Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gunaydın kızlar cok kötü sancım var bı bakayım napıyo bızım kızlar dedım allahım bu cektıgım son adet sancısı olsun noluuuurrrrrsenağlama

sagol canım allah razı olsun allah senınde bebgını korusun

geçmiş olsun leylem bilirim ben şimdi bile zaman zaman çekiyorum bu acıyı... bilmiyorumkismile

ahh ben öluyorum her ay ya dogumdan sonra gecer dıyolar ama dogum olursa tabı

ahhh canımmm ne güzel bi haber darısı bize inşallah senin miniş tam olarak ne kadarlık nurzul zemuszemus

hoşgeldin ayselimmm.....
effeettt..bu akşam gidiciyiizz =)))
akşam olsada eve gitseeeemmmm modundayımm..
1 hafta yokum.... 28 haziranda burdayııımm inş =))))

hoşgeldin canımcım.. nasılsıınnnn

sen geliyorsun ben tatilde oluyorum 15 gün görüşemeyecez tatlım
bende gzüel bir tatil yapmak istiyorum:Saruboceq:

canım hadi gözünaydın artık güzel haberlerle gelirsin
kese kalp atışı cinsiyet hareketleri hepsi çok farklı bir duygu emin ol olumunekankayizsmile

gunaydın kızlar cok kötü sancım var bı bakayım napıyo bızım kızlar dedım allahım bu cektıgım son adet sancısı olsun noluuuurrrrrsenağlama

tatlım inş. soz kez geliyorlardır bu kırmızılar bir sonraki ay bi bakmışsın bebiş göbüşünde o zaman halaylar çekeriz burada kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün biraz geç geldim.... nasılsınız... çok fazla geçmişe bakamadım... Nurzul'cum sanırım bebeğini görmüşsünüz hayırlı olsun canım.... Bende inşallah pazartesi günü görürüm :Saruboceq: çok fazla heyecanım var... evde dinleniyorum hala... dün annem ve arkadaşım geldiler biraz yalnızlığımı unuttum en azından... çok şükür bir daha lekelenmem olmadı ama ben endişe üstüne endişe kuruyorum... Benim göğüslerimde hala bir değişim yok :S gazım da azaldı artık zaman zaman artıyo sadece...

oyyy..kıyamam sanaaa..hassas kuzucuk.. bende ilk zamanlar öyleydim.. sürekli ağlayıp dua ediyordum arkadaşlarım için... rabbim kabul etsin...

geçmiş olsun canım... sende pcos var dimi? bu ağrıların ve bebeğin gelmeyişi ondna büyük ihtimalle... benimde öyleydi...

gayecimm..... belirtiler hemen başlamıyor... kimisinde hiç belirti olmuyor bile... bende 8. -. haftada başladı göğüs acıması... uykuda öyle.. zaten başka belirti yaşamadım ben... illa kendinde birşey arama.. yat dinlen.. keyfine bak tatlım... bırak minik kuzu rahat rahat çalışsın yerine yerleşsiinnnnn

Bitte'cim canım sen gittin mi doktora? gördün mü kesesini?

yok canım ben salı yada çarşamba gitcem bu gün daha 1 gün gecikmiş oldu benim inşallah bizde görürüz kesesini kalp atışını bende senin gibi endişeliyim gayecim hakkımızda hayırlısı olsun. :Saruboceq:

Amin canım... Beni de pazartesi günü sabah 10 u 20 geçe çağırdı doktor...İnşallah keseyi görürüz de biraz olsun içim rahatlar...

Sağol canım arkadaşım... ben bol bol yatıyorum canım... tekrar bir lekelenme olmadı... İnşallah miniş yerleşiyordur... uykum oluyor genelde. ama yattığım yerede uyuyu veriyorum fark etmeden... o şekilde yani.

aman olmasın...
bende 9. haftada olmuştu kanama... 11. haftada bir daha oldu.. ondan sonra hiç olmadı...
inş sende hiç olmaz..
uyu gayecim uyyuu... bol bol uyu.. sonrasında uyumak güçleşiyo =))))))

gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile

SaĞol canım ınŞŞ. Gayecım ve bıtte ınŞŞ sızde gÖrÜceksınızde Çok mutlu olunuyo doktor tarafından sÖylenınce. Benımde satım 15 mayıs ıdı. Belkı gÖremem dıye gıttım ama gÖrdÜm ŞÜkÜr. Dokturum haftaya yoktu tatıle Çıkıyodu 1 temmuzda gel dedı tekrar.

inşallah canımm inşallahh sanada maşallahhh

gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile

kuzum kızmıyorum ben sana... yok yere kendini germe diye uğraşıyorum..
gaye de çektirdi bir kez adet oldu.. 2. ye olamadı işte bebek geldi =)))) zaten ilk ay korunmuştu yanılmıyorsam
kıvırcık çektirdi
başka kimler vardı ki bilmiyorumkismile

biliyorum be uğraşıyorum senlen....sen çektirdinmi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…