- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.781
inşallah tatlım benimde temennim öle ama bakalım 1 temmuz doğum günüm keşke güzel ve paha biçilmez bi hediye konuverse göbüşüme hayırlısıyla:Saruboceq:
bende iyyim canımaysel hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın sende git :sinifsinif: topik boş kalacak ya
inş. canım şimdiden doğum gününde kutlu olsun canımminşallah tatlım benimde temennim öle ama bakalım 1 temmuz doğum günüm keşke güzel ve paha biçilmez bi hediye konuverse göbüşüme hayırlısıyla:Saruboceq:
merhabalar arkadaşlarrrr
nasılsınız bakalımm?
tatiller konuşuluyor
bende cuma gee yola çıkıyorumzemuszemus
inşallahhhhhhhhhh helvamm inşallahhhhhhhhh
bende iyyim canım
akşam artık tatil valizimi hazırlayacam
yarında dr kontrolüm var
iyi gidiyor herşey şimdilik
inş. canım şimdiden doğum gününde kutlu olsun canımm
bence normaldir yerleşio daha miniş.benim cmrtesi gece yattıktan sonra adet sancısı oldu ama hafif uyutmayacak kadar değildi dedimki adet oluyorum sanırım sabah baktım bişey yok ne olur ne olmaz die orkid koydum ama gelen giden olmadı pazartesi test yaptımki meğer yerleşiomuşda miniş onun verdiği ağrıymışya kızlar ya benim arada alt karın bölgeme ağrı giriyo çok kısa sürüyo hemen geçiyo ya daha doktorada gitmedim ya bi sorun olabilermi yoksam normalmi....
Ohhhh tatilciler bir bir terk ediyorlar topicimizi... Sağlıkla gidin sağlıkla gelin inşallah.merhabalar arkadaşlarrrr
nasılsınız bakalımm?
tatiller konuşuluyor
bende cuma gee yola çıkıyorumzemuszemus
aysel hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın sende git :sinifsinif: topik boş kalacak ya
ya kızlar ya benim arada alt karın bölgeme ağrı giriyo çok kısa sürüyo hemen geçiyo ya daha doktorada gitmedim ya bi sorun olabilermi yoksam normalmi....
selam kızlar giremedim bikaç gündür, yengem dogum yaptıda bende yegeimle ilgileniyodum.. herkes tatil diyo ya bende istiyorum ama bebiş bu sene engel bizelmaz:
Gözünüz aydın canım :)) ayy şimdi ne tatlıdır o minicik bebiiiişşş.. incecik teni,minik ayakları minik elleri,çöp gibi parmaklarııı.... Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı hepimizin başına.
saol hayatım darısı hepimizin başına inş dediğin gibi. Evet küçük biraz erken doğdu zaten ama cokşükür saglıklı opuyorumnanaktan herkes yemeye cıkmıs galiba boshayallersmile
selam hanimlar...Nasilsiniz?
Benim midem bulaniyormu yaniyomu anlayamadim bi tuaflik var sempatiksalakcinni
Acim ama yemek aklima gelince midem bulaniyo :bbo:
En iyisi ben salata yiyim..
bebiş geliyor bebiş yalele ya le le :) :)
slm kızlar nasılsınız bakalım ....
bende mısafırlerımı yolcu ettım
pazara kadar dınlenme ve temızlık surecı var
pazar da amerıkadan arkdaasım gelıo dugunu var temmuzda onun ıcın gezıcez ıstanbulu
ayyy valla ben ne ara cocuk yapıcam onu dusunuyom sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?