Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gunaydinn kizlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyytben bugun pek beraber olamiyacaguim sizlerle hayirlil cumalarrrr hepimnize iyi haberler insallahh:lepi::lepi:

canimmm hic olmazsa icin rahatlamistirrr .oyuzden stres yapma yok tatlim tamam miii bak yumoslarinda varmissskaydirigubbakcemile2belkide icin rahatladigi icin tedavi olmadan hamile bile kalabilirsinn.boyle olan cok tedaviye baslayacagi ay hamile kalann :Saruboceq::Saruboceq:senin icinn hakkinda ne hayirliysa o olsun guzelimm --:1hug:

nurzul günaydın bacım

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

gunaydinn kizlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyytben bugun pek beraber olamiyacaguim sizlerle hayirlil cumalarrrr hepimnize iyi haberler insallahh:lepi::lepi:

Günaaaydııııınn a.s.

Günaydın Hanımlaaaarrrrr... Gününüz aydın,keseniz bereketli,işleriniz yolunda olsun...
Hayırlı Cuma'lar herkese.

Günaydın Hanımlaaaarrrrr... Gününüz aydın,keseniz bereketli,işleriniz yolunda olsun...
gunaydinn guzelim sanada hayirli cumalarrrrr....
kizlarrrr biliyonuzmuu 3 gunden beri o cizgi gelmistiyaa dun hafif silikti dun aksam beraber oldukk bugunn sabahh yine cizgi belirginlestii neden acaba yaaa catlicam meraktann :Saruboceq:insallah bisey olmusturr :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn.. ağzından bal damlıyo..

gunaydin PINARIMMMMMMMMMMMM:sm_cool:

günaydın tatlişkom

bütün kalbimle diliyorum inşallah... hayırlısıyla gelsin bütün bebişler...

hayatım gebelik hemen belli olmaz... idrarının konsantrasyonu artmıştır ondan daha koyu çıkmıştır çizgi... İnşallah bu çalışmaların hayırlı sonuçlar getirir.... Sen yine de 1 dolu 1 boş devam et bundan sonra.

günaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız bugün?
edutum güzel haberlerle gelmişsin inş. tez zamanda hamiş olursun canım
pınar gaye halev ravzanur nasılsınız?

ben dün gece valizimizi hazırladım yorulmuşum
birde tetanoz olduğum kolum çok ağrıdıakannehir
onun etkisiyle de pek uyuyamadım
son çalışma günümde ayakta uyuyorum:sinifsinif:

ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....

Bu yorgunluğun üstüne tatilde uzat ayaklarını ayselcim hiç bişeye karışma... Ohh gel keyfim gel ! :) Müthiş dinlenmiş,enerjisini toplamış bir vücutla geri dön.

canim ben gebelik oldu diye soylemedimkiikafamçokkarıştıhala dun yumurtlama olmadi acaba simdimi oldu diye sordummm yoksa gebelik olmasi mumkun degil daha spermeler yumurtaya yeni ulasmistir zatennn:roflol:

zemuszemuszemuszemus ne guzell tatile gidiyonuzzz kiskaniyomm ben yaa burdannnboshayallersmilecanim biliyosun degilmiii sicakliklar erken gebeligi tetikliyo oyuzden ne yapacagizzz guneste fazla dolysmiyacagizzaklinialirimsmilekendine dikkat et guzelimm insallahh gonlunce eglenirsinn bidaki tatile bebisin kucaginda gideceksinn ionsallhahhkaydirigubbakcemilekolun hala aciyomuu onun simdi yan etkiside olur ates v.s kendine dikkat et guzelimmm:1hug:

ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
edutumm ben miyomu yumos diye anladimmm:1shok:miyom ne kiii?? cahilligime bagisla guzelimyaa kotu bisey degil ama degilmii:Saruboceq:

canım yumoşun varmış ama bu da güzel bir durum
benim onun için söyledim hem dr unda olumlu konuş
walla moral bozulmaz buna edutum
azıcık kendini rahat bırak druna bırak
bak bebişin gelecek sana tez zamanda

Bu yorgunluğun üstüne tatilde uzat ayaklarını ayselcim hiç bişeye karışma... Ohh gel keyfim gel ! :) Müthiş dinlenmiş,enerjisini toplamış bir vücutla geri dön.
inş. canım ama havalarda yağışlı gidiyor
ee bizde trabzona gidecez inş. tatil boyu yağmur yağmaz diye dua ediyorum

selam tatlım ..benim hemşirenin eli pek iyiydi valla. 2 sefer vuruldum hiç ağrı falan olmadı

miyomları dövesim vaaarrr klava:

gidinde bebişler gelsin yahuuu

bizde haftasonu günübirlik gidecektik ama yagmurdan burnumuz dısarı cıkmıyo valla... 2 saat güneş arkası yağmur... gitmeye değmicek.. pikniğe gideriz 2-3 saat belki kaydirigubbakcemile2

bende yumurta var diye anladım miyommu demek istemiş:sinifsinif:

canım ateş ağrı yapıyor gece uyuyamadım desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…