- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.581
Canım Şubat ayına denk geliyor... Şubat topicine zaten ilk mugicim gitmiş yazdırmış kendini onun arkasından da ben gittim...şimdi diğer arkadaşları da bekliyoruz...kızlar sizin doğum hangi aya denk geliyorsa o topikte ağırlık sizde olacak baksanıza
haziranda 5 hamişimiz oldu inş.
daha da devam edecek
Kova yada Balık olcak bebişlergünaydın ayselcim haziran ayının doğumu kısmetse şubata geliyoooo
şubatta inşallah
Günaydin hanimlar 1 haftalik bir tatilden sonra tekrar topicdeyim ...Ve yine güzel hamis haberleri var:)
Ay cok sevindim yaa tebrik ederim gultun ve ekakal...
Bende cekeyim hemen halayimi :teytey::teytey::teytey:
Günaydin hanimlar 1 haftalik bir tatilden sonra tekrar topicdeyim ...Ve yine güzel hamis haberleri var:)
sen napıyosun tatili evde mi geçirdin
hoşgeldin canım sağolasın darısı başınıza olsun olumunekankayizsmile
Ben balık İstemİyorum canım eŞİmde balık Çok duygusal ben koÇ 2 balıĞı kaldıramam zannedersem. Kova olsun.
hoşgeldin canım sağolasın darısı başınıza olsun olumunekankayizsmile
edutcum çok sağol canım benim sırada sende varsın kendini atlama verecek rabbim hepimize
Evet canim henüz tatile cikmadik. Izini yeni dükkanimizin acilisi vardi orda esime yardim etmek icin almistim. 3 gün canim cikti:) Ama yinede iyi geldi kendi isimden uzak:)
Insallah Temmuz sonu agustos basi düsünüyoruz tatili. Sen ne yapiyorsun bakalim gittin mi doktora?
canım iyi olmuş işte kafan dağılmıştır benim doktor işi pazartesiye kaldı bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda senden de bekliyoruzz bebişşş
Ayy yok canım yaa ben balık olmasını tercih ederim... Çok hakikatli ve ince düşünceli oluyor balıklar... Kovaların mentaliteleri acayip farklı oluyorlar... Çok orjinal insanlar oluyorlar...
Hoş sağlıklı olsun da hepsi bizim evladımız olacak sonuçta...Kocasını çekemesede evladını mecbur çeker insan :)
hoşgeldin tatlım
Gultun'cum bebişlerimizi aynı makinadan görmüş olucaz :)) ayy çok heyecan yaptım... :)) yarın bende mi gelsem yanına acaba :)
Sema hanım bir sürü öğüt verdi bide gebelikte beslenme rehberi diye bir kitapçık verdi.
Bol bol sebze (marul,ıspanak,pırasa,roka,tere), hergün çok bol beyaz peynir,yoğurt ve süt tüketimi.. Fakat süt günlük sütlerden olacak... Ben dün SEK 'in şişe sütünü aldım çok güzel lezzeti... az önce 1 lt içtim soğuk soğuk :))yörsan'ın da aldık şişe günlük sütünü fakat lezzeti sek kadar iyi değil... Uzun ömürlü sütleri kesinlikle önermedi.
çay,kahve,kola,şekerli ve gazlı içecekler,konserveler,kızartmalar yasak... günde 2,5 lt den fazla su tüketimi. falan filan
Güzel olan herşey yasak yani :)) Ama bebişim için herşeyi yaparım ben...
gaye ben kovayımalsanaalsanasmile:)))) zeki oluyıorz anammmm
Evet kovalar zeki oluyorlar ve çok garip bir mentaliteleri oluyor kovaların... çok özgün bir yapıları oluyor.Arkadaşımın kardeşi Kova burcu. Kız acayip zeki ve herkese göre çok farklı çalışan bir düşünce yapısı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?