Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

arkadaşlar bende çok merak ediyorum ilk üç ay hiç denize girilemez mi benim bu yaz tatilim boşa gidecek

drlar yüzme ve yürüyüşü öneriyorlar hamilelikte.ama tabi normal insan gibi haldır haldrı yüzülmez.ve de yüzdüğün suyun temizliğinden emin olman lazım.Haftaya drum izin verirse ben de 1 haftalık tatile çıkacağım ve yüzeceğim inşallah.

katılıyorum.olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor

sebinim kuzum haklısında
şimdi bebegi kendiliğinden kaybedersen neyse de
bi de senin tatil keyfin yüzünden kaybedersen insan vicdan azabı çeker sürekli ya
hem tatilde bişey olsa nasıl müdahale edilcek bebege allahım korusun

anladım kızlar
seneye eşim asker olucak o zaman zaten gidemiycez beraber başbaşa son kez gidelim tatile inşallahhhhhh ta
bu göbekle o bikininin içine ben nasıl giricem

hayatım tatilde ağır iş yapacak değilsin ya adı üstünde tatil dinlenmeye gidiyorsun.dikkatli olacaksın bu, evde de otursan geçerli işe de gitsen geçerli tatile de gitsen geçerli.evde yatıp duruken de Allah korusun düşürebilirsin Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz sonuçta.Allah korusun hepimizi

anladım kızlar
seneye eşim asker olucak o zaman zaten gidemiycez beraber başbaşa son kez gidelim tatile inşallahhhhhh ta

ben de bu göbekle nasıl yüzeceğimi düşünüyorum.sabah erken saatlarde ve akşam geç saatlarde yüzerim artık.hem çok kişi görmez halimi hem sıcak olmaz :roflol:

peki yol nulcak yollar tehlikeli biz ta nerdeyiz gümüşhaneden egeye gittigimizi düşünsenize ooooooooooooo

tamam hadi bana güzel otel tavsiye edin
belek e gittik
alanya ya gittik
side ye gittik
buralar haricinde yerler
eylülde gidecegimiz için ege istemiyoruz orası rüzgarlı oluyor zaten

doktorumu aradım....yarın yada cumaretesi rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi....eyvahedigeldismile

anladım kızlar

ha şöyle tatlım yaaa.... ihtimalleri düşünerek şimdiyi yaşamaktan vazgeçme... hamile kalabilirsin.... kalmayabilisin.. kalıp bebeği kaybedebilisin.. kaybetmeyebilirsin.. bir sürü ihtimal var... sen bunları düşünüp kafayı yiyeceğine git yap tatilini keyfine bak..dinlen.. gez toz... eğlen... hiç birşey olmaz... sebinin dedği gibi atlayıp zıplamazsın.. biraz dikkatli olursun olur biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…