- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.641
Kızlar baktım da Pınar 19'unda bizim topice yazmış 19'undan beri yani 3 gündür hiçbir topice yazmamış... Ayy acaba doğum mu yaptı? yada belki evde dinlenmeye çekildi. Çok merak ettim yaaa... İnşallah hayırlı haberlerle döner.
Lorke'm canım benim bak sana diyorum bu mübarek aylar bize çok uğurlu geldi.İnşallah bu topic Eylül ayına kadar şen hamişler topic'i olacak :))
ınsallah canım ya bende oyle umıd edıyorum kı ramazan bayramına kadar hepımız mujdeyı verecegız sızlere ....
bende pınarı merak ettım ınsallah guzel haberlerle doner bıze ...
doguma yaklasan bı kısıye numarasını versın bundan sonra bence en azından haberımız olur yanı
Kızlar şimdi Kıvırcığı aradım telefonla... İnşallah bilgisayarı hallolacakmış yarına yada öbür güne.Herkese Selamı var.
edaaaaa dun senı tebrık etmıstım gormedın heralde coook sevındım
Allah kucagına almayı da nasıb etsın saglıkla ınsallah :teytey: :teytey:
bende aynen öyle yaptım ama pek stresli değil test yapmış negatif çıktı diyor... Bende dedim o hiç belli olmaz... bizimkiler geciktiğinde bile kopkoyu kırmızı çıkmadı çizgiler yinede silikti... Bakalım hayırlısı olsun inşallah...aleykum selam gelsın bakalım ...
muhabbetınız ozledık gunu de yaklastı hem sımdı streslıdır bıraz burda olsaydı attırırdık stresini hihoyyyt
gayee benim gibi terazii kizi olmasini istiyoo edutummmsengözlerimebaksanab ama benim kardesimde kovaa cok iyi dir kovalarda ayy cok ozledim kardesimiiisenağlamaama benim gibi kızın olsun istemezmisin ben kovayım ve seni seviyorum
icimde en ufak bir negatiflik yoktu guzelimmmm ben saana demistim kesin pozitif cikacak diyeee:lepi::lepi:delikafadulden delikafadulden delikafadulden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 86,89 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllllllllllllllllll nette 4 haftalık gözüküyo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: en sonunda çektim halayımıda kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşen_34----------- 25 haziran
kvrck------------------- 26 haziran
ravzanur-------------- 5 temmuz
edut-------------------- 10 temmuz
yvonna---------------- 10 temmuz
halev---------------------- --------
pelinsee- samsak - gültuğ - krizantem20 -bebişkom88
kızlar hadı bakalım dişinizi sıkın yetişelim su hamilelere ...
ayselım benım tarıhımı de yaz ınsallah temmuz ayı da hazıran gıbı bereketlı olur
benım tarıh 17 temmuz :lepi:
b3enden umutlu degilmisin edutummm icine bisey dogmuyomuu hicccc:çok üzgünüm:bebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
bebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
canim ben selam verdimm okumadin mii kizz sizden cevap bekliyomm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sokuluyo hala daha canım ...LORKE sokuldumu adetin gozun aydın gittinmi doktora
ınsallah canım ya bakalım benım yanı tarıh 17 temmuz daha coooook var boshayallersmilebebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
canım ben yemek yapmaya gectım mutfaga koydum yemegımı geldım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kizlarrrrrrrrrrr offfffffff hala cizgi yokk bendeeee bugun 15. gun sizce normalmiiiakannehir
kıslar bi taraftan işlerimi yapıom bazende size bakıom gormedim.ravzanur adet dongun kaç uzunmu uzunsa normal gormemen benim 32-33 gunde olur 19-22 arasında çıkıodu
canim yani yarini mi bekleyeyimm .:hulya:herifi daha tutamicamm galibaaasokuluyo hala daha canım ...
son gıttıgım doktor adetın guzelce gelırse gelmene gerek yok kıstlerın ızı var cunku sadece bı sorun teskıl etmez demıstı bıde bır yılı doldur sakince ondan sonra bence klomen falşan etkrr deneyelım dedı
bende oyle yapıcam
ınsallah canım ya bakalım benım yanı tarıh 17 temmuz daha coooook var boshayallersmile
canım ben yemek yapmaya gectım mutfaga koydum yemegımı geldım
bence normal cunku ben gec yumurtluom 16. gun yani belkı senın de oyledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?