- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.601
Evet kovalar zeki oluyorlar ve çok garip bir mentaliteleri oluyor kovaların... çok özgün bir yapıları oluyor.Arkadaşımın kardeşi Kova burcu. Kız acayip zeki ve herkese göre çok farklı çalışan bir düşünce yapısı var...
gel canım:))) bebişim için bende herşeyi yaparım beslenmeye dikkat etmek lazım bir sayfada okudum ben varlığımı sana hbr verene kadar istediğini yap ama benim varlığımı oğrendikten sonra herşeye dikkat etmelisin yazıordu.bende gunluk sut alayım bari yeşilliği severim zaten meyve ve suyuda bol tuketmeye çalışcam
çenebaz olur arkadaş canlısı oluruz ...aşkolsun...:umursamaz:
Süper işte :)) valla ben Balık olmasına da razıyım Kova olmasına da :)
ama benim gibi kızın olsun istemezmisin ben kovayım ve seni seviyorum
ben isterim yavyum senin gibi tatlı kıvırcık sıcak zeki çalışkan... :enbuyukkk:
Evet folic asit içiyor muydun? onu sakın bırakma... aynı zamanda günde 3-4 tane ceviz,bir avuç kadar fındık yemek beyin gelişimi için çok yararlıymış.domates,greyfurt,portakal,karnıbahar,çilek kırmızı ve yeşil biber bunlar yenilmesi gereken şeyler arasında.
Ayyy çok heyecanlı yaaa... Allahım çok şükür yarabbim sana... Bu günleri gösterdin bizlere.. İnşallah daha da çok hamişimiz olacak... nüfus patlama yapcaz :dance:
isteriiiimmm... senin gibi şeker olsun ravzanur gibi çatlak bi hatun olsun :) Aysel gibi sabırlı olsun,kıvırcık gibi heyecanlı olsun,sebin gibi vefalı ve tatlı kuzucuk olsun ohooo daha çok burdan olmasını istediklerim var :))ama benim gibi kızın olsun istemezmisin ben kovayım ve seni seviyorum
folbiol içiodum devam et bol sıvı tuket dinlen dedi doktor.ceviz fındık badem yiyeceğim.evet çok heyecanlı hayırlısıyla kese gozukur inşallah senin 4 haftalıkmış demi benimki ne kdar gozukecek acaba internette 5+1 çıkıo.butun arkadaşlarımız hamiş kalacak inanıorum
gayecim sen gittinmi canim doktora?
Evet hayatım dün gittim sabahtan... keseciğimizi gördük. kesecik diyorum çünkü daha 0,745cm :)İnşallah ilerleyen dönemde bebişi ve kalp atışını da göreceğiz Allah izin verirse.
HALEVVVVVVVVVVVV napıyon
isteriiiimmm... senin gibi şeker olsun ravzanur gibi çatlak bi hatun olsun :) Aysel gibi sabırlı olsun,kıvırcık gibi heyecanlı olsun,sebin gibi vefalı ve tatlı kuzucuk olsun ohooo daha çok burdan olmasını istediklerim var :))
Benimde normal hesaplayıcılarda 5+4 gözüküyor ama doktor ultrasona göre 3-4 haftalık falan dedi. Daha ilerleyen haftalarda tahmini doğum tarihi falan verebilirim ancak dedi.
ayy yarın senin randevun 5 te mi? valla çok yakınım Lina'ya. baskın yapabilirim :)
Ben ultrason resmini tarayıcıda tarattım... :) Annem istemişti ona mail attım.
ay ne güzel....Insallah cok beklemeden görürsün bebiside kalp atislarinida canim.
Bidaha nezaman gideceksin?
Lorkee pınar nerelerde acaba??
bende istiorum verir değilmi saklayacağım herşeyini:))
merhaba kıslar uzun bır aradan sonra
nasılsınız cok gusel haberler aldım inanaın okadar sevindimki anlatamam .rabbım hayırlısıyla kucaklarına amayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?