Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:

Canım haberi şimdi Eda'dan aldım hemen geldim... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Yaaa ben ne dedim kızlar bu mübarek aylar bize çok uğurlu geldi hamdolsun.

Gültun'cum Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.Bak ne güzel arka arkaya hamiş haberleri verdik... Topicimiz karnaval gibi oldu :)) Süper günler bugünler...

Sen nerede muayeneye devam edeceksin? :)

bitte ben korkudan test yapamadım halbuki geçen hafta belli olabilirdi olsun adetim gecikince 4-5 gun yapayım bari dedim kistten felan korkmuştum meğer bebeişimden gecikmiş o çift çizgiyi gormek hayal gibi geliodu.çok şükür gorebildim allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

ne inatı bu böle güzelim belki zamanını kaçırıyorsun nerden bileceksin güvenme o kadar onlara eziyet ettirme kocişinelmaz:

gayeciiimmm çok teşekkur ederim canım oldu sonunda şükürler olsun.linaya devam etcem mine hocayı aradım akşam bu hafta içinde gel bakalım dedi randevu aldım cumaya ama arayacam şimdi daha erkene çektirmeye çalışcam çok farklı bir duyguymuş allahım herkese yaşatsın

canım benim hepimiz aynıyız inan ben hastanede çalıştığım için arkadaşlar zorla yaptılar en iyisi seninki zaten 4-5 gün geçmesi canım amin inşallah sağsalimm kucağımıza da alırızz :Saruboceq:

ne inatı bu böle güzelim belki zamanını kaçırıyorsun nerden bileceksin güvenme o kadar onlara eziyet ettirme kocişinelmaz:
CANIMM BU ZAMANA KADAR 2,5 SENEDIR TUM SEYLERI YAPTIK BIDE BOYLR DENEYIM DIYORUM BIR AY SONRA YINE ESKI USULLERE DEVAM TABIKII:lepi:SIZI SEVIYOM BEN KACRTIMMMkaydirigubbakcemile

bittem çookk sağol canım beniiim senin değer artmışmı benim 2192 çıktı ya heralde 5 haftalığım
Woooww 2192 süper değer canım... demekki erken döllenme olmuş... Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah... Şimdi nerede muayene olacaksın?

Ayyy ne güzel yaaa... benim de annem öyledir... Bence senin ayağının uğuruyla hepimiz sıraya dizildik :))

17 mayıs canım

Hepimiz yakın zamanlarda doğum yapıcaz Allah'ın izniyle.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

Canım ben dedim sana eninde sonunda gelicek bizim nazlı sıpalar diye :)) Bende Lina'ya devam edicem... Sema Hanım ile... Benim bir sonraki randevum 5 Temmuz sabah 10:20 belki denk geliriz :))

inananması çook guç seni dun testten sonra daha iyi anladım teste bakıorum bu test bozuk olabilirmi die ağlıorum felan şoka girdim sonra hemen kan testine koştuk çok şükürrr verdi allahım bizede

gultun gözümüz aydın bacım.....allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

şimdi halay zamanıdelikafadulden
:teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

GÜNAYDINNN KIZLAR
GÜLTUN HAMıŞSıN ŞEKERıMMM SÜPER HABER YAAAA
EDA DA HAMıLE BUGÜN AKŞAMA KADAR HALAY ÇEKELıMMM
ÇOK ŞÜKÜR RABBıME
KIZLAR SAĞLIKLI BıR HAMıLELıK GEÇıRıP BEBıŞLERıNıZı SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ ıNŞ.:Saruboceq:

günaydın Ayselim hoşgeldin Edutum sende hoşgeldin

yavaş yavaş şen hamişler topiğine dönüyoruz maşallah yaaaaaa

amin ayselcim amiiinnn hiç dilimden duşurmuycem allahım butun arkadaşlarımıza nasip etsin.:Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar sizin doğum hangi aya denk geliyorsa o topikte ağırlık sizde olacak baksanıza
haziranda 5 hamişimiz oldu inş.
daha da devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…