- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.701
haftaya keseyi görürsün... 6. haftada kalp atışını duyarsın canım... bazıları 7 haftada bakmak istiyor.. dr a göre değişir.. çok minik çünkü bebek.. kalbini yakalayıp duymak çok zor oluyor.. ben şansıma 5+5 de duydum..ama nefes dahi almadan yattım.. nefes alınca karnım şişiyo ve bebeği yakalayamıyordu dr =)))
arkadaşım ben yanlış mı okudum acaba? senin ilk hikayeni okuduğumda yanlış hatırlamıyorsam hamile olduğunu öğrendiğinde 60 günlük filandın ve hatta 40 ve 50. günlerdeki ultrason kontrolünde de hiçbişey görülmemişti. peki nasıl 5+5 te bebeğin kalp atışını duyduğunu söylediğini anlayamadım? hani adet gününde hamile kaldığını söylemiştin?
bebişkom ben senden umutluyum bu ay, birde lorkeden
ama hemen kaçtın tatlım yaaa... sağol dileklerin için. Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi..
canim sizinle sohbet etmek icinn islerimi eve gelince hep yarim yapiyorummolumunekankayizsmilekocadan bir bagirt i yiyecemmalsanaalsanasmilesonundaa,.aminn hepimizin gonlune gore versin buyuk allahimmm:Saruboceq:
ama hemen kaçtın tatlım yaaa... sağol dileklerin için. Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi..
canim sizinle sohbet etmek icinn islerimi eve gelince hep yarim yapiyorummolumunekankayizsmilekocadan bir bagirt i yiyecemmalsanaalsanasmilesonundaa,.aminn hepimizin gonlune gore versin buyuk allahimmm:Saruboceq:
kuzum selam okudumda dün benden demesi erkekler uzun süre boşalmayınca spermin kalitesi düşüyor, en çokta hızını benden demesi
kuzum selam okudumda dün benden demesi erkekler uzun süre boşalmayınca spermin kalitesi düşüyor, en çokta hızını benden demesi
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN EDUTUMM HELEVIMMM DATLU ARKADASLARIM BENIMMMMMkaydirigubbakcemile5:Chalev naber hamiş olmayan iki kişiyiz:)))
CANIM EDUTT TAVSIYENI DKKATE ALICAM OKUDUM DUNN COK TESEKKUR EDERIMMM hihoyyyt bende hamis degilim kiz bende kaldim sizinle beraberrsenağlamayaaaa su yarim saat icin de sohbet ettik ettik ben sonra ise gitcemmmbilmiyorumkismile
halev naber hamiş olmayan iki kişiyiz:)))
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN EDUTUMM HELEVIMMM DATLU ARKADASLARIM BENIMMMMMkaydirigubbakcemile5:C
CANIM EDUTT TAVSIYENI DKKATE ALICAM OKUDUM DUNN COK TESEKKUR EDERIMMM hihoyyyt bende hamis degilim kiz bende kaldim sizinle beraberrsenağlamayaaaa su yarim saat icin de sohbet ettik ettik ben sonra ise gitcemmmbilmiyorumkismile
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN EDUTUMM HELEVIMMM DATLU ARKADASLARIM BENIMMMMMkaydirigubbakcemile5:C
hakkatten...ezik olduk azıcık...delikafadulden
günaydın tatlım bence de sen edutu dikkate al gerçektende boşalmadıkları sürece sperm kalitesiz oluyor boşuna drlar söylemiyor 3 gün veya 2 gün perhiz sonrası sperm testi verin diye
ewet canim okudum bende pinar diye cevaplamisimmalsanaalsanasmiledeli kafammbilmiyorumkismileravzabur sana yazdım ama alıntıda playforu çıkmış okudunmu
günaydın tatlım iyilik ne olsun sen nasılsın peş peşe hamişler patlak verince insan daha bi çok istiyor en azından ben öle oldum ne bileyim artık 2 güne bi rüyamda hamiş arkadaşlarımı yada kendimi hamiş görüyom
canlar siz soyleyene kadar haberim yoktu tesekkurlerr engin bilgileriniz icinnn:lepi::lepi:günaydın tatlım bence de sen edutu dikkate al gerçektende boşalmadıkları sürece sperm kalitesiz oluyor boşuna drlar söylemiyor 3 gün veya 2 gün perhiz sonrası sperm testi verin diye
arkadaslar n oldu biliyonuzmuu tam uzanmistimm saatimin gelmesini bekliyodumm bir hafif sizi geldi kasiklarima ince ince bir test yapayim dedimmm o ikinci cizzgii belirginlesti ama tam net degil her halde buyuk bir ihtimal yarin kesin yumurtam catlayabilirhihoyyytdemekki gec oluyomus yumurtam bu zamana kadar 28 gunde regl oluyodum ya dr, 10.gunden 16 .gune kadar calis demisti ve bisey olmamisti .demekki ben 16. gunden sonra yumurtluyodumbilmiyorumkismileinsallah bu ay olurr bizde 16. gunden sonra oyle pek sik yapmiyoduk sizce olurmu arkadaslarrboshayallersmile
arkadaslar n oldu biliyonuzmuu tam uzanmistimm saatimin gelmesini bekliyodumm bir hafif sizi geldi kasiklarima ince ince bir test yapayim dedimmm o ikinci cizzgii belirginlesti ama tam net degil her halde buyuk bir ihtimal yarin kesin yumurtam catlayabilirhihoyyytdemekki gec oluyomus yumurtam bu zamana kadar 28 gunde regl oluyodum ya dr, 10.gunden 16 .gune kadar calis demisti ve bisey olmamisti .demekki ben 16. gunden sonra yumurtluyodumbilmiyorumkismileinsallah bu ay olurr bizde 16. gunden sonra oyle pek sik yapmiyoduk sizce olurmu arkadaslarrboshayallersmile
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kalbin cizzz ettii demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesositosositodelikafaduldendelikafaduldenayyyyyyyy kiyamam ben sanaaaa .ama ciz etti kalbin deme yazsana ettiyseeekaydirigubbakcemile2kız allah seni kahretmesin bende gebelik diye okudum başta nasıl heycan yaptım:)))
gunaydinnnGÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN hatunlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?