Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bizde gezer dururuz valla. otele kapanıp kalamıyoruz hiç.. herşey dahiller bize göre değil hiç... 2 günden sonra dürter bizi bişeyler. sağa sola gezeriz.

hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü

o zaman işin dha kolay kıvırcığım... denizi kumsalı güzel bir yer buldunmu tamamdır.. sonrada orda güzel bir otel seçersin...
akyaka gökova körfezinde.. muğlaya bağlı..orasıda uzak size.. sizin için en yakın yer antalya... alanya tarafları... ama madem gittiniz.. o zaman kemer taraflarına gidebilirsiniz..

hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü

doğur senin gibi bi kız oğluma alıcam valla ,ne şekersin yahu.. :teselli:

biz akyaka ya bayılmıstık..

kıvrcığıma fethiye kemer taraflarında 5 yıldız herşey dahil bi yer lazım... a.s. daha doğrusu enişteye kaydirigubbakcemile3

serraefe
canım dalin jel bebe yağı oluyor.. ama yağ şeklinde değil jel şeklinde... 150 ml falan sanırım 15 lira.. fiyatı çok pahalı yağlara göre... ama dediğim gibi yağ bende alerji yaptı.. mecbur aldım... 3 aydır aralıksız sürüyorum bitmek üzere.. 1 kutu daha alırsam hamilelik biter sanırım...

biz akyaka ya bayılmıstık..

kıvrcığıma fethiye kemer taraflarında 5 yıldız herşey dahil bi yer lazım... a.s. daha doğrusu enişteye kaydirigubbakcemile3

sengözlerimebaksanab
bende çok sevdim... sedir adasının denizini kumunu başka yerde görmedim zaten..resmen bardaktaki su gbii.. dupduru...

lapacı....doktor belirliyoruş burda...madikal parkta sen ayrıca doktora para verdinmi...birde nasıldı acı durumu acaba gellip ordamı yaptırsam

doktorla işin olmuyor ki.. o seni yönlendiriyor.. git çektir diyor.. bir daha seni görmüyor dr.... yani ayrıca doktora görünmedim.. para vermedim... bir önceki ay gittiğimde demiştiki bir dha ki adet sonrası HSG çektirelim.. şu gün antibiyotiğe başla.. Röntgen bölümünde çektir sonucu getir bana.. bende öyle yaptım...
toplamda 5 dk sürüyor... tüm işlem... 2. yada 3. dakikada yani içeri sıvıyı gönderirken adet oluyor gibi belin ağrıyo... 30 sn falan sürüyo... sonra röntgen çekiyo işte... iş bitiyo kalkıp gezmeye gidiyosun =)))))) hepsi bu
eğer gidecek olursanda mutlaka pazarlık et.... şurda şu kadar dediler ben bu parayı veremem şu fiyata olmazmı de açıkça... ya o parayı edecek bir iş yapsa tamam.. ama yapmıyorki..normal röntgen çekiyo.. röntgen fiyatının 5 katı para alıyo... verme paracıkları

ben sana dogurayım bi kız istermisin aklinialirimsmile
bu arada orda çalışmıyo yazıyo ya bi garip oldum

istemem mi hiç :ecrin_bebek: hadi bakiyim gelinimi bekliyommmm, gelin kaynana toprağından olurmuş. bak benim eşimle 9 ay aram var. bu aya gelmesi lazım bebişin... :lepi:

bizde yalan yok. çalışmıyom, internette surf

bende beendeeee......surf.....sohbet sizle.... ehehee.. yav yarın akşam istanbulda olmucam bu psikoloji ile iş mi yapılır allasen kaydirigubbakcemile2

17.06.2010

Ay Başak burcuna geçti.

Koç
Sevgili Koç, bugün Başak burcuna geçen Ay’ın etkisiyle günlük ayrıntılı işler her şeyden önce gelecek. Detaylara inmeniz ve işlere konsantre olmanız gerekiyor ancak yakın ilişkilerdeki tutarsızlık dikkatinizi dağıtabilir. Bu tutarsızlık aslında sizden kaynaklanıyor. ış ortamınızdaki ilişkilere dikkat, gerginlik olabilir.

Boğa
Sevgili Boğa, Ay bugün sizin gibi toprak burcu olan Başak’ta. Başak’taki Ay’ın etkisi size çok uyar ancak bugün iş programınızdaki ya da iş ortamınızdaki kaos yüzünden huzursuz olabilir ve diken üstünde bir gün geçirebilirsiniz. ışle ilgili beklenmedik durumlara hazır olun ve adapte olmaya çalışın.

ıkizler
Sevgili ıkizler, sosyal aktivitelerden dolayı yoğun bir hareketlilik olabilir ve bu durum sizin gibi değişikliği seven birini bile yorabilir. Arkadaşlarınız ya da guruplarla ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Eve ait konularda da gelişmeler olabilir ya da anne babanızla ilişkiniz aniden elektriklenebilir. Hassas konuları gündeme getirmeyin.

Yengeç
Sevgili Yengeç, iletişim evinize geçen Ay’ın etkisiyle temposu yüksek ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hızlı tempoya ayak uydurmanız gerekecek. Yakın akrabalarınızla ve komşularınızla ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde ani değişiklikler olabilir, otorite konumundaki birisi tuhaf davranışları ile sizi şaşırtabilir.

Aslan
Sevgili Aslan, yabancı ülkelerle bağlantılı çalışıyorsanız ya da yayımcılık, yüksek eğitim gibi konularla ilgili iseniz beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz veya beklemediğiniz bazı engeller çıkabilir. Aniden ortaya çıkan bir harcama sizi hazırlıksız yakalayabilir ve sinirlendirebilir. Bu, sizin kontrolünüzde olan bir duruma benzemiyor.

Başak
Sevgili Başak, burcunuza geçen Ay, tam da size göre programlı bir gün getirebilirdi belki ama burcunuzdaki Mars’ın yakıcı enerjisi ortalığı karıştıracak. Soğukkanlı olursanız, verimli çalışabilir ve çok yol alabilirsiniz ancak sinirlerinize hakim olmanız gerekecek. Enerji seviyeniz yüksek, cesur ve kararlı bir gündesiniz.

Terazi
Sevgili Terazi, bugün diplomasi yeteneğinizi sergilemeniz, uyumlu olmanız ve ara buluculuk yapmanız gerekebilir. ış ya da özel yaşamdaki partneriniz bugün Uranüs etkisiyle tutarsız davranabilir. Duygularınızı soğukkanlılıkla dile getirirseniz büyük patlamaların önüne geçebilirsiniz. Gizli düşmanlar sizi zorlayacak.

Akrep
Sevgili Akrep, sosyal bir gün geçirebilirsiniz ama işlerin çokluğu ve çalışma programınızdaki beklenmedik durumlar, iş ortamında sinirlerinin gerilmesine neden olacak. Ayrıca arkadaşlarınızla olan ilişkinizde de her an parlamaya hazır durumlar olabilir. Hassas konulardan ve kalabalıktan uzak durmak isteyebilirsiniz.

Yay
Sevgili Yay, sevgiliniz ya da varsa çocuğunuz sizi çıldırtabilir. Aşkta dengesiz bir gün. Hiçbir şey olmasa bile, sevgilinizin yerinde duramayan huzursuz hali sizi rahatsız edebilir. Bunu baştan bilerek hazırlıklı olun. Bu tutarsızlık derinlerde yatan korkularınızı su yüzüne çıkarabilir.

Oğlak
Sevgili Oğlak, katılmak istediğiniz sosyal bir toplantı ya da dahil olmak istediğiniz bir grup olsa bile eve ait konular engel olabilir. Anne ya da babanızla olan ilişkinize dikkat, aniden parlama söz konusu olabilir. Diğer yanda yurt dışı, üniversite ve mahkemelerle bağlantılı bir konudan dolayı sinirlenebilirsiniz .

Kova
Sevgili Kova, beklemediğiniz bir gelişme olabilir ya da kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu telaş içinde sinirli olabilir ve sonradan pişman olacağınız bazı sözler sarf edebilirsiniz. Beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz. Aynı zamanda yüklü miktarda harcamanız olabilir, elinizden para çıkabilir ve mücadele edebilirsiniz.

Balık
Sevgili Balık, para evinizdeki Uranüs’ün etkisiyle maddi konularda iniş çıkışlı bir gidişat olabilir. Maddi kaynaklarınızın kuruduğunu düşündüğünüz bir anda aniden çok para bulabilir, ya da bir anda aniden parasız kalabilirsiniz. ıkili ilişkilere dikkat, gergin ortamlar olabilir ve eleştiri yağmuruna tutulabilirsiniz.

aklıma geldi bak kıvırcıkım.. biz kemerde mirada del mar otele gitmiştik.. gayet güzeldi... memnun kaldık... günübirlik olimposa gittik... kanyon vardı oraya gittik falan... ma siz otelde rhaat 1 hafta geçirebilirsiniz... denizi taşlıktı ama..çakıl

konuş konuş canım deniz çekti valla.. suda doğum yaparım diye korkuyom. eylüle kendimizi toparlarsak belki 2-3 gün kaçarız... boshayallersmile

deniz aşeriyorum desem bi günlüğe gidermiyiz acabaa aklinialirimsmile

Yağ sendedemi böyle kaşıntı yaptı canım ,tamam bende alayım dalininkini tek kaşınmasında markete gittiğimizde alırım peki senin nasıl durum çatlakların falann oldumu ?

kızlar az önce mailime düştü

ACıLLLL
!!!!ANKARA HACETTEPE HASTANESıNDE YATAN 2 YAŞINDAKı KIZIMA A+ KAN
GEREKıYORÇOK ACıL !! YALVAARIRIM PAYLAŞIN ADIM MEHMET GÜNGÖR TEL :
05556063930 SıZ
DE GÖNDERıN. BELKı BıR KıŞıNıN HAYATINI KURTARACAKSINIZ... HENÜZ
.........BEBEK ( KOPYALA YAPIŞTIR SADECE )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…