Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

arkadaşım ben yanlış mı okudum acaba? senin ilk hikayeni okuduğumda yanlış hatırlamıyorsam hamile olduğunu öğrendiğinde 60 günlük filandın ve hatta 40 ve 50. günlerdeki ultrason kontrolünde de hiçbişey görülmemişti. peki nasıl 5+5 te bebeğin kalp atışını duyduğunu söylediğini anlayamadım? hani adet gününde hamile kaldığını söylemiştin?

canım lapacı tatilde olduğu için sanırım cevap yazamaz sana... 60 günlükten kastı adetinin 60. günü Lapacı 60 gün boyunca adet görmedi (pcos'dan dolayı) fakat son döneminde sanırım yumurtalama oluştu ve 60 gün sonrasında adetine denk gelmesi gereken günden 1 gün önce hamile kalmış.Yani yumurta oluşmuş ve çatlamış.
Artık adet olamayınca tüp bebek için hastaneye gitmişlerdi yanılmıyorsam.Doktor bi bakalım demiş ve ultrasonda hamile olduğunu görmüşlerdi.

halev naber hamiş olmayan iki kişiyiz:)))

günaydın tatlım iyilik ne olsun sen nasılsın peş peşe hamişler patlak verince insan daha bi çok istiyor en azından ben öle oldum ne bileyim artık 2 güne bi rüyamda hamiş arkadaşlarımı yada kendimi hamiş görüyom

günaydın tatlım bence de sen edutu dikkate al gerçektende boşalmadıkları sürece sperm kalitesiz oluyor boşuna drlar söylemiyor 3 gün veya 2 gün perhiz sonrası sperm testi verin diye

günaydın tatlım bence de sen edutu dikkate al gerçektende boşalmadıkları sürece sperm kalitesiz oluyor boşuna drlar söylemiyor 3 gün veya 2 gün perhiz sonrası sperm testi verin diye

çok yakın boşalmalarda sperm hızlı ama kalitesiz oluyor geç boşlamlarda yavaş oluyorlar....

arkadaslar n oldu biliyonuzmuu tam uzanmistimm saatimin gelmesini bekliyodumm bir hafif sizi geldi kasiklarima ince ince bir test yapayim dedimmm o ikinci cizzgii belirginlesti ama tam net degil her halde buyuk bir ihtimal yarin kesin yumurtam catlayabilirhihoyyytdemekki gec oluyomus yumurtam bu zamana kadar 28 gunde regl oluyodum ya dr, 10.gunden 16 .gune kadar calis demisti ve bisey olmamisti .demekki ben 16. gunden sonra yumurtluyodumbilmiyorumkismileinsallah bu ay olurr bizde 16. gunden sonra oyle pek sik yapmiyoduk sizce olurmu arkadaslarrboshayallersmile

benim eşim 6 günlük ve 3 günlük perhiz sonrası sperm testi yaptırmıştı ve ikisinin arasında pek bi fark yoktu dra sorduğumda yemeyle alakası yok demişti.

ravzabur sana yazdım ama alıntıda playforu çıkmış okudunmu
ewet canim okudum bende pinar diye cevaplamisimmalsanaalsanasmiledeli kafammbilmiyorumkismile

AYNENNNNNNNNNNNNNN BENDE OYLEYIMM YAWWWWWWWWWWWWWWWWguclubacismile

canlar siz soyleyene kadar haberim yoktu tesekkurlerr engin bilgileriniz icinnn:lepi::lepi:

hayırlısı diyelim tatlım ihmal etme o zaman önce bi eşini öncesinden boşalttır çünkü kalitesiz sperm istemezsin dimi sonrasında gün aşırı yaparsınız

kız allah seni kahretmesin bende gebelik diye okudum başta nasıl heycan yaptım:)))

kız allah seni kahretmesin bende gebelik diye okudum başta nasıl heycan yaptım:)))
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kalbin cizzz ettii demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesositosositodelikafaduldendelikafaduldenayyyyyyyy kiyamam ben sanaaaa .ama ciz etti kalbin deme yazsana ettiyseeekaydirigubbakcemile2
halevimm biz bu catlak edutla n yapvaz bilmiyorum kizzzzaklinialirimsmilehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…