- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.721
gunaydinnnbitte mmmmmmmmmmm cikolatamm benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
GUNAYDINNN YENII ANNE ADAYIIIII opuyorumnanaktanhos geldiniz ama ben yokum yine 4 e kadarmafoldumbensiz guzel guzel sohbet etceksiniz ama ben iste olcamÇok üzgünüm çoookama yarin gitmicem iseeeeeehihoyyythihoyyytburda sizlerle sohbet etcemmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi:günaydın kızlar nassınız artık hersabah il işim ilk sayfaya bakmak oluyo bi kendime bakıyom mutlu oluyom bide hergün biri daha eklenecek gibi geliyo çok hızla üste gececeğiz inşallah alltta kimse kalmıcak yaz sonuna allah izin verirse....
yansisinn enerjim yawrumm herkez alsin enerjisini benden sempatiksalakcinni ben cokk mutlu oluyorum sizlerden boyle sozler duyuncaaa:lepi::lepi: kizlar benim hazirlanmam lazimm son 10 dk. wc ye bile gidemiyom sizlere vakit ayirayim is yerinde giderim diyommkafamçokkarıştıben gelince herkesin canı çikolata çekiyooo ne güzellllllllllllllllllllllllllll raznavur süpersin valla enerjin bana yansıdı yanii:lepi:
GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN hatunlarrrrrrrrrrrr
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kalbin cizzz ettii demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesositosositodelikafaduldendelikafaduldenayyyyyyyy kiyamam ben sanaaaa .ama ciz etti kalbin deme yazsana ettiyseeekaydirigubbakcemile2
halevimm biz bu catlak edutla n yapvaz bilmiyorum kizzzzaklinialirimsmilehihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kalbin cizzz ettii demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesositosositodelikafaduldendelikafaduldenayyyyyyyy kiyamam ben sanaaaa .ama ciz etti kalbin deme yazsana ettiyseeekaydirigubbakcemile2
halevimm biz bu catlak edutla n yapvaz bilmiyorum kizzzzaklinialirimsmilehihoyyyt
GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN hatunlarrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar nassınız artık hersabah il işim ilk sayfaya bakmak oluyo bi kendime bakıyom mutlu oluyom bide hergün biri daha eklenecek gibi geliyo çok hızla üste gececeğiz inşallah alltta kimse kalmıcak yaz sonuna allah izin verirse....
yansisinn enerjim yawrumm herkez alsin enerjisini benden sempatiksalakcinni ben cokk mutlu oluyorum sizlerden boyle sozler duyuncaaa:lepi::lepi: kizlar benim hazirlanmam lazimm son 10 dk. wc ye bile gidemiyom sizlere vakit ayirayim is yerinde giderim diyommkafamçokkarıştı
günaydın kuzummmm:hulya:
günaydııın cancannnn sabah sabah senin nasılda uykun açılmış edutum hihoyyyt
Canım ben dedim sana eninde sonunda gelicek bizim nazlı sıpalar diye :)) Bende Lina'ya devam edicem... Sema Hanım ile... Benim bir sonraki randevum 5 Temmuz sabah 10:20 belki denk geliriz :))[/QU
yarına çektim randevumu 17:50 ye
alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
YAŞASNNNN COK SEVINDIM. HADI HAYIRLI OLSUN GULTUNCUM:teytey::teytey::teytey:
bafocummm hoşgeldin nasılsınn
çok sağol bafocum teşekkur ederim opuyorumnanaktan
canim simdilik ben kantinde satis yapiyorum buyuk bir peynir fabrikasinda asil meslegim hasta bakiciyom ama simdilik onu yapiyom cocuk olana kadarrrr olumunekankayizsmilekız ravzanur sen ne iş yapıyon bacım merak ettim...öle geç gidip erken dönmeler kıskanıyoırum vallla
:lepi::lepi: kizlarr cokk superizz yawwwwwwwwwwww:lepi:ravzanur sağolsun ikinci çizgi felan:)))
bafocummm hoşgeldin nasılsınn
canım benım sağolasın. hava serın olunca cok ıyı oluyorum. ama ısyerınde artık cok yoruluyorum o kadar ıs varkı ızne cıkacagım gunu ıple cekıyorum resmenopuyorumnanaktan
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?