Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aysel hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın sende git :sinifsinif: topik boş kalacak ya
bende iyyim canım
akşam artık tatil valizimi hazırlayacam
yarında dr kontrolüm var
iyi gidiyor herşey şimdilik

inşallah tatlım benimde temennim öle ama bakalım 1 temmuz doğum günüm keşke güzel ve paha biçilmez bi hediye konuverse göbüşüme hayırlısıyla:Saruboceq:
inş. canım şimdiden doğum gününde kutlu olsun canımm

ya kızlar ya benim arada alt karın bölgeme ağrı giriyo çok kısa sürüyo hemen geçiyo ya daha doktorada gitmedim ya bi sorun olabilermi yoksam normalmi....

ya kızlar ya benim arada alt karın bölgeme ağrı giriyo çok kısa sürüyo hemen geçiyo ya daha doktorada gitmedim ya bi sorun olabilermi yoksam normalmi....
bence normaldir yerleşio daha miniş.benim cmrtesi gece yattıktan sonra adet sancısı oldu ama hafif uyutmayacak kadar değildi dedimki adet oluyorum sanırım sabah baktım bişey yok ne olur ne olmaz die orkid koydum ama gelen giden olmadı pazartesi test yaptımki meğer yerleşiomuşda miniş onun verdiği ağrıymış

merhabalar arkadaşlarrrr
nasılsınız bakalımm?
tatiller konuşuluyor
bende cuma gee yola çıkıyorumzemuszemus
Ohhhh tatilciler bir bir terk ediyorlar topicimizi... Sağlıkla gidin sağlıkla gelin inşallah.

aysel hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın sende git :sinifsinif: topik boş kalacak ya

Ayy evet yaaa... biz marabalar sıcağın altında çalışmaya devamm...

Canım çok normal benim hala bile oluyor bazen öyle ağrılarım... Bazen afedersin ama ishal olurda insan inanılmaz bir sancı girer ya karnına tuvalete çıkmadığında öyle bir sancı bile olabiliyor... Öyle durumlarda ben hep sol yanıma uzandım ve hemen birkaç dk içinde geçti.Eğer uzanman mümkün değilse ayaklarını bir koltuğa uzatıp biraz dinlenme moduna geç.

selam kızlar giremedim bikaç gündür, yengem dogum yaptıda bende yegeimle ilgileniyodum.. herkes tatil diyo ya bende istiyorum ama bebiş bu sene engel bize lmaz:

selam kızlar giremedim bikaç gündür, yengem dogum yaptıda bende yegeimle ilgileniyodum.. herkes tatil diyo ya bende istiyorum ama bebiş bu sene engel bize lmaz:

Gözünüz aydın canım :)) ayy şimdi ne tatlıdır o minicik bebiiiişşş.. incecik teni,minik ayakları minik elleri,çöp gibi parmaklarııı .... Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı hepimizin başına.

saol hayatım darısı hepimizin başına inş dediğin gibi. Evet küçük biraz erken doğdu zaten ama cokşükür saglıklı opuyorumnanaktan herkes yemeye cıkmıs galiba boshayallersmile

saol hayatım darısı hepimizin başına inş dediğin gibi. Evet küçük biraz erken doğdu zaten ama cokşükür saglıklı opuyorumnanaktan herkes yemeye cıkmıs galiba boshayallersmile

Evet herkes yemekte yada öğlen tatilinde... Zaten Cumadan sonra topic iyice sessizleşecek... herkes tatile çıkmaya başladı :))
Biz maalesef bu yıl tatil yüzü göremeyeceğiz sanırım.

selam hanimlar...Nasilsiniz?
Benim midem bulaniyormu yaniyomu anlayamadim bi tuaflik var sempatiksalakcinni
Acim ama yemek aklima gelince midem bulaniyo :bbo:
En iyisi ben salata yiyim..

slm kızlar nasılsınız bakalım ....
bende mısafırlerımı yolcu ettım
pazara kadar dınlenme ve temızlık surecı var
pazar da amerıkadan arkdaasım gelıo dugunu var temmuzda onun ıcın gezıcez ıstanbulu
ayyy valla ben ne ara cocuk yapıcam onu dusunuyom sempatiksalakcinni

Iyiyim canim sadece midem biraz tuaf simdi salatimi bekliyorum onu yiycem cokacimcoook
Anacim seninde ne cok misafirin geliyo ohaoldumsmile
Yinede cok yorma kendini aksama calismalara devam et sen aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…