Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

HALEV ne zaman gitcen sen 2 hafta demişin özleriz biz seni amaa

bitterim 30 haziranda çıkıyoruz yola yada 29 haziran akşamı bakacağız işte 16-17 si gibide döneceğiz inşallah canım bende sizleri çok özleyeceğim geldiğimde sayfaları okumaktan biteremeyeceğim kesin inşallah geldiğimde hamiş haberiyle dolar taşar topiğimiz yine inşallahhhhhhh

normal ultrasonda görebildi yani peki zor mu oldu

özliycez hakkaten ama sen hamiş döncen unutma bakkkk

oh ohhhh biz burda kaldık yaaa olsun sen güzel gez denize gir eğlen çalışmalarıda ihmal etmee sen gelincede karşılarız bacım senii lülülülülülü

gunaydın canım demekki gobekten bakacak ya gerçi farketmezde merak ettim:=)

özliycez hakkaten ama sen hamiş döncen unutma bakkkk

bende çok istiyorum tabikisi güzel Allahım hayırlısını versin hepimiz için bu arada bende sizleri özlicem aklım burda kalıcak biliyorum ama tatil gerçekten çok iyi gelecek kaç yıldır bende gitmiyorum bi yerlere uzun süreli eğlendiğimi hatırlamıyorum

oh ohhhh biz burda kaldık yaaa olsun sen güzel gez denize gir eğlen çalışmalarıda ihmal etmee sen gelincede karşılarız bacım senii lülülülülülü

canım benim sizin yerinizede gezerim denize girer çıkarım her dalışımda isim(nick) sayarım bu senin için deyipkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar sabah sabah iyi kaynatmışsınız... Sabah Ravzanur'un burda olduğu sayfaların ilerleyişinden belli oluyor :) enerjik hatun herkesi canlandırıyor maaşallah.
Benim moralim çok bozuk kızlar yaaa... Bu akşam bir düğüne gidicez sabah birtürlü giyecek bişey bulamadım... Hiçbişeyim üstüme olmuyor mafoldumben Benim yüzümden işe yarım saat geç geldik. Pantolonlarım olmuyor,eteklerim olmuyor,bluzlarım olmuyor ..... Off Offf
bir etek giydim şimdi de beli çok sıkıyor,hiç rahat değilim ama başka çarem yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…