- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.141
bu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı
sarıgermeye git...süper bir yer
rahim filmine doktorum 400tl dedi ne kadara çekilir bu zıkkım
orası neresi ki
bende gittim sarıgermeye...
dalamanda..
rüzgarlıdır biraz.. sörf yaparlar.. dalgalı denizi...ama çok güzel cidden.. ve etrafta gezicek başka yer yok... sadece tek plaj var... ama çok geniş bir plaj... güzel....
edutum bu HSG fiyatı tamamen senin pazarlık gücüne bağlı.. bana 300 dediler 120 ye çektirdim =))) Medical Park Göztepe Hastanesinde....
fiyatı çok değişken... acele etme.. sor, araştır, pazarlık yap...sonuçta sadece röntgen çekiyorlar 400 liralık birşey yok o işte
tamam canım dikkat ederim kendi kendime iş çıkardım başıma koca koltuğu kaldırcam diye doktor bebeğinide düşürebilirdin dedi bidaha aman aman ellemem çok zor bi ağrıkaşıntı 4 günden beri var çok kaşınıyo yaa sanki heryerime minik minik iğneler batırıyolar gibi...kilo alıyoruz yavaş yavaş deri geriliyo ondanmı sıcaktanmı bilemedim bide bebe yağı sürüyorum omu yapıyo diye düşünüyorum özellikle geceleri artıyor
kız ne koltugu delimisin sen. ben karpuz bile taşımıyorum valla.. alsanaalsanasmile
bu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı
rahim filmi =kaydirigubbakcemile3
evet ama süper plajşar....biz magiclife gitmiştik tavsiye ederim....marmaris magiclife sa çokkkk romatik bence
edutum bu HSG fiyatı tamamen senin pazarlık gücüne bağlı.. bana 300 dediler 120 ye çektirdim =))) Medical Park Göztepe Hastanesinde....
fiyatı çok değişken... acele etme.. sor, araştır, pazarlık yap...sonuçta sadece röntgen çekiyorlar 400 liralık birşey yok o işte
kız ne koltugu delimisin sen. ben karpuz bile taşımıyorum valla.. alsanaalsanasmile
rahim filmi =kaydirigubbakcemile3
:)))kaydirigubbakcemile5
bencede çok güzel.. bir 2 senedir gidiyoruz =) yani gezerken illa bir uğruyoruz... kalamdık hiç... ama sabahtan akşama kadar zaman geçirilebilecek güzel bir yer...
biz aynı yerde 2-3 günden fazla kalamadığımız için etrafta gezilcek yer arıyoruz =))
plajda bile ağaç oluşu güzel mesela.. hayvanlar falan var.. güzel bir yer....
o zaman ben bu ay araştırayım adetimin 6. günü ama zaten ilaç başlayamaz...zaten gelecek aya sarkacak... olmadı gelecek aya gider hemde aşılamamı o aya yaptırırım...
bizde kocamla 1 hafta gireriz ayağımızı çıkarmayız....
dalamana gittim canım cattecareta ları bile gördük ama eylülde oralar soguk olur hem kendi arabamızla gidicez azıcık yakın olsun kemer falan yani antalya çevresi istiyoruz zaten 5 gün gidicez fazla degilbende gittim sarıgermeye...
dalamanda..
rüzgarlıdır biraz.. sörf yaparlar.. dalgalı denizi...ama çok güzel cidden.. ve etrafta gezicek başka yer yok... sadece tek plaj var... ama çok geniş bir plaj... güzel....
marmaris çok uzak canım ya 5 gün için degmez arabayla gitcezevet ama süper plajşar....biz magiclife gitmiştik tavsiye ederim....marmaris magiclife sa çokkkk romatik bence
kıvırcık.. akyakaya gittinizmi? bak orasıda çok güzel... yani akyakada deniz pek güzel değil ama etrafta çok güzel yerler var... sedir adasına gidiliyor günübirlik.. orası harika zaten.. kumu çok özel.. üstüne başına bulaşıp kum azalmasın diye güvenlikten geçiyosun girerken çıakrken =) kleopatra için getirtilmiş o kum =)
kadın azmağı deresi var... orda gezinti süper... buuuuuzzzz gibi serin suyu var.. doğal yetişmiş yüzlerce kefal var ama kocaman.. su cam gibi zaten... akvaryumda gezer gibi izliyosun.. doğal yosunlar bitkiler var çok güzel.... suyun akışıyla dansediyo gibiler sürekli..
akyakanın plajıda kumluk... metrelerce gidiyorsun derin olmuyor.. kum olduğu için berrak değil... ama temiz güzel..
ha şöyle tatlım yaaa.... ihtimalleri düşünerek şimdiyi yaşamaktan vazgeçme... hamile kalabilirsin.... kalmayabilisin.. kalıp bebeği kaybedebilisin.. kaybetmeyebilirsin.. bir sürü ihtimal var... sen bunları düşünüp kafayı yiyeceğine git yap tatilini keyfine bak..dinlen.. gez toz... eğlen... hiç birşey olmaz... sebinin dedği gibi atlayıp zıplamazsın.. biraz dikkatli olursun olur biter...
canım yaa.. çok geçmiş olsun.... dikkat et kendine...
kendini neden o kadar çok yoruyorsun ki? bende sabredemiyorum her işimi kendim yapıyorum. temizliğimi falanda yapıyorum. Bu kadar harekete çok şükür bebeğime birşey olmadı... ama dikkat etmek lazım işte... kendini o kadar yoracak şeyler yapmaktan kaçınmalısın...
kaşıntı bendede çok oldu.. halada var... deri geriliyor o yüzden oluyor.. ama benimki sadece göbeğimde oldu.... bol bol nemlendirici sür... ben dalin jel kullanıyorum.. memnunum.. sende nemlendirici bir krem yada yağ sür mutlaka... o zaman rahatlarsın.. ama çoksa kaşıntı ve hereyrde varsa illaki doktoruna sor nedenini..
johnson bebe yağı kullandım ilk başta.. o bende yaptı onu.. aynısını.. pul pul oldu derim... iğneler batırıyo gibi feci kaşınıyodu.. değiştirince geçti..alerji yapmış olabilir sana da..
sağol canım benim bundan sonra daha dikkatlli olucam evi temizlicez diye kendimiz acı çekiyoruz tez canlıyım yapıvereyim diyorum kendim çekiyorum acısınıdalin jel nasıl bişey bebe yağı gibi bişeymi sanırım bendede bebe yağı yaptı yapabiliyo o zaman iğneler batıyo heryerime sanki yaa kullanmayı bırakayım o zman çok sinir bişey gece kaşınmaktan uyuyamadım özellikle yoğunluk bacaklarım en çok kaşınıyo
süpperrr... öyle olunca gittiğin yerin güzel olması yeterli oluyor.. ama bizim kanımız kaynıyo.. ne otelde durabiliyoruz nede o çevrede ne var acabaaaa diye merak etmeden durabiliyoruz =)))))))
o yüzden etrafa önemli bizim için.. yakın noktaları belirliyoruz mesela... günübirlik falan gidip geliyoruz =)) google earth sağolsun bize çok yardımcı oluyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?