Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çenebaz olur arkadaş canlısı oluruz ...aşkolsun...:umursamaz:

Evet folic asit içiyor muydun? onu sakın bırakma... aynı zamanda günde 3-4 tane ceviz,bir avuç kadar fındık yemek beyin gelişimi için çok yararlıymış.domates,greyfurt,portakal,karnıbahar,çilek kırmızı ve yeşil biber bunlar yenilmesi gereken şeyler arasında.

Ayyy çok heyecanlı yaaa... Allahım çok şükür yarabbim sana... Bu günleri gösterdin bizlere.. İnşallah daha da çok hamişimiz olacak... nüfus patlama yapcaz :dance:

folbiol içiodum devam et bol sıvı tuket dinlen dedi doktor.ceviz fındık badem yiyeceğim.evet çok heyecanlı hayırlısıyla kese gozukur inşallah senin 4 haftalıkmış demi benimki ne kdar gozukecek acaba internette 5+1 çıkıo.butun arkadaşlarımız hamiş kalacak inanıorum

ama benim gibi kızın olsun istemezmisin ben kovayım ve seni seviyorum
isteriiiimmm... senin gibi şeker olsun ravzanur gibi çatlak bi hatun olsun :) Aysel gibi sabırlı olsun,kıvırcık gibi heyecanlı olsun,sebin gibi vefalı ve tatlı kuzucuk olsun ohooo daha çok burdan olmasını istediklerim var :))

Benimde normal hesaplayıcılarda 5+4 gözüküyor ama doktor ultrasona göre 3-4 haftalık falan dedi. Daha ilerleyen haftalarda tahmini doğum tarihi falan verebilirim ancak dedi.
ayy yarın senin randevun 5 te mi? valla çok yakınım Lina'ya. baskın yapabilirim :)

Ben ultrason resmini tarayıcıda tarattım... :) Annem istemişti ona mail attım.

Evet hayatım dün gittim sabahtan... keseciğimizi gördük. kesecik diyorum çünkü daha 0,745cm :) İnşallah ilerleyen dönemde bebişi ve kalp atışını da göreceğiz Allah izin verirse.

ay ne güzel....Insallah cok beklemeden görürsün bebiside kalp atislarinida canim.
Bidaha nezaman gideceksin?

HALEVVVVVVVVVVVV napıyon

canım işler çok yoğun tatilede çıkacağım için arkadaşı zorda bırakmak istemiyorum o yüzden bu arada iyiyim nede olsa ilk defa kocişimle uzun tatile çıkacağız 2 haftalığına hadi yemeğe çıkııyorum ben afeyet olsun hepinize

bende istiorum verir değilmi saklayacağım herşeyini:))

merhaba kıslar uzun bır aradan sonra
nasılsınız cok gusel haberler aldım inanaın okadar sevindimki anlatamam .rabbım hayırlısıyla kucaklarına amayı nasıp etsın

ay ne güzel....Insallah cok beklemeden görürsün bebiside kalp atislarinida canim.
Bidaha nezaman gideceksin?

Bir dahaki randevum 5 Temmuzda canım... yine sabahtan gidicem.

Lorkee pınar nerelerde acaba??

Pınar 2 gündür girmiyor topice yaaa. bende çok merak ettim... Doğum falan yapmamıştır dimi?

bende istiorum verir değilmi saklayacağım herşeyini:))

Verir tabiki canım. bi tane kendilerine alıyorlar 2 tane sana veriyorlar. Bide gebelik takip kartı açılıyor. Çok özeniyordum onlara sonunda benimde oldu gebelik kartım :))
Bide kilo ve tansiyon ölçümü var tabiiki :)

merhaba kıslar uzun bır aradan sonra
nasılsınız cok gusel haberler aldım inanaın okadar sevindimki anlatamam .rabbım hayırlısıyla kucaklarına amayı nasıp etsın

Canım benim seni de yeniden yeni umutlarla aramızda görmek bizi çok mutlu edecek... hadi ver bakalım yeni tarihini de Aysel'cim eklesin seni listemize.

gayecim yenı tarıhım 19temmuz(evlenme yıldönümüm) inşallah güzel bır hedıye olur ıkımızede.

tarıhı verırsken yenı farkettım evlenme yıldonumumuz oldugunu ınaşaallah bundada vardır bır hayır.rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın.bu aralar oylesıne ıstıyorumkı bebegımın olmasını eskıdende ıstıyodum ama düşügümden sonra korkuyodum aynı seylerı yasamaktan ama sımdı bakıyorum arkadaslarım hep cocuk sahıbı cevremde hep hamıle ınsanlar ne bılıyım ınsan özenmıyor deıl onlara .rabbım yasatır ınsallaho mutlulugu bızlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…