ama dikkat etmek lazım işte... kendini o kadar yoracak şeyler yapmaktan kaçınmalısın...
kaşıntı bendede çok oldu.. halada var... deri geriliyor o yüzden oluyor.. ama benimki sadece göbeğimde oldu.... bol bol nemlendirici sür... ben dalin jel kullanıyorum.. memnunum.. sende nemlendirici bir krem yada yağ sür mutlaka... o zaman rahatlarsın.. ama çoksa kaşıntı ve hereyrde varsa illaki doktoruna sor nedenini..
tamam canım dikkat ederim kendi kendime iş çıkardım başıma koca koltuğu kaldırcam diye doktor bebeğinide düşürebilirdin dedi bidaha aman aman ellemem çok zor bi ağrıkaşıntı 4 günden beri var çok kaşınıyo yaa sanki heryerime minik minik iğneler batırıyolar gibi...kilo alıyoruz yavaş yavaş deri geriliyo ondanmı sıcaktanmı bilemedim bide bebe yağı sürüyorum omu yapıyo diye düşünüyorum özellikle geceleri artıyor
johnson bebe yağı kullandım ilk başta.. o bende yaptı onu.. aynısını.. pul pul oldu derim... iğneler batırıyo gibi feci kaşınıyodu.. değiştirince geçti..alerji yapmış olabilir sana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?