Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hade kızlar görüşürük olumlu olumsuz mutlaka akşam haber verrim......

ben yarın görücem sonucunu ki inşallah güzel haber verirsin bizede sabah sabah neşemize neşe katarsın tatlım

yavrum testi falan bırak bencede gün aşırı yap çizgiyi görene kadar oooooooo bu sefer adam kaçar sen kovalarsın boşver tatlım

selam arkadaşlar elektriklerimiz kesikti ya akşama kadar hemde bakamadım hiç. gayeden haberiniz var mı keseyi görücekti bugün daha geçmişe bakamadımda :hulya:

oy oyyyy kese gözükmüş hamdolsun ya, rabbim saglıkla kucagına almaıda nasip etsin. Ay gelmiş minişin yaaa hihoyyyt

Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........

edakız sen nerelerdesin yaaa muhteşem bir dönüş yapmışsın
süpersin ya cokşükürrrrr :lepi: gelmiş bebek
canım benim ya geldi valla yaa
hayırllı olsun inş

oy oyyyy kese gözükmüş hamdolsun ya, rabbim saglıkla kucagına almaıda nasip etsin. Ay gelmiş minişin yaaa hihoyyyt

Canım kader arkadaşım benim bugün gittik "keseciğimizi" gördük... vajinal ultrason ile baktı doktor... 4 haftalık falanmışız... Rabbim inşallah bebeğimi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder... İnşallah dualarımız ve sabrımızla temmuz sonuna kadar burda herkes hamiş çıkacak
Minişimin kesesi 0,745cm miş kaydirigubbakcemile3 ayy ne komik yaaa

evet öyle oluyolar ya 1cm bile degil ama okadar hızla büyüyoki inanamıyosun, bi gidiyosun 900gram olmus bidahaki kontrolde 1500. canım cok dua et zamanda hızla gecıyo zaten ayyy cok sevındım valla ya

KIZLARRRRR 2. TETı YAPTIM BÜRODAN ÇIKAMADIM DAYANAMADIMDA YAPTIM BUNDADA ÇIKTI YAAAA AMA DAHA AÇIK AMA GAYEN,NDE ÖLEYMıŞ YA BEN HAMıLEMıYıM YA SABAH TESTE GıTCEM BEN HALAYIMI ONDAN SONRA ÖĞLEN ÇEKECEM ıNŞALLAH RABBıM BENı SEVıNDıRıRSE...... :Saruboceq:

Eda'cım ben şimdi senin halayını resmen çekmeye başlıyorum.... gelen girsin halaya!!!!
YUPPİİİİİİİ :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allahım şükürler olsun bu günleri bizlere gösterdin.

Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........

yaaaa cok sevındım super bı haber bu ıkınncı kezde cıktıysa Allah ın ıznıyle kesın hamılesın edaaaaaa

gaye geldım halaya sonra hemen yemege kacıcam
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Lorke'm hoşgeldin canım.... :)) hadi bakalım sıra sizlere yaklaşıyor... çok iyi sürüdük ayaklarımızı

kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5

aminn bizlerinde basinaaa
halayinn devami bende arkadan gelin kizlarrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlar kan verdim geldim heyecanla bekliyorum hemşire eğer idrarda çıktıysa gebe polikiliniğine git diye gönderiyodu sen kesin gebesindir dedi..........

kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMıLEYıMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…