Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayee linaya her gidişimde danışmadaki kız soruyodu hamilemisiniz die ve hep hayır cevabını veriodum uzulerek yarın sorduğunda EVEETT diyeceğim ve biliorum o kartları ,banada açacaklar inşallah hayırlısıyla yarabbim :Saruboceq:

gayecim yenı tarıhım 19temmuz(evlenme yıldönümüm) inşallah güzel bır hedıye olur ıkımızede.
İnşallah birbirinize verdiğiniz en güzel hediye olacak bebişiniz canım... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

canım maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirsin :) mercimek:)
Teşekkür ederim canım... Amin cümlemizin inşallah tamamına ersin... Senin de az kalmış vaktin Rabbim bir avazda hayırlı vakitli doğum nasip etsin.

Ayy evet bende hep aynı şeyi yaşıyordum... Yukarıda bekleme kısmında otururken etrafımda hep gebeler oluyordu kız bana "Gaye hanım gebelik var mıydı?" diye sorunca hep kısık sesle hayır diyordum.Bu sefer EVET! dedim çok şükür. Rabbime şükürler olsun.
Dün ben beklerken aynı şeyi bir bayan yaşadı.benim yaşlarımda yada daha ufaktı kız sorunda sessizce hayır dedi ve gözleri doldu. Onu o an o kadar iyi anladım ki. Hemen onun için dua ettim.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 86,89 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllllllllllllllllll nette 4 haftalık gözüküyo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: en sonunda çektim halayımıda kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gayecim sende bulantı başladımı gültuncum sende de tabiki

Canım henüz bulantım yok ama benim hala ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor... bide sabah kahvaltıdan sonra ilaç içiyorum ya o içtiğim su midemi bulandırıyor sadece... Haa bide diş fırçalarken öğürmeye başladım :))

Ohh ;;Ohh yandan yandan şıkıdık şıkıdık hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Canım daha minicik bebişin benimki gibi... 3-4 haftalık falansın demekki.. şimdi 2 gün sonra bir daha kan ver bakalım değerin nasıl artacak... yaklaşık 1000-1500 olunca kesecik merhaba der sana ultrasondan inşallah

:teytey::teytey::teytey:

eda hayırlı olsun tatlım gözün aydın bak seni uğraştırmadan geldi meleğin maaşallah sübhanallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canım daha minicik bebişin benimki gibi... 3-4 haftalık falansın demekki.. şimdi 2 gün sonra bir daha kan ver bakalım değerin nasıl artacak... yaklaşık 1000-1500 olunca kesecik merhaba der sana ultrasondan inşallah

ayyyy inşallah perşembe veya cuma kontrole gitcem bakalım ne dicek doktor allahım inşallah sağlıkla devam eder......

ayyyy inşallah perşembe veya cuma kontrole gitcem bakalım ne dicek doktor allahım inşallah sağlıkla devam eder......

amin canım benim... İnşallah sağlıkla devam edip hayırlı vakitli doğumlar yaparız...
Eee Edacım hadi bebişin için cinsiyet tahmini yap... Ben senin için ERKEK diyorum.

amin canım benim... ınşallah sağlıkla devam edip hayırlı vakitli doğumlar yaparız...
Eee Edacım hadi bebişin için cinsiyet tahmini yap... Ben senin için ERKEK diyorum.

aslında ben erkek istiyodum hep ama sonuu aldım içime kız gibi doğdu hayırlısı bakalım nolcak bide doğum tarihi 28 şubat görünüyo korktum 2011 şubat 29 çeker diye değilmiş :dance:
bence seninkide erkek bakalım bileceeezmii.........

Son düzenleme:
evet tatlım gözün aydın. halevcim diğer ayda senin halayını çekicez inşş.

inşallah tatlım ya Allah büyük hayırlısı olsun

hadi gözün aydın tatlım inşallah herşey yolunda giderde sağsalim kucağına alırsın

EDAA gozun aydın tekrar kesecikleri gorup kalp atışlarını duyalımda hayırlısıyla oyle rahatlıcaz allahım onları korusun

Lorke'm hoşgeldin canım.... :)) hadi bakalım sıra sizlere yaklaşıyor... çok iyi sürüdük ayaklarımızı

canım hemen yemek ıcın cıktım dun haberlerı okuyup
kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:

canım yaaa cok sevındım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
eda ve sen de arka arkaya ....
kalanlar hızlı bı sekılde yol alıyorlar darısı basımıza ınsallah dua beklıyoruz :Saruboceq:

Lorkee pınar nerelerde acaba??

valla ben dun carsıdaydım bugun de kadıkoy pazarına gıttım kardesım ve yegenımle
yarından pazara kdr mısafırım yok pazardan sonra amerıkadan arkadasım gelıoooo
ayyyy yoruldum valla

ama bence pınar doguma falan gıtmıs olabılrımı kı
merak ettım bende
her gun gırıodu 5 dk bıle olsa

LORKEE hoşgeldin canım sağolasın duamı hiç eksik etmicem hepiniz için etmeye devam edicem peş peşe geleceksiniz artıkkk

Kızlar baktım da Pınar 19'unda bizim topice yazmış 19'undan beri yani 3 gündür hiçbir topice yazmamış... Ayy acaba doğum mu yaptı? yada belki evde dinlenmeye çekildi. Çok merak ettim yaaa... ınşallah hayırlı haberlerle döner.

Lorke'm canım benim bak sana diyorum bu mübarek aylar bize çok uğurlu geldi.ınşallah bu topic Eylül ayına kadar şen hamişler topic'i olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…