Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı

çok güzel edutum.. bir yerden başlamak lazım... hiç endişe etme.. bitte gibi seninde güzel haberini alırız inşallah..
adetin ilk gününden sonra 5.-10. günleri arasında çekliyor... olası bir hamilelik varsa engellemesin diye... 10. günden sonra çekmiyorlar...
korkma hiç... çok kolay emin ol

edutum bu HSG fiyatı tamamen senin pazarlık gücüne bağlı.. bana 300 dediler 120 ye çektirdim =))) Medical Park Göztepe Hastanesinde....
fiyatı çok değişken... acele etme.. sor, araştır, pazarlık yap...sonuçta sadece röntgen çekiyorlar 400 liralık birşey yok o işte

bende gittim sarıgermeye...
dalamanda..
rüzgarlıdır biraz.. sörf yaparlar.. dalgalı denizi...ama çok güzel cidden.. ve etrafta gezicek başka yer yok... sadece tek plaj var... ama çok geniş bir plaj... güzel....

evet ama süper plajşar....biz magiclife gitmiştik tavsiye ederim....marmaris magiclife sa çokkkk romatik bence

o zaman ben bu ay araştırayım adetimin 6. günü ama zaten ilaç başlayamaz...zaten gelecek aya sarkacak... olmadı gelecek aya gider hemde aşılamamı o aya yaptırırım...

kıvırcık.. akyakaya gittinizmi? bak orasıda çok güzel... yani akyakada deniz pek güzel değil ama etrafta çok güzel yerler var... sedir adasına gidiliyor günübirlik.. orası harika zaten.. kumu çok özel.. üstüne başına bulaşıp kum azalmasın diye güvenlikten geçiyosun girerken çıakrken =) kleopatra için getirtilmiş o kum =)
kadın azmağı deresi var... orda gezinti süper... buuuuuzzzz gibi serin suyu var.. doğal yetişmiş yüzlerce kefal var ama kocaman.. su cam gibi zaten... akvaryumda gezer gibi izliyosun.. doğal yosunlar bitkiler var çok güzel.... suyun akışıyla dansediyo gibiler sürekli..
akyakanın plajıda kumluk... metrelerce gidiyorsun derin olmuyor.. kum olduğu için berrak değil... ama temiz güzel..

evet ama süper plajşar....biz magiclife gitmiştik tavsiye ederim....marmaris magiclife sa çokkkk romatik bence

bencede çok güzel.. bir 2 senedir gidiyoruz =) yani gezerken illa bir uğruyoruz... kalamdık hiç... ama sabahtan akşama kadar zaman geçirilebilecek güzel bir yer...
biz aynı yerde 2-3 günden fazla kalamadığımız için etrafta gezilcek yer arıyoruz =))
plajda bile ağaç oluşu güzel mesela.. hayvanlar falan var.. güzel bir yer....

lapacı....doktor belirliyoruş burda...madikal parkta sen ayrıca doktora para verdinmi...birde nasıldı acı durumu acaba gellip ordamı yaptırsam

bizde kocamla 1 hafta gireriz ayağımızı çıkarmayız....

o zaman ben bu ay araştırayım adetimin 6. günü ama zaten ilaç başlayamaz...zaten gelecek aya sarkacak... olmadı gelecek aya gider hemde aşılamamı o aya yaptırırım...

iyi fikir...
dediğin gibi öncesinde antibiyotik içtiriyo...
hem iyice araştırmış olursun... netleştirirsin nerede yaptıracağına...
aşılamayı nerde yaptırcaksın? onuda netleştirmiş olursun hem... birde rapor çıkartcakmısın sen? gaye gibi çıkarıp hamile kalassıınnnn

bizde kocamla 1 hafta gireriz ayağımızı çıkarmayız....

süpperrr... öyle olunca gittiğin yerin güzel olması yeterli oluyor.. ama bizim kanımız kaynıyo.. ne otelde durabiliyoruz nede o çevrede ne var acabaaaa diye merak etmeden durabiliyoruz =)))))))
o yüzden etrafa önemli bizim için.. yakın noktaları belirliyoruz mesela... günübirlik falan gidip geliyoruz =)) google earth sağolsun bize çok yardımcı oluyor =)

bodrumda mesela hiç sıkılmadık.. her gün yapacak aktivite vardı çünkü.. bodrum merkez değil ama... etraftaki yerler... yalıkavaka gitmiştik biz mesela... ordan günübirlik teknelerle adaları gezdik... dalış yaptık tüple.. falan filan... gecede bodrum merkeze gidiyorduk..

bende gittim sarıgermeye...
dalamanda..
rüzgarlıdır biraz.. sörf yaparlar.. dalgalı denizi...ama çok güzel cidden.. ve etrafta gezicek başka yer yok... sadece tek plaj var... ama çok geniş bir plaj... güzel....
dalamana gittim canım cattecareta ları bile gördük ama eylülde oralar soguk olur hem kendi arabamızla gidicez azıcık yakın olsun kemer falan yani antalya çevresi istiyoruz zaten 5 gün gidicez fazla degil

marmaris çok uzak canım ya 5 gün için degmez arabayla gitcez

akyaka nereye baglı ki bi bakıyım

hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…