- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.161
süpperrr... öyle olunca gittiğin yerin güzel olması yeterli oluyor.. ama bizim kanımız kaynıyo.. ne otelde durabiliyoruz nede o çevrede ne var acabaaaa diye merak etmeden durabiliyoruz =)))))))
o yüzden etrafa önemli bizim için.. yakın noktaları belirliyoruz mesela... günübirlik falan gidip geliyoruz =)) google earth sağolsun bize çok yardımcı oluyor =)
hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü
hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü
bizde gezer dururuz valla. otele kapanıp kalamıyoruz hiç.. herşey dahiller bize göre değil hiç... 2 günden sonra dürter bizi bişeyler. sağa sola gezeriz.
o zaman işin dha kolay kıvırcığım... denizi kumsalı güzel bir yer buldunmu tamamdır.. sonrada orda güzel bir otel seçersin...
akyaka gökova körfezinde.. muğlaya bağlı..orasıda uzak size.. sizin için en yakın yer antalya... alanya tarafları... ama madem gittiniz.. o zaman kemer taraflarına gidebilirsiniz..
biz akyaka ya bayılmıstık..
kıvrcığıma fethiye kemer taraflarında 5 yıldız herşey dahil bi yer lazım... a.s. daha doğrusu enişteye kaydirigubbakcemile3
ben sana dogurayım bi kız istermisin aklinialirimsmiledoğur senin gibi bi kız oğluma alıcam valla ,ne şekersin yahu.. :teselli:
lapacı....doktor belirliyoruş burda...madikal parkta sen ayrıca doktora para verdinmi...birde nasıldı acı durumu acaba gellip ordamı yaptırsam
ben sana dogurayım bi kız istermisin aklinialirimsmile
bu arada orda çalışmıyo yazıyo ya bi garip oldum
istemem mi hiç :ecrin_bebek: hadi bakiyim gelinimi bekliyommmm, gelin kaynana toprağından olurmuş. bak benim eşimle 9 ay aram var. bu aya gelmesi lazım bebişin... :lepi:
bizde yalan yok. çalışmıyom, internette surf
aklıma geldi bak kıvırcıkım.. biz kemerde mirada del mar otele gitmiştik.. gayet güzeldi... memnun kaldık... günübirlik olimposa gittik... kanyon vardı oraya gittik falan... ma siz otelde rhaat 1 hafta geçirebilirsiniz... denizi taşlıktı ama..çakıl
serraefe
canım dalin jel bebe yağı oluyor.. ama yağ şeklinde değil jel şeklinde... 150 ml falan sanırım 15 lira.. fiyatı çok pahalı yağlara göre... ama dediğim gibi yağ bende alerji yaptı.. mecbur aldım... 3 aydır aralıksız sürüyorum bitmek üzere.. 1 kutu daha alırsam hamilelik biter sanırım...
Yağ sendedemi böyle kaşıntı yaptı canım ,tamam bende alayım dalininkini tek kaşınmasında markete gittiğimizde alırım peki senin nasıl durum çatlakların falann oldumu ?
hemşerim hoşgeldin nerelerdesinn
hoşbuldum hemşerimmmm nasılsın çoktandır girmiyordum belimi incilttimde yattım bi süre ama şimdi iyiyim sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?