Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlar nassınız artık hersabah il işim ilk sayfaya bakmak oluyo bi kendime bakıyom mutlu oluyom bide hergün biri daha eklenecek gibi geliyo çok hızla üste gececeğiz inşallah alltta kimse kalmıcak yaz sonuna allah izin verirse....

GUNAYDINNN YENII ANNE ADAYIIIII opuyorumnanaktanhos geldiniz ama ben yokum yine 4 e kadarmafoldumbensiz guzel guzel sohbet etceksiniz ama ben iste olcamÇok üzgünüm çoookama yarin gitmicem iseeeeeehihoyyythihoyyytburda sizlerle sohbet etcemmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi:

ben gelince herkesin canı çikolata çekiyooo ne güzellllllllllllllllllllllllllll raznavur süpersin valla enerjin bana yansıdı yanii:lepi:
yansisinn enerjim yawrumm herkez alsin enerjisini benden sempatiksalakcinni ben cokk mutlu oluyorum sizlerden boyle sozler duyuncaaa:lepi::lepi: kizlar benim hazirlanmam lazimm son 10 dk. wc ye bile gidemiyom sizlere vakit ayirayim is yerinde giderim diyommkafamçokkarıştı

GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN hatunlarrrrrrrrrrrr

günaydın bitter çikolatam

çatlaklığıylan sevmeye devam etçezzzzzz napak başkakaydirigubbakcemile3

valla içim nasıl cız etti anlatamam....resmen gözlerim açıldı:)))

hoşgeldin tatlım günaydın

sende az çatlak değilsin kızzzohaoldumsmile idrarını tutma iyi değil

kız ravzanur sen ne iş yapıyon bacım merak ettim...öle geç gidip erken dönmeler kıskanıyoırum vallla

kız ravzanur sen ne iş yapıyon bacım merak ettim...öle geç gidip erken dönmeler kıskanıyoırum vallla
canim simdilik ben kantinde satis yapiyorum buyuk bir peynir fabrikasinda asil meslegim hasta bakiciyom ama simdilik onu yapiyom cocuk olana kadarrrr olumunekankayizsmile

ravzanur sağolsun ikinci çizgi felan:)))
:lepi::lepi: kizlarr cokk superizz yawwwwwwwwwwww:lepi:
arkadaslar hepinizi kocamannn optummm byyyyyyyyyyyyyyyŞenizŞeniz yemin olsun gec kaldim daha yarim saat araba surcemmm -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar. gütuncum benide doktor su içerek idrar kesen dolu olsun diyerek çağırdı. göbekten bakıyo tatlım. inşş görürsün keseni. iyiki bana vajinadan bakmadı. tekrar 1 temmuzda çağırdı ozaman da kesen su dolu olsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…