- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.761
Günaydın kızlar sabah sabah iyi kaynatmışsınız... Sabah Ravzanur'un burda olduğu sayfaların ilerleyişinden belli oluyor :) enerjik hatun herkesi canlandırıyor maaşallah.
Benim moralim çok bozuk kızlar yaaa... Bu akşam bir düğüne gidicez sabah birtürlü giyecek bişey bulamadım... Hiçbişeyim üstüme olmuyor mafoldumben Benim yüzümden işe yarım saat geç geldik. Pantolonlarım olmuyor,eteklerim olmuyor,bluzlarım olmuyor ..... Off Offf
bir etek giydim şimdi de beli çok sıkıyor,hiç rahat değilim ama başka çarem yoktu.
HELVAM sen hakettin şekerim rahat rahat gez ye iç ohh keyfine bak bende eylülde gitcem kısmetse
bizde eylül istedik ama işlerden dolayı olmadı o zamana havalar daha iyi oluyor ohhhh senin zaman daha iyi desene:sinifsinif:
Günaydın kızlar sabah sabah iyi kaynatmışsınız... Sabah Ravzanur'un burda olduğu sayfaların ilerleyişinden belli oluyor :) enerjik hatun herkesi canlandırıyor maaşallah.
Benim moralim çok bozuk kızlar yaaa... Bu akşam bir düğüne gidicez sabah birtürlü giyecek bişey bulamadım... Hiçbişeyim üstüme olmuyor mafoldumben Benim yüzümden işe yarım saat geç geldik. Pantolonlarım olmuyor,eteklerim olmuyor,bluzlarım olmuyor ..... Off Offf
bir etek giydim şimdi de beli çok sıkıyor,hiç rahat değilim ama başka çarem yoktu.
ayyy gaye üzüldüğün şey bu olsun tatlım bursa kumaş pazarından şifon kumaşlar al çok güzelleri var metresi2 lira güzel güzel bluzler tunikler diktir bu sorunuda böyle çözerizz
hoşgeldin gayecim bencede üzme kendini bittenin dediği gibi yap bi tane seni idare edecek birşey al sonrasında kumaş alıp diktir rahat rahat giy
ay helvam biz hiçbişi bilmeden 3 ay önce rezarvasyon yaptımıştık eylül ayına inşallah iyi olurum da gidebiliriz canım
kıs sen nereye gidiooon otur yerinde kaydirigubbakcemile3 şaka bi tarafa doktora bugun sorcam ben temmuz başında izne çıkcaktım şimdi herşey değişti tatil yolculuk yasakmıki ne zamana kadar felan die soracamHELVAM sen hakettin şekerim rahat rahat gez ye iç ohh keyfine bak bende eylülde gitcem kısmetse
gayee hoşgeldin uzulme canım ya bugunluk idare et işteyken keşke rahat bişey giyseydin sonra değiştirirdinGünaydın kızlar sabah sabah iyi kaynatmışsınız... Sabah Ravzanur'un burda olduğu sayfaların ilerleyişinden belli oluyor :) enerjik hatun herkesi canlandırıyor maaşallah.
eski bedeninden bir büyük bedenlikralı pantalon al canım seni 3 ay idare eder. sonrada hamile kıyafeti alırsın. ben öyle yaptım. en azından benlim sıkmıyo. üstüne de uzun uzun gömlek tşişört giyorum.
eski bedeninden bir büyük bedenlikralı pantalon al canım seni 3 ay idare eder. sonrada hamile kıyafeti alırsın. ben öyle yaptım. en azından benlim sıkmıyo. üstüne de uzun uzun gömlek tşişört giyorum.
Allahtan bir mani olmadığı sürece başka birşey olmaz bitter çikolatam merak etme güzel güzel gider gelirsinizkaydirigubbakcemile5
gayee hoşgeldin uzulme canım ya bugunluk idare et işteyken keşke rahat bişey giyseydin sonra değiştirirdin
benimde alt grublarımın beli rahatsız edio gobeğimi die duğmesini açıorum uzerinede uzun giyiyorum şimdiden bole napcaz biz
kıs sen nereye gidiooon otur yerinde kaydirigubbakcemile3 şaka bi tarafa doktora bugun sorcam ben temmuz başında izne çıkcaktım şimdi herşey değişti tatil yolculuk yasakmıki ne zamana kadar felan die soracam
gayee hoşgeldin uzulme canım ya bugunluk idare et işteyken keşke rahat bişey giyseydin sonra değiştirirdin
benimde alt grublarımın beli rahatsız edio gobeğimi die duğmesini açıorum uzerinede uzun giyiyorum şimdiden bole napcaz biz
bizim yerimizede tatil yap halevcim gez toz ohhhh
kıs sen nereye gidiooon otur yerinde kaydirigubbakcemile3 şaka bi tarafa doktora bugun sorcam ben temmuz başında izne çıkcaktım şimdi herşey değişti tatil yolculuk yasakmıki ne zamana kadar felan die soracam
mersin/silifkeye gideceğiz tatlım inşallah 30 hazirandan sonra 19 gün yokum :dance:
bu arada kızlar acaba bu ay adetim ne zaman gelecek ki inşallah gelmez bugün adetimin üzerinden geçeli bugün 27.günüm hayırlısı olsun bakalım
doğru valla heryer mağaza kaydirigubbakcemile5aman deli...sen kızılaydasın....git güzel bişiler al hemen üzüldüğün şeye bak...
ya gültunum dedimya kışın rezarvasyon yaptırdık biz eylüle çok var ya daha bakalım inşallah sorun risk olmaz da gider güzel tatil yaparız temmuz çok erken ama tatilinizi eylüle falan kaydıramazmısınız
BİTTEye yazmıştım kıs nereye gidion die:)) eğlende gel halevcim deniz kum guneş ahhh ah
inşallah gelmez adetin rabbim çabalarınızı geri çevirmesin amiin :Saruboceq:
olsun bende belirtmş oldum olmayacağım günleri laelaelaelaelae[/QUOT
donduğunde guzel hbrlerle gel halevimm :1hug:
utangac: olsun bende belirtmş oldum olmayacağım günleri laelaelaelaelae[/QUOT
donduğunde guzel hbrlerle gel halevimm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?