- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.041
canimmm hic olmazsa icin rahatlamistirrr .oyuzden stres yapma yok tatlim tamam miii bak yumoslarinda varmissskaydirigubbakcemile2belkide icin rahatladigi icin tedavi olmadan hamile bile kalabilirsinn.boyle olan cok tedaviye baslayacagi ay hamile kalann :Saruboceq::Saruboceq:senin icinn hakkinda ne hayirliysa o olsun guzelimm --:1hug:gitim bacım...nasıl yoruldum inanamazın..bende aşkı memnu izliyorum...3.yılımız biticek bizim allah kısmet ederse 28 temmuzda doktor belgeleriini toplayıp 3 ağustoste gel dedi....aşılama için tedavi başlayacağız. miyomum büyümüş eğer 2 aşılamadan sonra tutmazsa alıp öyle tüpe başlarız dedi. yumurman varmış şimdilik...pko un çok oturmaış hatta bu ay yumurtanda var bir tane dedi...kısmet
nurzul günaydın bacım
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
gunaydinn kizlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyytben bugun pek beraber olamiyacaguim sizlerle hayirlil cumalarrrr hepimnize iyi haberler insallahh:lepi::lepi:
Günaaaydııııınn a.s.
gunaydin PINARIMMMMMMMMMMMM:sm_cool:Günaaaydııııınn a.s.
gunaydinn guzelim sanada hayirli cumalarrrrr....Günaydın Hanımlaaaarrrrr... Gününüz aydın,keseniz bereketli,işleriniz yolunda olsun...
Hayırlı Cuma'lar herkese.
Günaydın Hanımlaaaarrrrr... Gününüz aydın,keseniz bereketli,işleriniz yolunda olsun...
Hayırlı Cuma'lar herkese.
gunaydin PINARIMMMMMMMMMMMM:sm_cool:
gunaydinn guzelim sanada hayirli cumalarrrrr....
kizlarrrr biliyonuzmuu 3 gunden beri o cizgi gelmistiyaa dun hafif silikti dun aksam beraber oldukk bugunn sabahh yine cizgi belirginlestii neden acaba yaaa catlicam meraktann :Saruboceq:insallah bisey olmusturr :Saruboceq::Saruboceq:
gunaydinn guzelim sanada hayirli cumalarrrrr....
kizlarrrr biliyonuzmuu 3 gunden beri o cizgi gelmistiyaa dun hafif silikti dun aksam beraber oldukk bugunn sabahh yine cizgi belirginlestii neden acaba yaaa catlicam meraktann :Saruboceq:insallah bisey olmusturr :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız bugün?
edutum güzel haberlerle gelmişsin inş. tez zamanda hamiş olursun canım
pınar gaye halev ravzanur nasılsınız?
ben dün gece valizimizi hazırladım yorulmuşum
birde tetanoz olduğum kolum çok ağrıdıakannehir
onun etkisiyle de pek uyuyamadım
son çalışma günümde ayakta uyuyorum:sinifsinif:
günaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız bugün?
canim ben gebelik oldu diye soylemedimkiikafamçokkarıştıhala dun yumurtlama olmadi acaba simdimi oldu diye sordummmhayatım gebelik hemen belli olmaz... idrarının konsantrasyonu artmıştır ondan daha koyu çıkmıştır çizgi... İnşallah bu çalışmaların hayırlı sonuçlar getirir.... Sen yine de 1 dolu 1 boş devam et bundan sonra.
zemuszemuszemuszemus ne guzell tatile gidiyonuzzz kiskaniyomm ben yaa burdannnboshayallersmilecanim biliyosun degilmiii sicakliklar erken gebeligi tetikliyo oyuzden ne yapacagizzz guneste fazla dolysmiyacagizzaklinialirimsmilekendine dikkat et guzelimm insallahh gonlunce eglenirsinn bidaki tatile bebisin kucaginda gideceksinn ionsallhahhkaydirigubbakcemilekolun hala aciyomuu onun simdi yan etkiside olur ates v.s kendine dikkat et guzelimmm:1hug:günaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız bugün?
edutumm ben miyomu yumos diye anladimmm:1shok:miyom ne kiii?? cahilligime bagisla guzelimyaa kotu bisey degil ama degilmii:Saruboceq:ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
inş. canım ama havalarda yağışlı gidiyorBu yorgunluğun üstüne tatilde uzat ayaklarını ayselcim hiç bişeye karışma... Ohh gel keyfim gel ! :) Müthiş dinlenmiş,enerjisini toplamış bir vücutla geri dön.
günaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız bugün?
ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
zemuszemuszemuszemus ne guzell tatile gidiyonuzzz kiskaniyomm ben yaa burdannnboshayallersmilecanim biliyosun degilmiii sicakliklar erken gebeligi tetikliyo oyuzden ne yapacagizzz guneste fazla dolysmiyacagizzaklinialirimsmilekendine dikkat et guzelimm insallahh gonlunce eglenirsinn bidaki tatile bebisin kucaginda gideceksinn ionsallhahhkaydirigubbakcemilekolun hala aciyomuu onun simdi yan etkiside olur ates v.s kendine dikkat et guzelimmm:1hug:
edutumm ben miyomu yumos diye anladimmm:1shok:miyom ne kiii?? cahilligime bagisla guzelimyaa kotu bisey degil ama degilmii:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?