- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.021
napcam ben şimdi kızlar ya
gelin aşılama yapalım 4. gün demiş yacanım acaba 4. günü gelsin yumurta rezervlerine ve hormonlarına bakalım demek istemiş olabilir. Canım sen eşinden al numarasını kendin konuş bence :lepi:
aman tatlım ya adam tanıdık ya ben birebir muhattap olmak istemiyorumdur sakin ol aman ha sen gidip konuşsan doktorla once bunları bunları yapsak olurmu diee
uffffff sorma ya kafayı yedirtecek şimdi banaayyy interneti bulunca ne yapacağımı şaşırdım =)))))
herkes tatili sormuş.. çookk sıcaaakkk =((((((
ancak akşama doğru 4de 5 de çıkıyoruz denize....az sonra gidicem zaten...
ya kızlarr vallahi çok sevinddiimm yyaaaaaaaaaaaaa....... inş harika bir hamilelik geçirirsniz...artık adet gününüzü değil bebeğin gelişim gününü takip ederizzz......
kıvırcıkım yaaaaa.... kuzum sen bırak o doktoru.. eenn güzzeeliiii içine sinen, güvendiğin, hemen aşılama yapmayacak birine git... ankarada mı olur trabzonmu bilmiyorummm... ama o doktor olmasın.. çok yıpranacaksın.. bu işlerde rahat olman gerek... zorlu bir süreç çünkü canımcım yaaaa....
eşimn demiş aşılama yapmak uygun şuan için demiş gelin aşılama yapalım 4. gün demişönce bi sakin ol tatlım akşam eşin gelince bi konuş daha öncelikle yapılması gerekenleri yapmadan neden aşılamaya geçtiğini bi sorsun bende hiç sevmem öyle
ufffff şeker kız ya beynim bulandııyde tatlım ılçmılac almadan testler yapoılmadan nasıl olucakkı asıla bence doktorla kendın konuş cnm
kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun
kızlarrr hayat herseye ragmen yasamaya deger deılmı.
kvrck hoşgeldin canım
bilg. bozuk olduğunu duyunca
seni düşündüm walla bu kız kafayı yemezse iyi dedim
anlattığın kadarıyla orada internetsiz hayat zor olur tahmin edebiliyorum
zorxx aramıza hoşgeldin
ilk sayfaya ekledim seni
gaye söylemesi ayıptır ben taze fasulye yedim
ya be çok krkuyom ya sadece 86,89 en düşük benim ya bi sorun varsa yarın gitcem doktora inşallah artmıştır...
ben gelddiimmm
eheheee.. ilk sayfada 2 hamiş görüyorruummmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ekakkaaallll...
gulttuunnn..
canlarım tebrik ederim siziiii..... allah sonuna kadar güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sizeee.....
halayımıda çekeyim Alanya'dan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayret bişi ya sinirlerim tepeme çıktı
ya bu benim adam konuşmayı bilmiyor ya da bizim doktorda bi anormallik var
adet oldum diyorum arayıp
gitmiş doktorla konuşmuş 4. gün gel aşılama yapalım demiş oha ya
ne alaka daha ortada bişi yok bi yumoş takibi yapılmadı klomen kullanılmadı hemen aşılamaya mı geçilir ya
sinir oldum
hatta kafayı yicem
hatta akşam işten gelsin kafasını kırıcam
sinirden ellerim titriyor ya hayret bişey
ooohhh tatıl guzelı hosgeldın bakalımmben gelddiimmm
eheheee.. ilk sayfada 2 hamiş görüyorruummmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ekakkaaallll...
gulttuunnn..
canlarım tebrik ederim siziiii..... allah sonuna kadar güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sizeee.....
halayımıda çekeyim Alanya'dan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayret bişi ya sinirlerim tepeme çıktı
ya bu benim adam konuşmayı bilmiyor ya da bizim doktorda bi anormallik var
adet oldum diyorum arayıp
gitmiş doktorla konuşmuş 4. gün gel aşılama yapalım demiş oha ya
ne alaka daha ortada bişi yok bi yumoş takibi yapılmadı klomen kullanılmadı hemen aşılamaya mı geçilir ya
sinir oldum
hatta kafayı yicem
hatta akşam işten gelsin kafasını kırıcam
sinirden ellerim titriyor ya hayret bişey
Canım benim 4. gün aşılama zaten yapılmaz şekerim.Bence ya eşin yanlış anladı yada eşinin dediğini sen yanlış anladın... Eşin gidip aşılama için görüşmüş olabilir doktorla direkt.Bu konuda hemen doktoru suçlamayalım.Çünkü biliyoruz ki eşin hemen aşılama yapma düşüncesinde.Biraz işin kolayına kaçmak istiyor... Belki gidip doktor arkadaşı ile direkt aşılama için görüşmüş olabilir. 4. gün çağırılmanın nedeni de muhtemelen gerekli testlerinin yapılması içindir. Yumurtalıklarına ve yumurtalarına bakılacak,hormon testlerin yapılacak,rahim kalınlığın falan kontrol edilecektir muhtemelen... Sonra tekrar bir tarih verip çağıracaktır yine doktor sizi. Bence akşam eşinle bunu konuş.Eğer eşin aşılama düşüncesi ile konuşmadıysa ve doktor direkt bu yola geçiyorsa gerçekten gereksiz bir atlayış olmuş. Bunu konuş akşam eşinle.Olmazsa yarın git kontrolünü ol yine ve gittiğinde doktorla konuş.
cnm bence hüç stres yapma madem elindeki tek doktor o fazla düşünmeden yaptır cnm hiç uğraşmadna gelir bebeğin işte güzel bişi değilmi tabi tedavi açısından bikaç adım ilerden başlıcaksınız ama olsun yani elden gelen bişi olsa yaptrıma tabi off karışık bi durum...
canım sen sınrırlenme bence gayeyı dınle yanlıs anlamıs olma ıhtımalın yuksek ya senın yada esının
4. gun gıdınce zaten adam sana zorla bısey yaptıracak degıl otururu derdını anlatırsın guzelce
o sanırım esın acele edıo duıe acele edıo yanı senın once esınle konusup bu ısı halletmen lazım snaırım
ya kızlar eşimi sıkı sıkı tenbihledim bak doktora aşılama deme dedimyani kıvırcığım aslında zorxx'un dediği de biraz doğru... sürekli Ankaraya gelip gitme şansın yok... trabzon da aynı şekilde... Şimdi elindeki bu doktor da gitmek üzere zaten... Bari o gitmeden en azından aşılama denemiş olursun... Çünkü eğer bu şansı kullanmazsan yeni gelen doktorla belki yumurta takibi şansın bile olmayacak... Sadece bekleyeceksin her ay.
lorkee naber kuzum
ıyılık bacım senden nbr
gıttınmı doktora ne oldu merak ettımmm
ben de esım yok askı memnu ızlıom
gitim bacım...nasıl yoruldum inanamazın..bende aşkı memnu izliyorum...3.yılımız biticek bizim allah kısmet ederse 28 temmuzda doktor belgeleriini toplayıp 3 ağustoste gel dedi....aşılama için tedavi başlayacağız. miyomum büyümüş eğer 2 aşılamadan sonra tutmazsa alıp öyle tüpe başlarız dedi. yumurman varmış şimdilik...pko un çok oturmaış hatta bu ay yumurtanda var bir tane dedi...kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?