Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende geldimmm :hulya:

Hoşgeldin Aysel'im

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
işte bu.. gördünmü edutummm... korkulacak birşey yok...kaydirigubbakcemile

Bencede lapacım kızmakta çok haklısın Edut'a. Çünkü söylediklerimde çok ciddiydim... Dediğim gibi ağrı yok diyemem o zaman yalan olur ama çekilmeyecek bişey değil ve topu topu 15-20 sn sürüyo... hatta ilacı veren adam 5 sn dayan biraz acın olacak dedi... ben süreyi biraz abarttım 15-20sn dedim :)) Ve benim öyle çok fazla kanamam da olmadı sonrasında... ben film çekiminden çıkıp iş yeri temizlemeye gitmiştim düşünün yani...

alanyaya gidiyoruz.. bir daha ki sefere kaş, kalkan tarafına gidicez artık...zaten bi orası kaldı... bir de datça... ha bir de kapadokya =))

ben geçen sene ordaydım alanya güzel denizi özellikle süper ahh keşke bu sene de gidebilsem ahhh
seneye oğlumla gideriz inş.

kuzum benim hiiiç boşuna tatil yeri bakınmayın sen hamiş kalıcaksın :)) tatili unut !!! :))
Haa ama dersen ki ben tatile gideyim ordan hamiş gelicem okey o zaman yerimseniben

bende de gayeye katılıyorum
tatili erteleme tatlımmm

ayneenn bende bunları anlatmıştım edutuma...
artık senide dinledikten sonra korkmadan gider herhalldeeee olumunekankayizsmile

valla anacım yeterki gelsinde bende seneye bebişimle giderim

Amin canım benim... İnşallah gelecek bebişin... bugün Derya Baykalı izleyeniniz oldu mu bilmiyorum... Ceyda Düvenci vardı.Biliyorsunuz o bebeğini kaybetti... Ve bu konuda çok güzel bişey söyledi... Biz istediğimiz zaman değil bebek bizi ne zaman isterse gelecek... Biz eşimle ona hazırız o ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek dedi... Çok hoşuma gitti bu düşünce.

yaw kuzum endişeliyim sadece....anlatanlar kötü anlattı...kvrck bayılmıştı hatırlarsanız

hoşgeldin ayyseeeellll...

sormaa... ben onu alıştırıcam zaten.... seneye hep birlikte gezicez inş..
artık ben kaaççaaarrrrrrrr
haydin sağlıcakla kalın...
herkesleri öpüyoruummmm opuyorumnanaktan

canım iyi tatiller
kendine bebişe iyi bak görüşmek üzere tekrar
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
deniz kumsal ohh güzel bir tatil geçirirsin inş...

bakalım benim 7. günüm...pazartesi doktora gideceğim...belki gelecek ay çeker bende o arada aldığım prossedd i kullanırım barim:)))

Bu sene 3 hafta çıkıcam ama kocişime bağlı
benimde bu sene 3 haftam var oohhh

ben geçen sene ordaydım alanya güzel denizi özellikle süper ahh keşke bu sene de gidebilsem ahhh
seneye oğlumla gideriz inş.

bende de gayeye katılıyorum
tatili erteleme tatlımmm

kıslar bende eşimde maddi manevi hazırız ama nazlı çıktı bizim bebişler nazlanıolar bebek bizi ne zman isteyecek bekliycez :hulya:

edutum canım
yaptıranlardan hep aynı ceap 15-20 sn bi acı hissedeceksin tatlım
kuzum aylardır kendine psikolojik olarak yııprattın en azından az bir acı ile adımını atmış olursun diye düşünüyorumm
korkma canım
duyduklarımıza bakarsan doğumda yapmayalım di mi (((

yaw kuzum endişeliyim sadece....anlatanlar kötü anlattı...kvrck bayılmıştı hatırlarsanız

valla canım ben sadece yarım saat öncesinde 1 tane apranax ford alıp girdim çekime... adam soktu spekulumu benim kalbim küt küt atıyordu... sonra ilacın önce ilk seferini verdi bi basınç hissettim ve o basıncın ardından bir ağrı geldi.. O ağrı sanki 1 yıllık gazın birikmiş ve baskı yapıyo gibi bişeydi sonra doktor dediki 5 sn daha dayan şimdi bitiyor biraz daha ağrın olabilir dedi ve ilacın 2. seferini verdi o zaman bir ağrı oldu işte.Adet sancısı gibi... hani ayağımızı üşütünce adetten önce bir sancı gelir ya onun gibi.. biraz sıktım kendimi içimden bitiyor gaye bitiyor dedim... Bi baktım adam çıkardı herşeyi hadi kalkın giyinin dedi... :)) ben zannediyorum ki daha ağrı olacak çekicem... :) ama bitmiş meğersem... sonra orkid koyuyorsun çamaşırına giyinip çıkıyorsun :) kanama olabiliyor...bende çok fazla olmadı...
benim 2. kontrol filmi ertesi gün çekildi bazı yerlerde aynı gün çekiliyormuş...
o zaten normal röntgen filmi.

bak bu çok doğru aysel'im... acı yok diye bişey yok evet var acıyor biraz ama çok kısa süre ve dayanılmayacak bişey değil...
Geçen gün arkadaşım dediki gaye sakın bu ara doğum hikayesi dinleme yoksa çok etkilenirsin dedi... Bu da aynen onun gibi HSG hikayesi dinleme... çünkü şimdi bende ağrı az oldu ama başkasında daha çok olabilir yada hepimizin ağrı eşiği düşük... Fakat en nihayetinde bu acı çekilmeyecek bişey değil... Bizler anne adaylarıyız bu acılara alışmamız lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…