Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayy bugün akşam olmayacak sanırsaammm :sinifsinif:
kimselerde kalmadı zaten burada :çok üzgünüm:
püüff...
gitmeekk istiyorruummm

lapaciii bi sen varsın herkes gitmişş

çok sıcak cam fayda etmio klima açıom oda çarpıo uykuda bastırıo oooyyyy

ohh beee.. bende tam çıkıcaktım kimse yok diyee...
gultun canım sıcak ama yapıcak da bişi yok... burasıda öyle... klimada feci çarpıyo... bol bol duş.. başka bişi gelmiyo elden.. ben napcam bilmem... 38 derece falan antalyada sıcaklık kafamçokkarıştı

edutum antalyadayız.. sende gell

antalya güzel valla kaşa felanmı

guneşte fazla kalmıycaksın ve bol bol su tuketeceksin ama sıcakta olsa tatil guzel ya deniz kum guneş hele 4-5 yıldızlı bi oteldeysen gelsin yemekler tatlılar ohhhhh

biz eşimle iki senedir jolly tur ets turla erken rezervasyonla guzel otelleri seçioduk bu sene hamiş olursam belki gidemeyiz die erken rezerve yaptırmadık şimdide çook pahalı iyi oteller ,kesemize gore seçecez artık bakalım neresi kısmetimizde

alanyaya gidiyoruz.. bir daha ki sefere kaş, kalkan tarafına gidicez artık...zaten bi orası kaldı... bir de datça... ha bir de kapadokya =))

gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile
canım evet çektirdim...22 nisandı galiba. hsg öncesi ve sonrası 1 er hafta korunduk (prezervatif ile) sonra adet oldum klomen kullandım ve hamileyim Rabbimin izniyle... Hsg nin ne kadar etkisi var bu durumda bilmiyorum ama bence hsg olayı korkulacak bişeyt değil... yani ertelemeye değecek bir durum yok... Ağrı çekmedim desem yalan olur ağrı oluyor ,laç verildiğinde ama öyle dayanılmayacak,hsg den kaçılacak kadar değil.Adet öncesi ayaklarını üşütmüşsünde ağrılı bir adet sancısı çeker gibi. ve topu topu 15-20 sn falan sürüyor... işlem bittikten sonra gayet normal ayağa kalktım giyindim ve çıktım odadan.... Öncesinde zaten ağrı kesici içiyorsun onunda etkisi oluyor... Baktın ağrı eşiğin düşük ağrı seni rahatsız etti bi ağrı kesici daha alırsın...
Bence gözünü korkutma bu konuda... ben acayip endişeli ve gergin bi şekilde gitmiştim çekim günü ama bittikten sonra amma abartmış millet dedim.

Amin canım benim...benim sat 14 mayıs ama değerim keseyi, görmek için düşük... anca pazartesi diye düşündü doktor... Sanırım benimki geç döllenme oldu... çünkü görümcem de 4 haftalıkken görmüş keseyi.. geçen alttan baktığında doktor bişi gözükmedi.

kuzum benim hiiiç boşuna tatil yeri bakınmayın sen hamiş kalıcaksın :)) tatili unut !!! :))
Haa ama dersen ki ben tatile gideyim ordan hamiş gelicem okey o zaman yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
işte bu.. gördünmü edutummm... korkulacak birşey yok...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…