- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.361
gunaydın kızlar cok kötü sancım var bı bakayım napıyo bızım kızlar dedım allahım bu cektıgım son adet sancısı olsun noluuuurrrrrsenağlama
sagol canım allah razı olsun allah senınde bebgını korusuninşş canım amin. ablamlara telefon açttım şimdi. ikimizde ağladık çok güzelbir haber diye ağladı. rabbim inş isteyen herkese nasip etsin. şu an ağlıyorum hemde dua ediyorum. edut lorke ekakal gültun kvrck bebeişkom, leylem,ravzanur halec rabbim inşş en yakın zamanda sizleride hamiş görürüz.amin .
geçmiş olsun leylem bilirim ben şimdi bile zaman zaman çekiyorum bu acıyı... bilmiyorumkismile
inşş canım amin. ablamlara telefon açttım şimdi. ikimizde ağladık çok güzelbir haber diye ağladı. rabbim inş isteyen herkese nasip etsin. şu an ağlıyorum hemde dua ediyorum. edut lorke ekakal gültun kvrck bebeişkom, leylem,ravzanur halec rabbim inşş en yakın zamanda sizleride hamiş görürüz.amin .
hoşgeldin ayselimmm.....
effeettt..bu akşam gidiciyiizz =)))
akşam olsada eve gitseeeemmmm modundayımm..
1 hafta yokum.... 28 haziranda burdayııımm inş =))))
hoşgeldin canımcım.. nasılsıınnnn
merhaba kızlar cumanız mübarek olsun. bende doktordan geliyorum. keseyi gördük. 1 temmuzda tekrar çağırdı. çok güzel bir duyguymuş. raabim herkese nasip etsin. bu cuma vaktinde duamı kabul et lütfen allahım. akşam hepimize dua ettim canlarım hamiş olmayan arkadaşlarıma bebiş istedim. hamişlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşş dedim. dualarımız kabul eder inşş.
gunaydın kızlar cok kötü sancım var bı bakayım napıyo bızım kızlar dedım allahım bu cektıgım son adet sancısı olsun noluuuurrrrrsenağlama
sagol canım allah razı olsun allah senınde bebgını korusun
ahh ben öluyorum her ay ya dogumdan sonra gecer dıyolar ama dogum olursa tabı
inşş canım amin. ablamlara telefon açttım şimdi. ikimizde ağladık çok güzelbir haber diye ağladı. rabbim inş isteyen herkese nasip etsin. şu an ağlıyorum hemde dua ediyorum. edut lorke ekakal gültun kvrck bebeişkom, leylem,ravzanur halec rabbim inşş en yakın zamanda sizleride hamiş görürüz.amin .
kızlar bugün biraz geç geldim.... nasılsınız... çok fazla geçmişe bakamadım... Nurzul'cum sanırım bebeğini görmüşsünüz hayırlı olsun canım.... Bende inşallah pazartesi günü görürüm :Saruboceq: çok fazla heyecanım var... evde dinleniyorum hala... dün annem ve arkadaşım geldiler biraz yalnızlığımı unuttum en azından... çok şükür bir daha lekelenmem olmadı ama ben endişe üstüne endişe kuruyorum... Benim göğüslerimde hala bir değişim yok :S gazım da azaldı artık zaman zaman artıyo sadece...
Bitte'cim canım sen gittin mi doktora? gördün mü kesesini?
yok canım ben salı yada çarşamba gitcem bu gün daha 1 gün gecikmiş oldu benim inşallah bizde görürüz kesesini kalp atışını bende senin gibi endişeliyim gayecim hakkımızda hayırlısı olsun. :Saruboceq:
gayecimm..... belirtiler hemen başlamıyor... kimisinde hiç belirti olmuyor bile... bende 8. -. haftada başladı göğüs acıması... uykuda öyle.. zaten başka belirti yaşamadım ben... illa kendinde birşey arama.. yat dinlen.. keyfine bak tatlım... bırak minik kuzu rahat rahat çalışsın yerine yerleşsiinnnnn
Sağol canım arkadaşım... ben bol bol yatıyorum canım... tekrar bir lekelenme olmadı... İnşallah miniş yerleşiyordur... uykum oluyor genelde. ama yattığım yerede uyuyu veriyorum fark etmeden... o şekilde yani.
SaĞol canım İnŞŞ. Gayecİm ve bİtte İnŞŞ sİzde gÖrÜceksİnİzde Çok mutlu olunuyo doktor tarafından sÖylenİnce. Benİmde satım 15 mayıs İdİ. Belkİ gÖremem dİye gİttİm ama gÖrdÜm ŞÜkÜr. Dokturum haftaya yoktu tatİle Çıkıyodu 1 temmuzda gel dedİ tekrar.
gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile
kuzum kızmıyorum ben sana... yok yere kendini germe diye uğraşıyorum..
gaye de çektirdi bir kez adet oldu.. 2. ye olamadı işte bebek geldi =)))) zaten ilk ay korunmuştu yanılmıyorsam
kıvırcık çektirdi
başka kimler vardı ki bilmiyorumkismile
biliyorum be uğraşıyorum senlen....sen çektirdinmi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?