Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kuzummmm...nasılda babalar gününüz
hediye aldım sonra kutladım çok sevindi kociş ama daha erken dedi çok sevinmeyelim falan dedi endişeli işte Allaha emanet dedim hayırlısı neyse o olsun dedim. sen naptın bugünmü gitceksin doktora

GÜnaydın kızlar herkese gÜzel bı hafta dılerım..........bende hala beklemedeyım henız adet olmadım belkımde yarın test yaparım ama 1 kac gÜn daha sabretsem daha ıııyıı olur bılemıyorum yane .............

Edut canım benım Çok ısrar edıyorum ama sen eŞıne ÇakŞır suyunu ıÇırtsen canım ya. Cıdden faydası oluyor. ŞıŞede su her yerde ıÇebılır yanı. Sen de hcg Çektıryosun. 2 ay ıÇınde deĞerlerı yÜkselmeye baŞlar ınŞŞ.

hediye aldım sonra kutladım çok sevindi kociş ama daha erken dedi çok sevinmeyelim falan dedi endişeli işte Allaha emanet dedim hayırlısı neyse o olsun dedim. sen naptın bugünmü gitceksin doktora

napsın o kadar bekleyince şaşırır herhjaşde insan

kuzum sen iyiliğinden ısrar ediyorsun biliyorumda benim kocam içmiyor...sadece vitamin alıyor diğer başka bişi içiremiyorum...yoksam neler yapıcam...bu ay hele bir sperm analizi tekrara edilsin bakıcam şimdilik ürkütm,yorum kuzum:)))

günaydın canlarım hepinize güzel mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum inşallah güzel haberlerin geleceği bir hafta olur yine

Halevcım gÜnaydın canım. Senın resımdekı kız sızden bırımı yoksa netten mı aldın. Çok tatlı bakınca huzur buluyorum ben. Çok sakın duruyo.

günaydın fıstıklar,
nasılsınız?
bizim burada moraller bozuk ereğlide şehidimiz her yer bayraklarla donatıldı

günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta olsun inşallah

dun inaternetten toreni izledim çok buruk bir acı 11 tane vatanımızın evladı çok acı allah ailelerine sabır kuvvet versin.amin.bir çözum bulmalılar çözümmm!!!

evet gerçekten öyle üzücü bir durum
ne zaman dur denecek buna bilmiyorum
gencecik hayatlar son buluyor
milletimizin başı sağolsunn

çok acı ama asıl acı o kadara çabuk unutuyoruz ki...allah ailelerine sabır versin hepsi ana kuzusu

kıslar benim adet gelmedi hala bebektenmi yoksa kistmi oldu yoksa strestenmi oofff kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…