Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ınsallah canım ya bende oyle umıd edıyorum kı ramazan bayramına kadar hepımız mujdeyı verecegız sızlere ....
bende pınarı merak ettım ınsallah guzel haberlerle doner bıze ...
doguma yaklasan bı kısıye numarasını versın bundan sonra bence en azından haberımız olur yanı

ayşen_34----------- 25 haziran
kvrck------------------- 26 haziran
ravzanur-------------- 5 temmuz
edut-------------------- 10 temmuz
yvonna---------------- 10 temmuz
halev---------------------- --------
pelinsee- samsak - gültuğ - krizantem20 -bebişkom88

kızlar hadı bakalım dişinizi sıkın yetişelim su hamilelere ...

ayselım benım tarıhımı de yaz ınsallah temmuz ayı da hazıran gıbı bereketlı olur
benım tarıh 17 temmuz :lepi:

Kızlar şimdi Kıvırcığı aradım telefonla... ınşallah bilgisayarı hallolacakmış yarına yada öbür güne.Herkese Selamı var.

ayy evet bak bu çok güzel bir fikir... Doğumu yaklaşan kişilerin en azından birimizde telefonu olursa haber almış oluruz... Aynı ilde olanlar yardım edebilirler birbirlerine. Bu süper bir fikir.

edaaaaa dun senı tebrık etmıstım gormedın heralde coook sevındım
Allah kucagına almayı da nasıb etsın saglıkla ınsallah :teytey: :teytey:

Kızlar şimdi Kıvırcığı aradım telefonla... İnşallah bilgisayarı hallolacakmış yarına yada öbür güne.Herkese Selamı var.

aleykum selam gelsın bakalım ...
muhabbetınız ozledık gunu de yaklastı hem sımdı streslıdır bıraz burda olsaydı attırırdık stresini hihoyyyt

edaaaaa dun senı tebrık etmıstım gormedın heralde coook sevındım
Allah kucagına almayı da nasıb etsın saglıkla ınsallah :teytey: :teytey:

ay canım ben hiç kendimde diilim ki gördümmü görmedimmi yerdemiyim göktemi allahım hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah bizleride sağlıkla bebeklerimizi kıucaklamayı nasip etsin :Saruboceq:

aleykum selam gelsın bakalım ...
muhabbetınız ozledık gunu de yaklastı hem sımdı streslıdır bıraz burda olsaydı attırırdık stresini hihoyyyt
bende aynen öyle yaptım ama pek stresli değil test yapmış negatif çıktı diyor... Bende dedim o hiç belli olmaz... bizimkiler geciktiğinde bile kopkoyu kırmızı çıkmadı çizgiler yinede silikti... Bakalım hayırlısı olsun inşallah...

kizlarrr ben geldimmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey oku oku biotmedinizz isten geldimm hoppp pc basina laelaelaelaelae

ama benim gibi kızın olsun istemezmisin ben kovayım ve seni seviyorum
gayee benim gibi terazii kizi olmasini istiyoo edutummmsengözlerimebaksanab ama benim kardesimde kovaa cok iyi dir kovalarda ayy cok ozledim kardesimiiisenağlama
icimde en ufak bir negatiflik yoktu guzelimmmm ben saana demistim kesin pozitif cikacak diyeee:lepi::lepi:

bebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
b3enden umutlu degilmisin edutummm icine bisey dogmuyomuu hicccc:çok üzgünüm:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kizlarrrrrrrrrrr offfffffff hala cizgi yokk bendeeee bugun 15. gun sizce normalmiiiakannehir

kıslar bi taraftan işlerimi yapıom bazende size bakıom gormedim.ravzanur adet dongun kaç uzunmu uzunsa normal gormemen benim 32-33 gunde olur 19-22 arasında çıkıodu

LORKE sokuldumu adetin gozun aydın gittinmi doktora
sokuluyo hala daha canım ...
son gıttıgım doktor adetın guzelce gelırse gelmene gerek yok kıstlerın ızı var cunku sadece bı sorun teskıl etmez demıstı bıde bır yılı doldur sakince ondan sonra bence klomen falşan etkrr deneyelım dedı
bende oyle yapıcam

bebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
ınsallah canım ya bakalım benım yanı tarıh 17 temmuz daha coooook var boshayallersmile

ravzanur+, lorkee+, halev+, gultun+, EKAKAL+ Hu Huuuu hatunlar neden susuyonuz...
canım ben yemek yapmaya gectım mutfaga koydum yemegımı geldım

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kizlarrrrrrrrrrr offfffffff hala cizgi yokk bendeeee bugun 15. gun sizce normalmiiiakannehir

bence normal cunku ben gec yumurtluom 16. gun yani belkı senın de oyledır

kıslar bi taraftan işlerimi yapıom bazende size bakıom gormedim.ravzanur adet dongun kaç uzunmu uzunsa normal gormemen benim 32-33 gunde olur 19-22 arasında çıkıodu

canim benimki 28 -29 gun de oluyorum her zaman ayrii bir gecen ay 32 gunde olmustumm oo daha da gecmedi ilk defa ama bu ay tam 28 de geldii

canim yani yarini mi bekleyeyimm .:hulya:herifi daha tutamicamm galibaaa

bende inanıyorum mucizelere zaten her zaman umutluyum nede olsa herşeyin hayırlısı oluyor o yüzden sıkıntı yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…