Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canlarım iy akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepinizi acayip yoğundum hiç yazamadım pazartesi görüşürüz

oooof kimse kalmamış. elektrikler kesilip durdu arıza varmış. giremedim .. şimdi gelebildim kimse yookk... :1no2:

hepinize iyi haftasonları şekerler...

kuzular öperim siziiiiii severimde....iyi hafta sonları anacım....hamişler eşlerinizin ilk babalar gününü kutlayın unutmayın:)))

hoşbulduk, canım evet ama dahada sıcak olcak denilio allah korusun ya bide sen izmirdesin şimdi orası vardır 34-36 derece burda 30 derece felan allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun.

kızlar sıcak demeyiiinnn.. alanyada nasıl bir sıcak ar tarif edilmez yaşanır.. ayak bileklerim kütük gibi oldu... ilk kez hamilelikte sıkıntı yaşıyorum.. blekler şişti sıcaktan =((
kısa süreliğine internet buldum..... bir slm vereyim dedim.. öpüyorum hepinizi....kocaamanınndaannnn

selam arkadaşlar kimsecikler yok mu
bende eve yeni geldim şöyle bir bakayım dedim yarın görüşmek üzere........
opuyorumnanaktan

oyy cok yorgunum 1 haftalık mısafır ve düğün seruvenını bı kısmını hallettım kardesım ve yegenım bende hala
bugunde adalar a gıttık onlarla bısıklet bındık yıne öldüm

oyy kuzumm..seni unuturmuyuz... eduta gaz veriyordum
maşallah pek yoğunsun... ne zaman gidecek misafirlerin? adet olamadın dimi hala?
dun gece geldım cok sukur yavas yavas gelıyor bakalım yenı gunlerımı beklıom pazar gunu pre seed gelecek amerıkan arkadasımla bırlıkte
bu ay onu denıcem bakalım

kızzz yirim seni bennn sen unutulacak kadın mısın CADIARZU
bayanssulusmile ayy cok tesekkr ederım taze annecıklerden biri opuyorumnanaktan

lorke lorke....lorke kimdi ya...durun lorke....yok anımsamıyorumsırnaşık şey
klava: HSG ÇOK KORKUNÇ delikafadulden

canım hadı hayırlı olsun keseyı gormussun dualar ıcın de Allah razı olsun ben de hepınızı saydım ısmen Allah kabul etsın
gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile
:roflol:

kizlarr gunaydin gununuz aydin haftaniz boll kismetli boll gulmelii boll hamisli hafta olsunn insallahhhah:Saruboceq::lepi::lepi::lepi:..
cuma gunu sef aradi sabah 6 da ise baslarmisin diye pazartesi oldu 6 da ise geldim yanlis alarmmmm 9 da baslarmsiin diye ayyy sinir ooldum yaaaaaakannehirakannehirbos yere uykudan uyandimm ..sefe dedim 9 a kadar bekleim ama k.k ya girmem lazim senin pc bana lazim oda bana izin verdi 7 ye kadar pc seninle olsun diyeezemuszemuszemuszemusbende hemen giris yaptimmmboshayallersmileboshayallersmileve suan 7 ye kadar sizin gelmeizi beklicemmsempatiksalakcinnibizim hatunlar ne yapmis hafta sonu onlari merak ediyommşakkıdı

saolasın bitteriimmm.. dinlencem inş 1 hafta... denise gitceemm.. gescem... bebş izin verirse =)) 38 derece sıcaklıkta =))
caim sana iyi tatillerrrrr ..hayirli yolculuklarrrrrkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

canimm cok sukur kesesini gordun bebisininn insallah kalp atislarini duyarsin sonra kontroller derkenn bebisin kucaginda allahin izniyleee:Saruboceq::Saruboceq:ayrica tesekkurler dualarin icin insalllah kabul olurr :Saruboceq::lepi:

canimm insallahh goreceksin bebisinin kesesinni kalp atislarini pozitiff dusun hepppopuyorumnanaktanendishe etmeee hamisligin tadini cikarmaya bakkk:lepi:

oh sekerleme yap birazz uyu uyu bol uyu bebisin dunyaya gelince o uykularii cokk ariyacaksinnn .:bbo:gorumcemi n goz alttlari simsiyah oldu uykusuzluktannkafamçokkarıştı.canimm bebisin gelecekk yaa deger ama degilmii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…