- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.481
kızlarr
ben heyecandan ölecem ya şimdi dışarı çıkcam bi test daha alıp yapcam ondada çıkarsa öyle kan vermeye giderim bitane daha görmeden kana gidememm çok korkuyom....
Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........
Eda'cım şeker arkadaşım benim... İnşallah hepimizin sabırlarının sonu selamet olacak... Rabbim hep sabredenlerden yana... Hiç kimseyi boş çevirmeyecek ben ona inanıyorum... bugün doktora burdaki grubumuzu anlattım...Ne güzel bir dostluk olmuş dedi... Allahım Birbirimize ettiğimiz duaları kabul eylesin inşalah... Geçengün Nihat Hatipoğlu hoca kelime-i tevhit okuyun bol bol dedi... bende akşam sayacımı alıp bol bol okuyacağım.Yasin de okuyacağım... İnşallah temmuz sonuna kadar burası her hafta şenlikli olacak.
Sabırlı ve sakin arkadaşım benim... Eminim ki senin bu sabrın ve hepimize göre daha sakin duruşunu Rabbim en güzel şekilde ödüllendirecek... İnşallah o günlerde yanında olacağım... bebeğini ilk kucağına aldığında bende gelip mutluluğuna ortak olacağım inşallah.
süperr haber yaaa
eda çok sevindim canımmm
Allahıma binlerce şükürler olsunnnn
lorkee edut halev gültun kvrck ravzanurrr bebişkommm başka umarım hatırlayamadığım yoktur
sizinde yakında bebişler göbüşünüzde olacak inş...
duramıyorum :teytey::teytey::teytey:
kızlarr
ben heyecandan ölecem ya şimdi dışarı çıkcam bi test daha alıp yapcam ondada çıkarsa öyle kan vermeye giderim bitane daha görmeden kana gidememm çok korkuyom....
sıra kvrckta da o nerelerde kızlar yaa
kızlar dün kıvırcığım beni aradı... Laptop'un ekranı kırılmış... eğer yollayabilirse bize yollayacak tamir için yada kendisi getirecek... Sanırım o nedenle gelemiyor nete... Ama inşallah geldiğinde de güzel haberlerle gelir.
ne kadar güzel haziran ayı bu böyle yaaaaaaaaa herkeş peş peşe hamiş haberi veriyor maşallah topiğimize
kızlarr
gaye canım gozun aydın inşallah kalp atışlarınıda bebişinide goruş duyacaksın
evet hanfendi ama bakıyorum sizde çalışma yok...bak kuzu sana tatil dönüşüne kadar zor yerden sormayacağım ama sonra yakarım çıranı...o göbüş şiş olacakkaydirigubbakcemile5
allah buyuk belki benim içinde yarın çekeriz :Saruboceq:
İnşallah canım benim... ben halay mendilimi bırakmıyorum elimden... Yarın senin halayını çekmek nasip olsun inşallah yerimseniben
allah buyuk belki benim içinde yarın çekeriz :Saruboceq:
ay canım bizde çalışma var tabikisi hatta incir kürünü bile uyguluyorum ama eşim genelde yorgun oluyor ve gece işe gittiği için onu uyandırmaya kıyamıyorum ama ihmalde etmiyorum merak etme inşallah tatil dönüşü göbüş şişer:Saruboceq: tabikisi hepimizinki şişer inşallah
aysel senin kontrolun ne zaman?alışveriş yapıomusun minişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?