Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gültuncum senin adına da çok sevindim kızlar bu ay ne patlama ama maşallah inşallah temmuzda topiğimiz hamiş topiği olcak şükürler olsun. :teytey::teytey:

hepinize günaydın canlarım çok güzel bir başlangıç oldu güne umarım böle gider

günaydın kızlar kan verdim geldim heyecanla bekliyorum hemşire eğer idrarda çıktıysa gebe polikiliniğine git diye gönderiyodu sen kesin gebesindir dedi..........

çok ama çokkkkkkkkkkkkk sevindim tatlım benim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh bizede nasip etsin anşallahhhhhh
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:

canım ya çok sevindim senin adına da bak boşuna üzmüşsün kendini testi erken yaparak Allah kucağınada almayı nasip etsin tatlım inşallahhhhhhhhhh

kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:

gaye nurzul valla ne güzel ayağımızı sürümüşüzz çok sevindimmmmmmmmmmmmmm gültuncuğummmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gültuncum senin adına da çok sevindim kızlar bu ay ne patlama ama maşallah inşallah temmuzda topiğimiz hamiş topiği olcak şükürler olsun. :teytey::teytey:

kıslar çoook guzel bir duygu hala yazarken bile çok heyecanlıyım gece uyuyamadım halevcim canım rabbim tez zamanda sanada yaşatsınnn amiiinnn :Saruboceq:

ammaaaannnnnnnnnnnnnnn nasıl bir ay bu rabbim tüylerim diken diken çok sevindimmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gaye nurzul valla ne güzel ayağımızı sürümüşüzz çok sevindimmmmmmmmmmmmmm gültuncuğummmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bittem çookk sağol canım beniiim senin değer artmışmı benim 2192 çıktı ya heralde 5 haftalığım

ammaaaannnnnnnnnnnnnnn nasıl bir ay bu rabbim tüylerim diken diken çok sevindimmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inananması çook guç seni dun testten sonra daha iyi anladım teste bakıorum bu test bozuk olabilirmi die ağlıorum felan şoka girdim sonra hemen kan testine koştuk çok şükürrr verdi allahım bizede

bittecim ben mağazaya giderim kimse yoktur arkama hemen dolar mağaza benimle ilginemez hale gelir. sizde benim gibiyseniz çarp üç desek eda ve gültunla kalmaz canım arkamız. oh oh ne güzel aday kalmayacak hepimiz hamiş olucaz.

kıslar çoook guzel bir duygu hala yazarken bile çok heyecanlıyım gece uyuyamadım
halevcim canım rabbim tez zamanda sanada yaşatsınnn amiiinnn :Saruboceq:

sağol tatlım inşallah yaaaaaaa ne güzel çoğu gitti azı kaldı hamiş olmayanlar azaldı ne güzel inşallah bizlerde göreceğiz o günleri :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallahhh nurzulumm Allah edutuma halevime ismini sayamadığım herkese versin inşallahh

:teytey::teytey::teytey: EDACIMMMMMMMMMMMMMMMMMM TEKRAR TEBRIKLERR GUZELIMMMM:lepi::lepi:
ARKADAŞLARIIIMMM ÇEKİN HALAYLARIIIIII allahım hala şoktayım kıslar
CANIMM BEN DEMISTIM AMA DUNN :teytey::teytey::teytey::teytey:KIZLAR NERDESINIZ YAAA GECEN HAFTAKI GIBI PES PESE GELIYO BEBISLERR ALLAHIM NEGUZEL 2 HAFTADIRR YARABBIMMM :lepi::lepi:
ben simdi ise gidecemm sizz sohbte baslarsinizz kiskanacamm benn yineee-tatlicadiarzu-
gultun cummmm allahim saglikla versin bebisini sana tekrar tebrikler guzellim benim cikmam lazim ise gec kalacagim aksam 4 de burada olurum yine opuyomm herkeasiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
halev ,edut barays ,bitte, lorkem ,kivircik,gayemm ,.eda ,gultun ,lapacim tatilde ama olsun,nurzulumm ,adini yazamadigim diger arkadaslarrrgamyoncuiremsua.s.:1hug:

öpüyorum canım kolay gelsin sana akşam 4 te görüşürüz

halev,lorke,edut,bebişkom,ravzanur ,leylem aklıma gelmeyen arkadaşlarım allahım tez zamanda verecek inanın sadece inanın ve dua edin.bende edeceğim sizler için hepimiz için yurekten yazıorum bilesiniz.
rabbim elbet bizede verecek dedim hep hep dua ettim çok şükür

çokkk teşekkür ederim canım tek kan testiyle kesinleştiremeyen ben kaldım hayırlısıyla onuda görürsem henüz kendim için halay çekmedim.......

canım çooook teşekkur ederim allahım sağlıkla verir inşallah kucağımıza.darısı sana butun arkadaşlarıma hepinizin bu gunleri yaşayacağınıza inanıorum :Saruboceq: :Saruboceq:

çokkk teşekkür ederim canım tek kan testiyle kesinleştiremeyen ben kaldım hayırlısıyla onuda görürsem henüz kendim için halay çekmedim.......

canım asıl idrar testi çıktıysa kesindir nerdeyse çünkü bhcg hormonu önce kanda sonra idrarda çıkaryani senin kanda kesin çıkarrrrrrrrrrrrrrrrr

öpüyorum canım kolay gelsin sana akşam 4 te görüşürüz
SAGOLL CANIMMMMMMMMM ŞenizBAK HALEVIM BIZDE PESLERINDEN EN YAKIN ZAMANDA HALAY CEKTIRCEZ BUUU HATUNLARAAA:lepi:

CANIMM COK SAGOL ALLAH RAZI OLSUNNN:Saruboceqpuyorumnanaktan
CANIMMM SENDE GORECEKSIN MELEGININN KESECIGINII MERAK ETME POZITIF DUSUN HEPP:teytey::teytey:HAMIS ISN GUIZELIM HAMISSShihoyyythihoyyyt
KIZLAR BENIM HERIF HALA BANA YANASIYO YAA ACIDIMDA VALLAHI AMA INAT ETTIMM O CIZGI CIKANAKADARyasakkelime:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…