- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.461
canım stresten de olabilir istersen druna gi
negatifi gormek istemediğimden testte yapmadım ama akşam yapıp ona gore doktorumu arayacağım
negatifi gormek istemediğimden testte yapmadım ama akşam yapıp ona gore doktorumu arayacağım
merhaba arkadaşlar ben en son 25 mayıs 2010 da adet gördüm ve korunmadık yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve 24 haziran adet günüm
bişey sorucam arkadaşlar dün akşam tuhaf bişey yaşadım yorum yaparmısınız olumsuzda olabilir her türlü yoruma açığım..dün akşam eşimle gülüyoduk gülerken karnım çok acıdı gerildi hergün güleriz ama hiç böyle olmamıştım birde gerildikten sonra karnımda sanki bir misket karnımın içinde döndü psikolojik değildi eminim çünkü oan eşimle başka bişey konuşuyoduk çocuk aklımızda hiç yoktuu...birde heer ay adet olmadan 1 hafta önce göğüslerim sızlardı ama şimdi hiç tık yok göğüslerimde uclarında morluk var ve kaşınıyo anlamadım yorumlarınızzı bekliyorum
teşekkürler bafo sanada hayırlı olsunn inşallah bebeğini biran önce eline alırsın rabbim günlerin su gibi geçmesini göstersin sana..hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur inşşşhiç rastlamadımç ama değişik bir tecrübe. inşallah gebelik işaretidir. ama sanki olumlu işaret gibi.
hayırlısı olsın
Kızlaaarrr ben geldim ama kimsecikler yok... sanırım yemeğe gittiniz... İş yerindeyim doktordan sonra buraya geldik işler birikmiş ancak yetişiyorum...
Sabah 10:20 gibi gittik doktora. Vajinal ultrason ile kesemizi gördük... daha doğrusu kesecik demeliyim sanırım... SAT'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktorum 4 haftalık falansın dedi... :)) Kese boyu 0,745cm kaydirigubbakcemile3 minnacık bişey :)) 5 Temmuzda tekrar gideceğim kontrole... İnşallah bebişte sağlıkla büyür ve onu da görürüm bidahaki sefere.
Şimdi bebeği göremek ve kalp atışını duymak için dua edeceğim.
Ultrasondan çıktıktan sonra Allahım şükürler olsun dedim... Orada benim gibi tedaviye gelmiş kişiler vardı.Rabbim tüm çabalayanlara tüm isteyenlere bu telaşları bu heyecanları yaşatsın inşallah dedim... Şimdi kendimden çok beklemedeki arkadaşlarım için dua edeceğim... İnşallah burada kocaman bir hamişler topic'i olacağız.
Kızlaaarrr ben geldim ama kimsecikler yok... sanırım yemeğe gittiniz... İş yerindeyim doktordan sonra buraya geldik işler birikmiş ancak yetişiyorum...
Sabah 10:20 gibi gittik doktora. Vajinal ultrason ile kesemizi gördük... daha doğrusu kesecik demeliyim sanırım... SAT'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktorum 4 haftalık falansın dedi... :)) Kese boyu 0,745cm kaydirigubbakcemile3 minnacık bişey :)) 5 Temmuzda tekrar gideceğim kontrole... İnşallah bebişte sağlıkla büyür ve onu da görürüm bidahaki sefere.
Şimdi bebeği göremek ve kalp atışını duymak için dua edeceğim.
Ultrasondan çıktıktan sonra Allahım şükürler olsun dedim... Orada benim gibi tedaviye gelmiş kişiler vardı.Rabbim tüm çabalayanlara tüm isteyenlere bu telaşları bu heyecanları yaşatsın inşallah dedim... Şimdi kendimden çok beklemedeki arkadaşlarım için dua edeceğim... İnşallah burada kocaman bir hamişler topic'i olacağız.
Eda'cım şeker arkadaşım benim... İnşallah hepimizin sabırlarının sonu selamet olacak... Rabbim hep sabredenlerden yana... Hiç kimseyi boş çevirmeyecek ben ona inanıyorum... bugün doktora burdaki grubumuzu anlattım...Ne güzel bir dostluk olmuş dedi... Allahım Birbirimize ettiğimiz duaları kabul eylesin inşalah... Geçengün Nihat Hatipoğlu hoca kelime-i tevhit okuyun bol bol dedi... bende akşam sayacımı alıp bol bol okuyacağım.Yasin de okuyacağım... İnşallah temmuz sonuna kadar burası her hafta şenlikli olacak.gözün aydın canım ne güzel sabrının selametini gördün nihayet sende.... rabbim hep yüzünü güldürsün inşallahhh....
hoşgeldin tatlım çok sevindim herşeyin güzel gitmesini Allah bozmasın inşallah bu arada duaların içinde tşk ederim tatlım
Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........
Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........
edacığım süperrr haberrr
çift çizgi görüp hatalı çıkan olmadı tatlım
şöyle bir halay çekeyim ben durrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?