Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben gelddiimmm
eheheee.. ilk sayfada 2 hamiş görüyorruummmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ekakkaaallll...
gulttuunnn..
canlarım tebrik ederim siziiii..... allah sonuna kadar güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sizeee.....
halayımıda çekeyim Alanya'dan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

annnaammm.. nurzul da varmış listedee

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allah tamamına erdirsin inşallahhhh...
çookk öpüyorum canımccıımmm

maşallahh bir kaç gün girmedim topice bir sürü haber var yaaaaaaaa :ecrin_bebek:
çoookkk sevinddiimmm kızllaaarrrrrr........... minişlele dolsun topic inşşş...göbişleriniz kocaman olsun hepiniziiiinnn..

hoşgeldın tatlım nasılsın görusmelyılı baklım ?

sağol canım sen nasılsın asıl tatil nasıl geçiyo biz iiyiz yarın ilk kontrolum var inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirrim diye duadayım şimdide.....

kvrck hoşgeldin tatlım. bu üç aylarda inşş hamiş kalcaksın canım yeni ay yeni umut diyelim. inşş rabbim gönlüne gre verir. amin.

hayret bişi ya sinirlerim tepeme çıktı
ya bu benim adam konuşmayı bilmiyor ya da bizim doktorda bi anormallik var
adet oldum diyorum arayıp
gitmiş doktorla konuşmuş 4. gün gel aşılama yapalım demiş oha ya
ne alaka daha ortada bişi yok bi yumoş takibi yapılmadı klomen kullanılmadı hemen aşılamaya mı geçilir ya
sinir oldum
hatta kafayı yicem
hatta akşam işten gelsin kafasını kırıcam
sinirden ellerim titriyor ya hayret bişey

Lapaciiiiiiii hoşgeldiiinn teşekkur ederim allah hepimize sağlıkla sonunu gormeyi nasip etsin

sağol canım inşş kucağımıza almayı nasip etsin rabbim sağlıcakla. çok özledik seni iyice dinlen canım tatilin keyfini çıkar.

hoşgeldin tatlım tatil nasıl bakim

canım acaba 4. günü gelsin yumurta rezervlerine ve hormonlarına bakalım demek istemiş olabilir. Canım sen eşinden al numarasını kendin konuş bence :lepi:

ayyy interneti bulunca ne yapacağımı şaşırdım =)))))
herkes tatili sormuş.. çookk sıcaaakkk =((((((
ancak akşama doğru 4de 5 de çıkıyoruz denize....az sonra gidicem zaten...
ya kızlarr vallahi çok sevinddiimm yyaaaaaaaaaaaaa....... inş harika bir hamilelik geçirirsniz...artık adet gününüzü değil bebeğin gelişim gününü takip ederizzz......
kıvırcıkım yaaaaa.... kuzum sen bırak o doktoru.. eenn güzzeeliiii içine sinen, güvendiğin, hemen aşılama yapmayacak birine git... ankarada mı olur trabzonmu bilmiyorummm... ama o doktor olmasın.. çok yıpranacaksın.. bu işlerde rahat olman gerek... zorlu bir süreç çünkü canımcım yaaaa....

önce bi sakin ol tatlım akşam eşin gelince bi konuş daha öncelikle yapılması gerekenleri yapmadan neden aşılamaya geçtiğini bi sorsun bende hiç sevmem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…