- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.741
HALEV ne zaman gitcen sen 2 hafta demişin özleriz biz seni amaa
normal ultrasonda görebildi yani peki zor mu oldugünaydın kızlar. gütuncum benide doktor su içerek idrar kesen dolu olsun diyerek çağırdı. göbekten bakıyo tatlım. inşş görürsün keseni. iyiki bana vajinadan bakmadı. tekrar 1 temmuzda çağırdı ozaman da kesen su dolu olsun dedi.
canım benım sağolasın. hava serın olunca cok ıyı oluyorum. ama ısyerınde artık cok yoruluyorum o kadar ıs varkı ızne cıkacagım gunu ıple cekıyorum resmenopuyorumnanaktan
sen nasılsın
özledik seni bafocum yafu...gel arada...ne zaman çıkıcaksın izne...bebiş nasıl sen nasılsın
canım benım sağolasın. hava serın olunca cok ıyı oluyorum. ama ısyerınde artık cok yoruluyorum o kadar ıs varkı ızne cıkacagım gunu ıple cekıyorum resmenopuyorumnanaktan
sen nasılsın
o zaman bu aralar şanslısın çünkü hava serinliyorr yaz mevsimini sevmiyorum ben ya çalışmak sıcakta zor oluyoo izne ayrılınca tatile gitcekmisn
bitterim 30 haziranda çıkıyoruz yola yada 29 haziran akşamı bakacağız işte 16-17 si gibide döneceğiz inşallah canım bende sizleri çok özleyeceğim geldiğimde sayfaları okumaktan biteremeyeceğim kesin inşallah geldiğimde hamiş haberiyle dolar taşar topiğimiz yine inşallahhhhhhh
benım kı de 5 haftalıkken karından gorunmemıstı 10.hafta bitene kadar alttan muayene oldum hep. korkulacak bısey yok ama merak etmetyınnormal ultrasonda görebildi yani peki zor mu oldu
özledik seni bafocum yafu...gel arada...ne zaman çıkıcaksın izne...bebiş nasıl sen nasılsın
o zaman bu aralar şanslısın çünkü hava serinliyorr yaz mevsimini sevmiyorum ben ya çalışmak sıcakta zor oluyoo izne ayrılınca tatile gitcekmisn
sağolun canlarım . işler oyle yoğunki saniye bulup giremiyorum. eve gidince yemek falan derken pestilim cıkmıs vaziyette uyuyorum.
temmuz bi gelse..... anneciğime gidicem inşallah:Saruboceq:
benım kı de 5 haftalıkken karından gorunmemıstı 10.hafta bitene kadar alttan muayene oldum hep. korkulacak bısey yok ama merak etmetyın
bitterim 30 haziranda çıkıyoruz yola yada 29 haziran akşamı bakacağız işte 16-17 si gibide döneceğiz inşallah canım bende sizleri çok özleyeceğim geldiğimde sayfaları okumaktan biteremeyeceğim kesin inşallah geldiğimde hamiş haberiyle dolar taşar topiğimiz yine inşallahhhhhhh
bende ilk haftalarda vajinal ultrasonda görünüyor diyo biliyodum karından nasıl görmüş o yüzden sordum
günaydın kızlar. gütuncum benide doktor su içerek idrar kesen dolu olsun diyerek çağırdı. göbekten bakıyo tatlım. inşş görürsün keseni. iyiki bana vajinadan bakmadı. tekrar 1 temmuzda çağırdı ozaman da kesen su dolu olsun dedi.
5 haftada belki cok zayıfların gorunebilir.
özliycez hakkaten ama sen hamiş döncen unutma bakkkk
oh ohhhh biz burda kaldık yaaa olsun sen güzel gez denize gir eğlen çalışmalarıda ihmal etmee sen gelincede karşılarız bacım senii lülülülülülü
kızlar zayıfta değilim 64 kiloyum boyum 1,60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?