- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.661
canim ben selam verdimm okumadin mii kizz sizden cevap bekliyomm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
eeee gayee nasilsinnnnnsositosositosositososito
delikafaduldendelikafaduldenlorkee+, halev+, gultun+, EKAKAL+:jeyyar::jeyyar: kizlarr sizlerrrrr :roflol::roflol:
canim benimki 28 -29 gun de oluyorum her zaman ayrii bir gecen ay 32 gunde olmustumm oo daha da gecmedi ilk defa ama bu ay tam 28 de geldii
canim yani yarini mi bekleyeyimm .:hulya:herifi daha tutamicamm galibaaa
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kizlarrrrrrrrrrr offfffffff hala cizgi yokk bendeeee bugun 15. gun sizce normalmiiiakannehir
canim ben selam verdimm okumadin mii kizz sizden cevap bekliyomm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
eeee gayee nasilsinnnnnsositosositosositososito
delikafaduldendelikafaduldenlorkee+, halev+, gultun+, EKAKAL+:jeyyar::jeyyar: kizlarr sizlerrrrr :roflol::roflol:
evet yaaa bana diyoki tövbe mi ettinn ne oluyo bugunlerdeee sana diyoooo bende diyomm bana buyukk bir supriz yapana kadar bisey olmiyacak diyom ona bagliyorum konuyuuuulaelaelaelaelaesırnaşık şeybende burdayım tatlım işler çok yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden genelde okumakla yetinebiliyorum
tatlım iyiyim ben hoşgeldin bu arada
hosbuldukk guzelimmmmmmmmŞenizŞeniz
kız ne çekiyor adam senden neden eziyet ediyorsun atlayacak üstüne bu sefer hiç kurtulamayacaksın kaydirigubbakcemile3
evet caim yaa hemen kotu dusunmemek lazim degilmii opuyorumnanaktan dr benim yumurtaliklarimi olcmustu gayet cok guzel buyuklukleri demistii yani bir sorun olsa cikardiiCanım Lapacı'nın adetinden önceki gün yumurtaladığını hatırlatırım :)) Herşey olabilir...
vallahi sonumuz onun gibi gozukuyoo 15 gunde 1 kere cokk azz yaaaaaaaaaaa ayy acidim ama bebek icin yapmam lazimmmbayanssulusmileiyiyim ben şekerim seni sormalı :)) Adamı kudurtuyosun bak sonun kötü olcak
En sonunda adamın tepesi bi atacak ondan sonra aman sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3
seni optum ama yine opecemmm durrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz optum iste gorusurzz kendine iyi bak guzelimmmŞenizŞenizŞenizŞenizcanlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar öpüldünüz
iyiyim ben şekerim seni sormalı :)) Adamı kudurtuyosun bak sonun kötü olcak
En sonunda adamın tepesi bi atacak ondan sonra aman sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3
vallahi sonumuz onun gibi gozukuyoo 15 gunde 1 kere cokk azz yaaaaaaaaaaa ayy acidim ama bebek icin yapmam lazimmmbayanssulusmilebeniii caydirmaya calismayin lutfennn:jeyyar:siz kimden yanasiniz bakayimm:smiley-cool:
hadi yaa bilmiyodum :bbo:bennnn kizlar yazmazsam kusmeyin beim acil cikmam lazimmhakkaten yaa yarından sonra ravzanur ıkı gun aramıza donemezmiş sempatiksalakcinni
kizlarrr allahh sizin dilinize dusurmesinn kimseyiiii ayyyyyyyyyyyy:kedi::kedi:
bacıııım kız bu sekılde olunca daha ıyımı olacakkı
o zamanda bosalma olmayınca da sperm kalıtesı dusuyor ısının bence bu sekılde yapma bı daha
doktor esımehaftada en az 3 kez olsun demıs akannehir
kızlar birisi bana son bi haftanın özetini yapsın nolur.. öldü mmeraktan..
taşındık ya internet yok evde daha.. şimdi büroya ugradımda girdim hemen...
biz geldikkkkkk
gaye keseyı gordu ınsallah 0.75 cm falan yazmıstı sanırım :)alooo , gaye keseyi gördünmü tatlım , önce onu sorayım
hoşgeldin pınar doğurdun sandık bizde
canım EKAKAL ve BEN HAMİLEYİZZZ dun ve bugun halay vardı
hosgeldınızzzz
sızı merak ettık yahuuu
gaye keseyı gordu ınsallah 0.75 cm falan yazmıstı sanırım :)
2 hamılemız daha var cok sukur eda ve gultun de hamıleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?