- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.501
Canım perşembe günü kontrole gidecem
cuma günü tatile gidiyorum
minişe alışveriş yapıyorum
babası da ist.a gitmişti o da çok şeker kıyafetler almış
Canım perşembe günü kontrole gidecem
cuma günü tatile gidiyorum
minişe alışveriş yapıyorum
babası da ist.a gitmişti o da çok şeker kıyafetler almış
ayy inş. canımmm
biz hazırız sevinmeye ve halay çekmeye
inş. halevimmm
eşinin gece çalışması zor bi durum
rabbim hayırlısı ile bebişini verir inş.
kızlar aldım geldim bitane daha test ama diğerini 2,30 da yapmıştım o yüzden en erken 5,30 da yapayım diyorum eve giderim zaten o zamana kocişime sarılmak istiyorum onunla ağlamak istiyorum inşallah çıkar kızlar dua edin nadirende olsa test yanılabiliyo biliyosunuz.......
kızlar aldım geldim bitane daha test ama diğerini 2,30 da yapmıştım o yüzden en erken 5,30 da yapayım diyorum eve giderim zaten o zamana kocişime sarılmak istiyorum onunla ağlamak istiyorum inşallah çıkar kızlar dua edin nadirende olsa test yanılabiliyo biliyosunuz.......
:teytey::teytey::teytey: edacim tebrikler canimmm barays in dedigi gibi pozitif cikipta yanlis sonuc cikan olmadi icin rahat olsun canimm tekrar tebriklerrrr:teytey::teytey:kızlarr
ben heyecandan ölecem ya şimdi dışarı çıkcam bi test daha alıp yapcam ondada çıkarsa öyle kan vermeye giderim bitane daha görmeden kana gidememm çok korkuyom....
gultunnn hadi canim seni de bekliyozzz sende yap test hic olmazsa icimiz rahatlarrrrallah buyuk belki benim içinde yarın çekeriz :Saruboceq:
GAYEMM cok sevindimm kesecigi gorduguneealahim saglikla bebisini kucagina aldiri versin guzelimm:lepi::lepi::Saruboceq:
kizlar biliyonuiz mu kac gunlerdir OVULASYON testi yapiyom cift cizgiyi gorene kadar kocisimle beraber olmadimm onun haberide yokk o gune sakladigimin yoksa bisey yapamiyozz gun belli oluncaa boyle deneyelim dedik sempatiksalakcinnibana kac gunlerdir yaklasiyo ama nafile o gunu bekliyorummm bana diyokii tövbe mi ettin ne oldu sana diyorrr-tatlicadiarzu-
ayy cok zor durumda kaliyorum yaa bir an once su cift cizgi gelse testtede kocisle beraber olsakk:kedi:
kizlar biliyonuiz mu kac gunlerdir OVULASYON testi yapiyom cift cizgiyi gorene kadar kocisimle beraber olmadimm onun haberide yokk o gune sakladigimin yoksa bisey yapamiyozz gun belli oluncaa boyle deneyelim dedik sempatiksalakcinnibana kac gunlerdir yaklasiyo ama nafile o gunu bekliyorummm bana diyokii tövbe mi ettin ne oldu sana diyorrr-tatlicadiarzu-
ayy cok zor durumda kaliyorum yaa bir an once su cift cizgi gelse testtede kocisle beraber olsakk:kedi:
hade kızlar görüşürük olumlu olumsuz mutlaka akşam haber verrim......
hade kızlar görüşürük olumlu olumsuz mutlaka akşam haber verrim......
ayy canimm yazdiklarin icin cokk tesekkurlerrr ..ben terazi burcuyummm insallahhh bendendee sen olurr kizin olursa canim benimmŞenizçılgın hatun hoşgeldin :)) Amin canım inşallah hepimiz çok şeker anneler olacağız... Bu hamiş haberleri temmuz sonuna kadar karnaval gibi sürecek inşallah... Sonra şen hamişler topic'i olacağız.:dance:
Yaw bu arada eğer ki kızım olursa seni gibi şen bir hatun olsun inşallah... çılgın olsun :))
gun aşırı denesene nie bole yapıosun çizgiyi goduğun gunlerdede yaparsın sadece o gunlerde takılı kalma.ben çift çizgiyi gormüştüm çalışmalarımızıda aksatmamıştık olmadı bu yuzden teste takılı kalma
canimmm bide boyle deneyeyim diyom aklim kalmas hic olmazsaaaopuyorumnanaktankızım yok uğraşma öyle ovülasyonla falan filan... 1 dolu 1 boş çalış tüm ay boyunca... bak benim çatlatma iğnesine rağmen geç çatlamış yumurtam... normalde 5+3 olmam lazım ama doktor 4 haftalık falan dedi... yani bu işlerin kuralı falan yok... biz bu sefer doktorun reçetesine uymamıştık... ne zaman müsait olursak çalıştık... bi doktor için çalıştık bide kendimiz için fazladan çalıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?