- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.801
slm kızlar nasılsınız bakalım ....
bende mısafırlerımı yolcu ettım
pazara kadar dınlenme ve temızlık surecı var
pazar da amerıkadan arkdaasım gelıo dugunu var temmuzda onun ıcın gezıcez ıstanbulu
ayyy valla ben ne ara cocuk yapıcam onu dusunuyom sempatiksalakcinni
Iyiyim canim sadece midem biraz tuaf simdi salatimi bekliyorum onu yiycem cokacimcoook
Anacim seninde ne cok misafirin geliyo ohaoldumsmile
Yinede cok yorma kendini aksama calismalara devam et sen aklinialirimsmile
sıcaklardan olabılır mı gercı sızın orası nası bılmıom da benım sıcaklarda mıdem kotu olur hemen
bacım daha reglım bıtmedı o yuzden bu hafta mısafır olması ıyı oldu aslında
3 gune en kotu ıhtımal banyo yaparım
sonrada calısmalara baslarız bakalım
valla alsımısız yalnızlıga butun duzenım degıstı
arısutu balpolenı de unutmustuk esım sabah cıkarmıs hadı bundan yıyelım dıye yazık kaydirigubbakcemile3
Lorke'cim canım nedir senin bu koşturmaların yahu... Ama bence senin bebişin bu koşturmalar içinde gelip yerleşecek göbüşüne senin ruhun bile duymicak :)) sonra teste bi bakıcaksın ki 2. çizgi sana el sallıyooo
ınsallah oyle olur canım ya
bakalım arkadas USA den pre seed getırıo bana
onumuzdekı yumurtlama surecınde onu deneyecegım hemen sonrası memlekete eskısehıre gıdıcez kardesımın nısanı falan olma ıhtımalı var
sonra bu arkadasımın dugun gunu beklenmeyen gunum
o gunlerı hızlı gececek ve beklezken gelır ınsaşllah hayırlısı ıle bu sefer
Salatam geldi harika olmus isteyen buyursun cokacimcoook
afiyet olsun tatlım. yarasın bol bol yumoş olsun.
kızlar bugün benim evlilik yıldönmümüm. akşam eşime ne süpriz yapsam bana fikir verirmisniz.
özledik seniiii...proseed kullandım ben
oohhh afıyet olsunSalatam geldi harika olmus isteyen buyursun cokacimcoook
valla ben hıc surprız konusunda yaratıcı degılım kvrck olsaydı ne fıkırler cıkardı bak sımdı sempatiksalakcinnikızlar bugün benim evlilik yıldönmümüm. akşam eşime ne süpriz yapsam bana fikir verirmisniz.
lorkecim inşş telaştan kafana takmazsın beklemediğin anda gelir bebişin canım. allah gönlüne göre verir inşş.
ınsallah oyle olur canım ya
bakalım arkadas USA den pre seed getırıo bana
onumuzdekı yumurtlama surecınde onu deneyecegım hemen sonrası memlekete eskısehıre gıdıcez kardesımın nısanı falan olma ıhtımalı var
sonra bu arkadasımın dugun gunu beklenmeyen gunum
o gunlerı hızlı gececek ve beklezken gelır ınsaşllah hayırlısı ıle bu sefer
LORKEE çok şükür uğurlamışsın misafirlerini
öölemiiii hemşoyuz desene ...kız sen eskişehirli misin? :) eşimin yarı hemşerisi sayılırsın :)) Eşimin annesi Eskişehir'li :) çifteler'li
evet çok şükür canım yaaa
gercekten yoruldum ama kafa olarak özellıkle
yoksa mısafırı severım hep evım dolu olsun hosuma gıder de ustuste denk gelınce zor oluyor akannehir
öölemiiii hemşoyuz desene ...
ya gerçi eskısehır de eskısehırlı cok azdır sadece ılcelerdekıler ıste benım esımde günyüzülü çıftelere yakın sayılır
bız aslen arnvutuz kosova gocmenıyız de yıllaaaar once eskısehır e yerlesmısler ole eskısehırlı kaldık yani...
gaye bitte siz nasıl hıssedıyorsunuz bu arada kendınızı alıstınızmı hamılellık durumuna
aılelere soyledınız sanırım bı sıkıntınız agrınız sancınız yok ınsallah
Evet canım zaten kayınvalidem de selanik göçmeni.
canım biz söyledik ailelere... bende henüz öyle bulantı falan yok çok rahatsız edici... çok idrara çıkıyorum (çok su içtiğim için) ... ara ara adet sancısı gibi yada bıçak saplanması şeklinde ağrılar oluyor ama kısa sürede geçiyor... biraz akıtım devam ediyor o akıntı da rahim ağzını kapatan nişanı oluşturuyormuş.
Lorkem nassın bİ tÜrlÜ karŞılaŞamıyoz ben sahalara dÖndÜm sen aynı devam koŞturma İÇİndesİn ya gezmeye gİden ya mİsafİr gelİr ben İnanıyom Çok yakında beklenmİyen bİ mİsafİr gelecek sanaaaaaa ve bİdaha hayatından hİÇ gİtmİcekkkkkk..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?