- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.521
hade kızlar görüşürük olumlu olumsuz mutlaka akşam haber verrim......
kizlar biliyonuiz mu kac gunlerdir OVULASYON testi yapiyom cift cizgiyi gorene kadar kocisimle beraber olmadimm onun haberide yokk o gune sakladigimin yoksa bisey yapamiyozz gun belli oluncaa boyle deneyelim dedik sempatiksalakcinnibana kac gunlerdir yaklasiyo ama nafile o gunu bekliyorummm bana diyokii tövbe mi ettin ne oldu sana diyorrr-tatlicadiarzu-
ayy cok zor durumda kaliyorum yaa bir an once su cift cizgi gelse testtede kocisle beraber olsakk:kedi:
çılgın hatun hoşgeldin :)) Amin canım inşallah hepimiz çok şeker anneler olacağız... Bu hamiş haberleri temmuz sonuna kadar karnaval gibi sürecek inşallah... Sonra şen hamişler topic'i olacağız.:dance:
Yaw bu arada eğer ki kızım olursa seni gibi şen bir hatun olsun inşallah... çılgın olsun :))
Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........
oy oyyyy kese gözükmüş hamdolsun ya, rabbim saglıkla kucagına almaıda nasip etsin. Ay gelmiş minişin yaaa hihoyyyt
Canım kader arkadaşım benim bugün gittik "keseciğimizi" gördük... vajinal ultrason ile baktı doktor... 4 haftalık falanmışız... Rabbim inşallah bebeğimi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder... İnşallah dualarımız ve sabrımızla temmuz sonuna kadar burda herkes hamiş çıkacak
Minişimin kesesi 0,745cm miş kaydirigubbakcemile3 ayy ne komik yaaa
KIZLARRRRR 2. TETİ YAPTIM BÜRODAN ÇIKAMADIM DAYANAMADIMDA YAPTIM BUNDADA ÇIKTI YAAAA AMA DAHA AÇIK AMA GAYEN,NDE ÖLEYMİŞ YA BEN HAMİLEMİYİM YA SABAH TESTE GİTCEM BEN HALAYIMI ONDAN SONRA ÖĞLEN ÇEKECEM İNŞALLAH RABBİM BENİ SEVİNDİRİRSE...... :Saruboceq:
Kızlarrrrr noldu bİlİyonuzmuuu test yaptım ve 15 aydır İlk defa Çok net 2.Çİzgİ gÖrdÜmmmm napcam yaaaaaaaaaaaaa ya yanlıŞsa...........
KIZLARRRRR 2. TETİ YAPTIM BÜRODAN ÇIKAMADIM DAYANAMADIMDA YAPTIM BUNDADA ÇIKTI YAAAA AMA DAHA AÇIK AMA GAYEN,NDE ÖLEYMİŞ YA BEN HAMİLEMİYİM YA SABAH TESTE GİTCEM BEN HALAYIMI ONDAN SONRA ÖĞLEN ÇEKECEM İNŞALLAH RABBİM BENİ SEVİNDİRİRSE...... :Saruboceq:
Eda'cım ben şimdi senin halayını resmen çekmeye başlıyorum.... gelen girsin halaya!!!!
YUPPİİİİİİİ :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allahım şükürler olsun bu günleri bizlere gösterdin.
aminn bizlerinde basinaaaEda'cım ben şimdi senin halayını resmen çekmeye başlıyorum.... gelen girsin halaya!!!!
YUPPİİİİİİİ :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allahım şükürler olsun bu günleri bizlere gösterdin.
eda hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
edacım çoooook tebrik ediorum hem meslektaşız hem bebeişler aynı ayda geldiler bakgalibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?