Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ravzanur+, lorkee+, halev+, gultun+, EKAKAL+ Hu Huuuu hatunlar neden susuyonuz...

bende burdayım tatlım işler çok yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden genelde okumakla yetinebiliyorum

tatlım iyiyim ben hoşgeldin bu arada

canim benimki 28 -29 gun de oluyorum her zaman ayrii bir gecen ay 32 gunde olmustumm oo daha da gecmedi ilk defa ama bu ay tam 28 de geldii

canim yani yarini mi bekleyeyimm .:hulya:herifi daha tutamicamm galibaaa

kız ne çekiyor adam senden neden eziyet ediyorsun atlayacak üstüne bu sefer hiç kurtulamayacaksın kaydirigubbakcemile3

iyiyim ben şekerim seni sormalı :)) Adamı kudurtuyosun bak sonun kötü olcak
En sonunda adamın tepesi bi atacak ondan sonra aman sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3

evet yaaa bana diyoki tövbe mi ettinn ne oluyo bugunlerdeee sana diyoooo bende diyomm bana buyukk bir supriz yapana kadar bisey olmiyacak diyom ona bagliyorum konuyuuuulaelaelaelaelaesırnaşık şey

Canım Lapacı'nın adetinden önceki gün yumurtaladığını hatırlatırım :)) Herşey olabilir...
evet caim yaa hemen kotu dusunmemek lazim degilmii opuyorumnanaktan dr benim yumurtaliklarimi olcmustu gayet cok guzel buyuklukleri demistii yani bir sorun olsa cikardii.
kizlar esim gelecek simdi yemek yapmma lazimm yine gelirimm bir bakarim sohbet ederizz .sizlerle sohbet edince icim okadar rahtliyokii yoksa ne yaparim bu gurbet ellerdeeesenağlamasenağlama

canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar öpüldünüz

En sonunda adamın tepesi bi atacak ondan sonra aman sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3
vallahi sonumuz onun gibi gozukuyoo 15 gunde 1 kere cokk azz yaaaaaaaaaaa ayy acidim ama bebek icin yapmam lazimmmbayanssulusmilebeniii caydirmaya calismayin lutfennn:jeyyar:siz kimden yanasiniz bakayimm:smiley-cool:

hakkaten yaa yarından sonra ravzanur ıkı gun aramıza donemezmiş sempatiksalakcinni

vallahi sonumuz onun gibi gozukuyoo 15 gunde 1 kere cokk azz yaaaaaaaaaaa ayy acidim ama bebek icin yapmam lazimmmbayanssulusmilebeniii caydirmaya calismayin lutfennn:jeyyar:siz kimden yanasiniz bakayimm:smiley-cool:

bacıııım kız bu sekılde olunca daha ıyımı olacakkı
o zamanda bosalma olmayınca da sperm kalıtesı dusuyor ısının bence bu sekılde yapma bı daha
doktor esımehaftada en az 3 kez olsun demıs akannehir

hadi yaa bilmiyodum :bbo:bennnn kizlar yazmazsam kusmeyin beim acil cikmam lazimm

kızlar birisi bana son bi haftanın özetini yapsın nolur.. öldü mmeraktan..
taşındık ya internet yok evde daha.. şimdi büroya ugradımda girdim hemen...

kızlar birisi bana son bi haftanın özetini yapsın nolur.. öldü mmeraktan..
taşındık ya internet yok evde daha.. şimdi büroya ugradımda girdim hemen...

hoşgeldin pınar doğurdun sandık bizde
canım EKAKAL ve BEN HAMİLEYİZZZ dun ve bugun halay vardı

hoşgeldin pınar doğurdun sandık bizde
canım EKAKAL ve BEN HAMİLEYİZZZ dun ve bugun halay vardı

oooy ooyy ooyyy ne bereketli ay oldu maşallah....

çoooook sevindim arkası da gelir inşallah...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bizde evde sıcaktan perişan vaziyetteyiz. gece zor uyuyorum dah dogrusu uyuyamıyorum . gündüz uykuyla geçiyor..

birde eve internet baglatayımda rahatlıcam..
önerisi olan varmı. en uygun kampanya hangisi acaba..

hosgeldınızzzz
sızı merak ettık yahuuu

gaye keseyı gordu ınsallah 0.75 cm falan yazmıstı sanırım :)
2 hamılemız daha var cok sukur eda ve gultun de hamıleee

darısı tüm topiğe... en büyük hayalim doğuma gitmeden herkesin hami ş haberini almak

:CüvCüv:

az kaldı geriye sayıyoz artık. kaldı 20.. bu hafta doktora gidicem bakalım. perşembe gidicem sanırım. tepiş tepiş oğluşum . herşeyimiz hazır. hala almadıgım süt pompası kaldı. birde terliğim yok süslü cinsinden.. haa birde kırmızı taçç... bayanssulusmile

sağol pınarcım darısı lorkeme haleve eduta kvrcka ravzanura olsun diğer bekleyen butun arkadaşlarımıza olsun devamı gelsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…