- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.421
canlarım iy akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepinizi acayip yoğundum hiç yazamadım pazartesi görüşürüz
günaydın arkadaşlarr
dun gece geldım cok sukur yavas yavas gelıyor bakalım yenı gunlerımı beklıom pazar gunu pre seed gelecek amerıkan arkadasımla bırlıkteoyy kuzumm..seni unuturmuyuz... eduta gaz veriyordum
maşallah pek yoğunsun... ne zaman gidecek misafirlerin? adet olamadın dimi hala?
bayanssulusmile ayy cok tesekkr ederım taze annecıklerden biri opuyorumnanaktankızzz yirim seni bennn sen unutulacak kadın mısın CADIARZU
lorke lorke....lorke kimdi ya...durun lorke....yok anımsamıyorumsırnaşık şey
canım hadı hayırlı olsun keseyı gormussun dualar ıcın de Allah razı olsun ben de hepınızı saydım ısmen Allah kabul etsıninşş canım amin. ablamlara telefon açttım şimdi. ikimizde ağladık çok güzelbir haber diye ağladı. rabbim inş isteyen herkese nasip etsin. şu an ağlıyorum hemde dua ediyorum. edut lorke ekakal gültun kvrck bebeişkom, leylem,ravzanur halec rabbim inşş en yakın zamanda sizleride hamiş görürüz.amin .
:roflol:gaye sen hgs çektirdinmi....sesiz söye lapacı duymasın kızıyor banabilmiyorumkismile
caim sana iyi tatillerrrrr ..hayirli yolculuklarrrrrkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktansaolasın bitteriimmm.. dinlencem inş 1 hafta... denise gitceemm.. gescem... bebş izin verirse =)) 38 derece sıcaklıkta =))
canimm cok sukur kesesini gordun bebisininn insallah kalp atislarini duyarsin sonra kontroller derkenn bebisin kucaginda allahin izniyleee:Saruboceq::Saruboceq:ayrica tesekkurler dualarin icin insalllah kabul olurr :Saruboceq::lepi:merhaba kızlar cumanız mübarek olsun. bende doktordan geliyorum. keseyi gördük. 1 temmuzda tekrar çağırdı. çok güzel bir duyguymuş. raabim herkese nasip etsin. bu cuma vaktinde duamı kabul et lütfen allahım. akşam hepimize dua ettim canlarım hamiş olmayan arkadaşlarıma bebiş istedim. hamişlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşş dedim. dualarımız kabul eder inşş.
canimm insallahh goreceksin bebisinin kesesinni kalp atislarini pozitiff dusun hepppopuyorumnanaktanendishe etmeee hamisligin tadini cikarmaya bakkk:lepi:yok canım ben salı yada çarşamba gitcem bu gün daha 1 gün gecikmiş oldu benim inşallah bizde görürüz kesesini kalp atışını bende senin gibi endişeliyim gayecim hakkımızda hayırlısı olsun. :Saruboceq:
oh sekerleme yap birazz uyu uyu bol uyu bebisin dunyaya gelince o uykularii cokk ariyacaksinnn .:bbo:gorumcemi n goz alttlari simsiyah oldu uykusuzluktannkafamçokkarıştı.canimm bebisin gelecekk yaa deger ama degilmii:1hug:Sağol canım arkadaşım... ben bol bol yatıyorum canım... tekrar bir lekelenme olmadı... İnşallah miniş yerleşiyordur... uykum oluyor genelde. ama yattığım yerede uyuyu veriyorum fark etmeden... o şekilde yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?