Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Lorke'cim canım nedir senin bu koşturmaların yahu... Ama bence senin bebişin bu koşturmalar içinde gelip yerleşecek göbüşüne senin ruhun bile duymicak :)) sonra teste bi bakıcaksın ki 2. çizgi sana el sallıyooo

Iyiyim canim sadece midem biraz tuaf simdi salatimi bekliyorum onu yiycem cokacimcoook
Anacim seninde ne cok misafirin geliyo ohaoldumsmile
Yinede cok yorma kendini aksama calismalara devam et sen aklinialirimsmile

sıcaklardan olabılır mı gercı sızın orası nası bılmıom da benım sıcaklarda mıdem kotu olur hemen

bacım daha reglım bıtmedı o yuzden bu hafta mısafır olması ıyı oldu aslında
3 gune en kotu ıhtımal banyo yaparım
sonrada calısmalara baslarız bakalım
valla alsımısız yalnızlıga butun duzenım degıstı
arısutu balpolenı de unutmustuk esım sabah cıkarmıs hadı bundan yıyelım dıye yazık kaydirigubbakcemile3

ay canim yok nerde burde öyle sicak. Yine bugün iyi ama yarin nasil olacagi hic belli olmuyo sempatiksalakcinni
Iyi bakalim adetin bitene kadar kafan rahat rahat gezersin sende...

ınsallah oyle olur canım ya
bakalım arkadas USA den pre seed getırıo bana
onumuzdekı yumurtlama surecınde onu deneyecegım hemen sonrası memlekete eskısehıre gıdıcez kardesımın nısanı falan olma ıhtımalı var
sonra bu arkadasımın dugun gunu beklenmeyen gunum
o gunlerı hızlı gececek ve beklezken gelır ınsaşllah hayırlısı ıle bu sefer

özledik seniiii...proseed kullandım ben

özledik seniiii...proseed kullandım ben

sagolasın canım valla bende ozledım ya muhabbetın ortasında olmayı bole sonradan gırıp okumak yorum yazmak cok sıkıcı
nası kullanımı zor geldımı pekı bıde kayganlık ıcın faydası oluyor mu
afedersın ama benım onla ılgılı sorunum var cunku :kedi:
Salatam geldi harika olmus isteyen buyursun cokacimcoook
oohhh afıyet olsun
bende acıktım bıseyler yıyeyım kalkıp bari
kızlar bugün benim evlilik yıldönmümüm. akşam eşime ne süpriz yapsam bana fikir verirmisniz.
valla ben hıc surprız konusunda yaratıcı degılım kvrck olsaydı ne fıkırler cıkardı bak sımdı sempatiksalakcinni
lorkecim inşş telaştan kafana takmazsın beklemediğin anda gelir bebişin canım. allah gönlüne göre verir inşş.

saolasın canım bende oyle dusunuyorum nedense cok rahatım bu aralar Allah bı zamandan sonra ınsanın ıcıne bı rahatlık verıyo sanırım :Saruboceq:

kız sen eskişehirli misin? :) eşimin yarı hemşerisi sayılırsın :)) Eşimin annesi Eskişehir'li :) çifteler'li

LORKEE çok şükür uğurlamışsın misafirlerini

evet çok şükür canım yaaa
gercekten yoruldum ama kafa olarak özellıkle
yoksa mısafırı severım hep evım dolu olsun hosuma gıder de ustuste denk gelınce zor oluyor akannehir
kız sen eskişehirli misin? :) eşimin yarı hemşerisi sayılırsın :)) Eşimin annesi Eskişehir'li :) çifteler'li
öölemiiii hemşoyuz desene ...
ya gerçi eskısehır de eskısehırlı cok azdır sadece ılcelerdekıler ıste benım esımde günyüzülü çıftelere yakın sayılır
bız aslen arnvutuz kosova gocmenıyız de yıllaaaar once eskısehır e yerlesmısler ole eskısehırlı kaldık yani...

gaye bitte siz nasıl hıssedıyorsunuz bu arada kendınızı alıstınızmı hamılellık durumuna
aılelere soyledınız sanırım bı sıkıntınız agrınız sancınız yok ınsallah

dun gece yagmur yagdı hep burda bende bugun bıraz gunes cıkınca cam silecektim kiiii
meteorolojının sayfasına bi baktım ptesi ye kadar hergun gök gurultulu sagnak yagıs yazıyoooo

Evet canım zaten kayınvalidem de selanik göçmeni.

gaye bitte siz nasıl hıssedıyorsunuz bu arada kendınızı alıstınızmı hamılellık durumuna
aılelere soyledınız sanırım bı sıkıntınız agrınız sancınız yok ınsallah

canım biz söyledik ailelere... bende henüz öyle bulantı falan yok çok rahatsız edici... çok idrara çıkıyorum (çok su içtiğim için) ... ara ara adet sancısı gibi yada bıçak saplanması şeklinde ağrılar oluyor ama kısa sürede geçiyor... biraz akıtım devam ediyor o akıntı da rahim ağzını kapatan nişanı oluşturuyormuş.

Lorkem nassın bı tÜrlÜ karŞılaŞamıyoz ben sahalara dÖndÜm sen aynı devam koŞturma ıÇındesın ya gezmeye gıden ya mısafır gelır ben ınanıyom Çok yakında beklenmıyen bı mısafır gelecek sanaaaaaa ve bıdaha hayatından hıÇ gıtmıcekkkkkk..........

masallah ne guzel hep boyle sıkıntısız devam eder ınsallah bakalım ...
demek o akıntımı kapatıyomus rahım agzını bak neler ogrenıoz hergun

canım ne guzel demıssın yaaa ınsallah alıstım mısafırlere dedıgın gıbı ama bı tane beklenmeyen gelse cooook mutlu olucam nasipse boshayallersmile
3 aylar cok bereketlı basladı ya sızın de duaşlarınzla daha da ıyı devam edecek ınsallah hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…