- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.621
Evet hayatım dün gittim sabahtan... keseciğimizi gördük. kesecik diyorum çünkü daha 0,745cm :)İnşallah ilerleyen dönemde bebişi ve kalp atışını da göreceğiz Allah izin verirse.
Bir dahaki randevum 5 Temmuzda canım... yine sabahtan gidicem.
Pınar 2 gündür girmiyor topice yaaa. bende çok merak ettim... Doğum falan yapmamıştır dimi?
Verir tabiki canım. bi tane kendilerine alıyorlar 2 tane sana veriyorlar. Bide gebelik takip kartı açılıyor. Çok özeniyordum onlara sonunda benimde oldu gebelik kartım :))
Bide kilo ve tansiyon ölçümü var tabiiki :)
İnşallah birbirinize verdiğiniz en güzel hediye olacak bebişiniz canım... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.gayecim yenı tarıhım 19temmuz(evlenme yıldönümüm) inşallah güzel bır hedıye olur ıkımızede.
Teşekkür ederim canım... Amin cümlemizin inşallah tamamına ersin... Senin de az kalmış vaktin Rabbim bir avazda hayırlı vakitli doğum nasip etsin.canım maşallahçok sevindim. Allah tamamına erdirsin :) mercimek:)
gayee linaya her gidişimde danışmadaki kız soruyodu hamilemisiniz die ve hep hayır cevabını veriodum uzulerek yarın sorduğunda EVEETT diyeceğim ve biliorum o kartları ,banada açacaklar inşallah hayırlısıyla yarabbim :Saruboceq:
gayecim sende bulantı başladımı gültuncum sende de tabiki
gayecim sende bulantı başladımı gültuncum sende de tabiki
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 86,89 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllllllllllllllllll nette 4 haftalık gözüküyo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: en sonunda çektim halayımıda kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 86,89 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllllllllllllllllll nette 4 haftalık gözüküyo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: en sonunda çektim halayımıda kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım daha minicik bebişin benimki gibi... 3-4 haftalık falansın demekki.. şimdi 2 gün sonra bir daha kan ver bakalım değerin nasıl artacak... yaklaşık 1000-1500 olunca kesecik merhaba der sana ultrasondan inşallah
ayyyy inşallah perşembe veya cuma kontrole gitcem bakalım ne dicek doktor allahım inşallah sağlıkla devam eder......
amin canım benim... ınşallah sağlıkla devam edip hayırlı vakitli doğumlar yaparız...
Eee Edacım hadi bebişin için cinsiyet tahmini yap... Ben senin için ERKEK diyorum.
evet tatlım gözün aydın. halevcim diğer ayda senin halayını çekicez inşş.
Lorke'm hoşgeldin canım.... :)) hadi bakalım sıra sizlere yaklaşıyor... çok iyi sürüdük ayaklarımızı
kızlaaaaarrrr akşam hem idrar hem kan testimi yaptırdım veeee pozitifffffffff HAMİLEYİMMMMMMMM :lepi: :teytey: :dance: :teytey:
Lorkee pınar nerelerde acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?