Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlar menemen yaptım ama ekmek yokmuş :) eşim ekmek alana kadar bende topice uğriim dedim.

kızlar sizin doğum hangi aya denk geliyorsa o topikte ağırlık sizde olacak baksanıza
haziranda 5 hamişimiz oldu inş.
daha da devam edecek
Canım Şubat ayına denk geliyor... Şubat topicine zaten ilk mugicim gitmiş yazdırmış kendini onun arkasından da ben gittim...şimdi diğer arkadaşları da bekliyoruz...

günaydın ayselcim haziran ayının doğumu kısmetse şubata geliyoooo
Kova yada Balık olcak bebişler

şubatta inşallah

:Saruboceq: sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah

Günaydin hanimlar 1 haftalik bir tatilden sonra tekrar topicdeyim ...Ve yine güzel hamis haberleri var:)
Ay cok sevindim yaa tebrik ederim gultun ve ekakal...
Bende cekeyim hemen halayimi :teytey::teytey::teytey:

Günaydin hanimlar 1 haftalik bir tatilden sonra tekrar topicdeyim ...Ve yine güzel hamis haberleri var:)
Ay cok sevindim yaa tebrik ederim gultun ve ekakal...
Bende cekeyim hemen halayimi :teytey::teytey::teytey:

hoşgeldin canım sağolasın darısı başınıza olsun olumunekankayizsmile

sen napıyosun tatili evde mi geçirdin

Evet canim henüz tatile cikmadik. Izini yeni dükkanimizin acilisi vardi orda esime yardim etmek icin almistim. 3 gün canim cikti:) Ama yinede iyi geldi kendi isimden uzak:)
Insallah Temmuz sonu agustos basi düsünüyoruz tatili. Sen ne yapiyorsun bakalim gittin mi doktora?

Ben balık İstemİyorum canım eŞİmde balık Çok duygusal ben koÇ 2 balıĞı kaldıramam zannedersem. Kova olsun.

Ayy yok canım yaa ben balık olmasını tercih ederim... Çok hakikatli ve ince düşünceli oluyor balıklar... Kovaların mentaliteleri acayip farklı oluyorlar... Çok orjinal insanlar oluyorlar...
Hoş sağlıklı olsun da hepsi bizim evladımız olacak sonuçta...Kocasını çekemesede evladını mecbur çeker insan :)

hoşgeldin canım sağolasın darısı başınıza olsun olumunekankayizsmile

Gultun'cum bebişlerimizi aynı makinadan görmüş olucaz :)) ayy çok heyecan yaptım... :)) yarın bende mi gelsem yanına acaba :)
Sema hanım bir sürü öğüt verdi bide gebelikte beslenme rehberi diye bir kitapçık verdi.
Bol bol sebze (marul,ıspanak,pırasa,roka,tere), hergün çok bol beyaz peynir,yoğurt ve süt tüketimi.. Fakat süt günlük sütlerden olacak... Ben dün SEK 'in şişe sütünü aldım çok güzel lezzeti... az önce 1 lt içtim soğuk soğuk :)) yörsan'ın da aldık şişe günlük sütünü fakat lezzeti sek kadar iyi değil... Uzun ömürlü sütleri kesinlikle önermedi.
çay,kahve,kola,şekerli ve gazlı içecekler,konserveler,kızartmalar yasak... günde 2,5 lt den fazla su tüketimi. falan filan
Güzel olan herşey yasak yani :)) Ama bebişim için herşeyi yaparım ben...

slm kızlarrr EKAKAL ve gultun hamişmişşşşşşşşşşşşşşş çok çokçokkkkk sevindim canlarım Allah tamamına erdirsin çok güzel bir duygu dimi kılzarr insan çok acayip oluyo yavaş yavaş büyüdükçe daha da güzel duygular yaşıycaksınız :lepi::sm_cool: halayımı da çekiyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: şubat annişlerine gelsin :))

canım iyi olmuş işte kafan dağılmıştır benim doktor işi pazartesiye kaldı bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda senden de bekliyoruzz bebişşş

canım iyi olmuş işte kafan dağılmıştır benim doktor işi pazartesiye kaldı bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda senden de bekliyoruzz bebişşş

Olsun canim hayirlisi ile görürüsün insallah pazartesi.
Bende normalde temmuzda rglden sonra basliycaktim calismalara ama galiba vazgectim tatile cikmadan istemiyorum. Hem 3 ay dolmus olur.

gaye ben kovayımalsanaalsanasmile:)))) zeki oluyıorz anammmm

gel canım:))) bebişim için bende herşeyi yaparım beslenmeye dikkat etmek lazım bir sayfada okudum ben varlığımı sana hbr verene kadar istediğini yap ama benim varlığımı oğrendikten sonra herşeye dikkat etmelisin yazıordu.bende gunluk sut alayım bari yeşilliği severim zaten meyve ve suyuda bol tuketmeye çalışcam

gaye ben kovayımalsanaalsanasmile:)))) zeki oluyıorz anammmm

Evet kovalar zeki oluyorlar ve çok garip bir mentaliteleri oluyor kovaların... çok özgün bir yapıları oluyor.Arkadaşımın kardeşi Kova burcu. Kız acayip zeki ve herkese göre çok farklı çalışan bir düşünce yapısı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…