Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlarr
ben heyecandan ölecem ya şimdi dışarı çıkcam bi test daha alıp yapcam ondada çıkarsa öyle kan vermeye giderim bitane daha görmeden kana gidememm çok korkuyom....

Canım ama yeni idrar boşalttın... En az 3 saatlik birikmiş idrar ile yapsaydın 2. testi. Yaa bence gidip hemen kan var şekercim yaaa...

ayy ebn duramiicam 2. teste kadar... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........

hadi inşallah canım ya kanda baktırda netleşsin halayımızı çekelim hayırlısıyla tatlım.

sağol tatlım inşallah cumartesi kızılayda gezerken sen geliverdin aklıma yerini bilseydim bi bakıverecektim sana ama evde dinlendiğini bildiğim içinde gelemeyecektim dimi

inşallah tatlım ya hamişler topiği olucaz yakın zamanda

kızlarr
ben heyecandan ölecem ya şimdi dışarı çıkcam bi test daha alıp yapcam ondada çıkarsa öyle kan vermeye giderim bitane daha görmeden kana gidememm çok korkuyom....

ay kıyamam....delikafadulden:dance:
:teytey:
:hooray:

ne kadar güzel haziran ayı bu böyle yaaaaaaaaa herkeş peş peşe hamiş haberi veriyor maşallah topiğimize

sıra kvrckta da o nerelerde kızlar yaa

kızlar dün kıvırcığım beni aradı... Laptop'un ekranı kırılmış... eğer yollayabilirse bize yollayacak tamir için yada kendisi getirecek... Sanırım o nedenle gelemiyor nete... Ama inşallah geldiğinde de güzel haberlerle gelir.

iyi barikaydirigubbakcemile5

ne kadar güzel haziran ayı bu böyle yaaaaaaaaa herkeş peş peşe hamiş haberi veriyor maşallah topiğimize

evet hanfendi ama bakıyorum sizde çalışma yok...bak kuzu sana tatil dönüşüne kadar zor yerden sormayacağım ama sonra yakarım çıranı...o göbüş şiş olacakkaydirigubbakcemile5

kızlarr

ohhhh hamişsin canım tebriklerrrr negatifi gore gore inanamıoruz çift çizgilere :)))
bende çekeyim halayımızı :teytey: :teytey: :teytey: :dance:

evet hanfendi ama bakıyorum sizde çalışma yok...bak kuzu sana tatil dönüşüne kadar zor yerden sormayacağım ama sonra yakarım çıranı...o göbüş şiş olacakkaydirigubbakcemile5

ay canım bizde çalışma var tabikisi hatta incir kürünü bile uyguluyorum ama eşim genelde yorgun oluyor ve gece işe gittiği için onu uyandırmaya kıyamıyorum ama ihmalde etmiyorum merak etme inşallah tatil dönüşü göbüş şişer:Saruboceq: tabikisi hepimizinki şişer inşallah

allah buyuk belki benim içinde yarın çekeriz :Saruboceq:

ayy inş. canımmm
biz hazırız sevinmeye ve halay çekmeye

inş. halevimmm
eşinin gece çalışması zor bi durum
rabbim hayırlısı ile bebişini verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…