- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.401
kuzum benim hiiiç boşuna tatil yeri bakınmayın sen hamiş kalıcaksın :)) tatili unut !!! :))
Haa ama dersen ki ben tatile gideyim ordan hamiş gelicem okey o zaman yerimseniben
bende geldimmm :hulya:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
işte bu.. gördünmü edutummm... korkulacak birşey yok...kaydirigubbakcemile
ooooh maşallah heryeri gezmişsiniz bu gidişle bebişte gezginci olacak kaydirigubbakcemile3
Bu sene 3 hafta çıkıcam ama kocişime bağlıedut sende izne çıkacakmısın
alanyaya gidiyoruz.. bir daha ki sefere kaş, kalkan tarafına gidicez artık...zaten bi orası kaldı... bir de datça... ha bir de kapadokya =))
kuzum benim hiiiç boşuna tatil yeri bakınmayın sen hamiş kalıcaksın :)) tatili unut !!! :))
Haa ama dersen ki ben tatile gideyim ordan hamiş gelicem okey o zaman yerimseniben
Hoşgeldin Aysel'im
Bencede lapacım kızmakta çok haklısın Edut'a. Çünkü söylediklerimde çok ciddiydim... Dediğim gibi ağrı yok diyemem o zaman yalan olur ama çekilmeyecek bişey değil ve topu topu 15-20 sn sürüyo... hatta ilacı veren adam 5 sn dayan biraz acın olacak dedi... ben süreyi biraz abarttım 15-20sn dedim :)) Ve benim öyle çok fazla kanamam da olmadı sonrasında... ben film çekiminden çıkıp iş yeri temizlemeye gitmiştim düşünün yani...
sormaa... ben onu alıştırıcam zaten.... seneye hep birlikte gezicez inş..
artık ben kaaççaaarrrrrrrr
haydin sağlıcakla kalın...
herkesleri öpüyoruummmm opuyorumnanaktan
valla anacım yeterki gelsinde bende seneye bebişimle giderim
Hoşgeldin Aysel'im
Bencede lapacım kızmakta çok haklısın Edut'a. Çünkü söylediklerimde çok ciddiydim... Dediğim gibi ağrı yok diyemem o zaman yalan olur ama çekilmeyecek bişey değil ve topu topu 15-20 sn sürüyo... hatta ilacı veren adam 5 sn dayan biraz acın olacak dedi... ben süreyi biraz abarttım 15-20sn dedim :)) Ve benim öyle çok fazla kanamam da olmadı sonrasında... ben film çekiminden çıkıp iş yeri temizlemeye gitmiştim düşünün yani...
ben kaçtımm... öptüm....byyyy
hoşgeldin ayyseeeellll...
sormaa... ben onu alıştırıcam zaten.... seneye hep birlikte gezicez inş..
artık ben kaaççaaarrrrrrrr
haydin sağlıcakla kalın...
herkesleri öpüyoruummmm opuyorumnanaktan
benimde bu sene 3 haftam var oohhhBu sene 3 hafta çıkıcam ama kocişime bağlı
Amin canım benim... İnşallah gelecek bebişin... bugün Derya Baykalı izleyeniniz oldu mu bilmiyorum... Ceyda Düvenci vardı.Biliyorsunuz o bebeğini kaybetti... Ve bu konuda çok güzel bişey söyledi... Biz istediğimiz zaman değil bebek bizi ne zaman isterse gelecek... Biz eşimle ona hazırız o ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek dedi... Çok hoşuma gitti bu düşünce.
ben geçen sene ordaydım alanya güzel denizi özellikle süper ahh keşke bu sene de gidebilsem ahhh
seneye oğlumla gideriz inş.
bende de gayeye katılıyorum
tatili erteleme tatlımmm
yaw kuzum endişeliyim sadece....anlatanlar kötü anlattı...kvrck bayılmıştı hatırlarsanız
edutum canım
yaptıranlardan hep aynı ceap 15-20 sn bi acı hissedeceksin tatlım
kuzum aylardır kendine psikolojik olarak yııprattın en azından az bir acı ile adımını atmış olursun diye düşünüyorumm
korkma canım
duyduklarımıza bakarsan doğumda yapmayalım di mi(((
hayırlısı sağolun kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?