- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.561
inşallahhh nurzulumm Allah edutuma halevime ismini sayamadığım herkese versin inşallahh
kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:
SAGOLL CANIMMMMMMMMM ŞenizBAK HALEVIM BIZDE PESLERINDEN EN YAKIN ZAMANDA HALAY CEKTIRCEZ BUUU HATUNLARAAA:lepi:
CANIMM COK SAGOL ALLAH RAZI OLSUNNN:Saruboceqpuyorumnanaktan
CANIMMM SENDE GORECEKSIN MELEGININN KESECIGINII MERAK ETME POZITIF DUSUN HEPP:teytey::teytey:HAMIS ISN GUIZELIM HAMISSShihoyyythihoyyyt
KIZLAR BENIM HERIF HALA BANA YANASIYO YAA ACIDIMDA VALLAHI AMA INAT ETTIMM O CIZGI CIKANAKADARyasakkelime:roflol::roflol:
Canım haberi şimdi Eda'dan aldım hemen geldim... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Yaaa ben ne dedim kızlar bu mübarek aylar bize çok uğurlu geldi hamdolsun.
Gültun'cum Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.Bak ne güzel arka arkaya hamiş haberleri verdik... Topicimiz karnaval gibi oldu :)) Süper günler bugünler...
Sen nerede muayeneye devam edeceksin? :)
bitte ben korkudan test yapamadım halbuki geçen hafta belli olabilirdi olsun adetim gecikince 4-5 gun yapayım bari dedim kistten felan korkmuştum meğer bebeişimden gecikmiş o çift çizgiyi gormek hayal gibi geliodu.çok şükür gorebildim allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
CANIMM BU ZAMANA KADAR 2,5 SENEDIR TUM SEYLERI YAPTIK BIDE BOYLR DENEYIM DIYORUM BIR AY SONRA YINE ESKI USULLERE DEVAM TABIKII:lepi:SIZI SEVIYOM BEN KACRTIMMMkaydirigubbakcemilene inatı bu böle güzelim belki zamanını kaçırıyorsun nerden bileceksin güvenme o kadar onlara eziyet ettirme kocişinelmaz:
Woooww 2192 süper değer canım... demekki erken döllenme olmuş... Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah... Şimdi nerede muayene olacaksın?bittem çookk sağol canım beniiim senin değer artmışmı benim 2192 çıktı ya heralde 5 haftalığım
Ayyy ne güzel yaaa... benim de annem öyledir... Bence senin ayağının uğuruyla hepimiz sıraya dizildik :))bittecim ben mağazaya giderim kimse yoktur arkama hemen dolar mağaza benimle ilginemez hale gelir. sizde benim gibiyseniz çarp üç desek eda ve gültunla kalmaz canım arkamız. oh oh ne güzel aday kalmayacak hepimiz hamiş olucaz.
17 mayıs canım
gayeciiimmm çok teşekkur ederim canım oldu sonunda şükürler olsun.linaya devam etcem mine hocayı aradım akşam bu hafta içinde gel bakalım dedi randevu aldım cumaya ama arayacam şimdi daha erkene çektirmeye çalışcam çok farklı bir duyguymuş allahım herkese yaşatsın
inananması çook guç seni dun testten sonra daha iyi anladım teste bakıorum bu test bozuk olabilirmi die ağlıorum felan şoka girdim sonra hemen kan testine koştuk çok şükürrr verdi allahım bizede
Canım ben dedim sana eninde sonunda gelicek bizim nazlı sıpalar diye :)) Bende Lina'ya devam edicem... Sema Hanım ile... Benim bir sonraki randevum 5 Temmuz sabah 10:20 belki denk geliriz :))[/QU
yarına çektim randevumu 17:50 ye
Canım ben dedim sana eninde sonunda gelicek bizim nazlı sıpalar diye :)) Bende Lina'ya devam edicem... Sema Hanım ile... Benim bir sonraki randevum 5 Temmuz sabah 10:20 belki denk geliriz :))[/QU
yarına çektim randevumu 17:50 ye
hihoyyythihoyyyt Ohh Ohhh şıkıdık şıkıdık.... :) hem senin hem de Eda için göbecikler atıyorum...
Kızlar ben gidip kahvaltı edeyim bayılcam yoksa :)) gelirim hemen
GÜNAYDINNN KIZLAR
GÜLTUN HAMİŞSİN ŞEKERİMMM SÜPER HABER YAAAA
EDA DA HAMİLE BUGÜN AKŞAMA KADAR HALAY ÇEKELİMMM
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
KIZLAR SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİP BEBİŞLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞ.:Saruboceq:
kızlar sizin doğum hangi aya denk geliyorsa o topikte ağırlık sizde olacak baksanıza
haziranda 5 hamişimiz oldu inş.
daha da devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?