Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Allah yardımcın olsun bacım sabret az kaldı ınsallahhh
evınız de hayırlı olsun bakalım guzel guzel oturun bebegınızle ınsallah
valla ttnet cok kazık bnece bıde taahhut yaptıkları ıcın bıarkamıosun ıstedıgın zaman
ben aralık gelsın bırakıcam valla daha uygun bısey bulursam

iyi canım bişey kalmamış maşallah artık bekleme zamanı

sağol pınarcım darısı lorkeme haleve eduta kvrcka ravzanura olsun diğer bekleyen butun arkadaşlarımıza olsun devamı gelsin :Saruboceq:

amin canım inşallah.. sen gittinmi doktora...

pınarım hoşigeldinnn
merakta kaldım walla
acaba doğum mu oluyor diyee

valla olsa fena olmuycak aslında ama oğluşum aşağı ineceğine yukarı tırmanıyo. midem acaip yanıyor..
siz nasılsınız bakalım?

evet işte ttnet var. sınırsız falan diye seçtim. pahal ıoluyo. eve de öyle bişey yaptıramam..
ama evde de olması şart.. hiç işi düşünmüyorum .. kk ya girmem lazım.. :1hug:

pınar yarın akşam gideceğim doktora

gayee sana vajinadanmı baktı bana idrara sıkışık gel dedi acaba gobektenmi bakacakki?

pınar hemen bı tel no ver mesela gayeye ... o ıste oldugu ıcın nete gırme ıhtımalı hergun daha yuksek
cıdden dogumu yaklasanlar bunu yapsın merak edıo ınsan

alooo , gaye keseyi gördünmü tatlım , önce onu sorayım

Canım Bitte,ben,nurzul,gultun ve ekakal hamişler kervanındayız... son 2 gündür gultun ve ekakal için halay çekiyoruz... İnşallah eylül ayına kadar şen hamişler topiği olacak burası.
Ben dün gittim doktora canım... Keseciğimizi gördük çok şükür... 0,745cm lik bir keseciğim var :) kaydirigubbakcemile3 daha çok minnoş teyzesi... 5 temmuzda tekrar gideceğim.
Şimdi bebeği görmek için ve kalp atışlarını duymak için dualar ediyoruz.

gayee sana vajinadanmı baktı bana idrara sıkışık gel dedi acaba gobektenmi bakacakki?

Canım idrara sıkışık olunca göbekten belki gözükebiliyormuş ama tabi bu değere göre değişiyor... Bana vajinal ultrason ile baktı ve anında göründü kesecik :))

kizlar ben geldim yine duramadim siziiz ama gitcemm PINARA HOS GELDIN DIYEYIM DEDIMM bende merak ettimm :1huginarim yeni evinde bbeisinle saglikli mutlu huzurlu oturusun insallahhhha.s.
kizlar ben kactimm by g

GULTUNUM iiyi dileklerin icin tesekkurler iyiki varsiniz yaaaaaaaaaa senağlamasizi cok seviyomm benn:1hug:

olabilir. benim dr ilk 2 hafta sürekli karnın büyük yağlı o yüzden zor görünüyo demişti salak şey... çok moralimi bozmuştu..

pınar hemen bı tel no ver mesela gayeye ... o ıste oldugu ıcın nete gırme ıhtımalı hergun daha yuksek
cıdden dogumu yaklasanlar bunu yapsın merak edıo ınsan

tamam tatlım merak etme. bu hafta doktor kontrolumu geceyimde..
hepinize veririm kaydirigubbakcemile5

tam mercimek minişim... maşallah.. kalp sesini duymak muhteşem bi mucize.. duydugumda Allahım sen ne büyüksün demiştim. nohut tanesi bebiş, içinde kalp atıyor

herkese duymak nasip olsun inşallah.. sonrada kucağına almak... :Saruboceq:

ama hemen kaçtın tatlım yaaa... sağol dileklerin için. Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi..

kızlar haydı ben kacıommm
pılav yapıcam gorusuruz yarın ınsallah

güle güle lorkem canım ciğerim..

idrara sıkışık olunca alttan bakılırmı bakılmaz heralde aysel pınar bilionuzmuuu

valla emin değilim. bişi diyemiycem canım

idrara sıkışık olunca alttan bakılırmı bakılmaz heralde aysel pınar bilionuzmuuu

Canım önce üstten bakmayı deneyecektir... Sende kilo da yok.Bende kilo var ve üstten bu haftalarda görünmesi biraz zor olduğu için sanırım direkt alttan baktı doktorum. Önce üstten dener eğer göremezse bişey muhtemelen idrara çıktıktan sonra alttan bakar.

iyi akşamlar kızlar... ben kaçıyorum. giremezsem merak etmeyin.. haber edicem size...
gayecim sana özel mesaj atarım ; giremesem bile uzun uzun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…