Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

barays+, prayforU, gyshnky+, edut+ günaydıınnnnnnnnnn kızlarrrr çok uykusuzum gece uyuyamadım bacağıma bi kramp girdi ölüyorum sandım yaa

selam tatlım ..benim hemşirenin eli pek iyiydi valla. 2 sefer vuruldum hiç ağrı falan olmadı

miyomları dövesim vaaarrr klava:

gidinde bebişler gelsin yahuuu

aslında vururken hissettmedim
ama söylemişti ağrı falan yaar diye
birde benim sol kolum hassastır 2 kez kırılmıştı
sanırım onunda etkisi var

bizde haftasonu günübirlik gidecektik ama yagmurdan burnumuz dısarı cıkmıyo valla... 2 saat güneş arkası yağmur... gitmeye değmicek.. pikniğe gideriz 2-3 saat belki kaydirigubbakcemile2

burası da öyle sürekli sağanak yağış var

barays+, prayforU, gyshnky+, edut+ günaydıınnnnnnnnnn kızlarrrr çok uykusuzum gece uyuyamadım bacağıma bi kramp girdi ölüyorum sandım yaa

kuru kayısı ve muz iyi gelir canım krampa. ama dr söyle belki mg verir...

bende tam tersi dün gece deliksiz ccok iyi uyudum, cin gibi uyandım da ofise geldim valla

günaydın canımm
geçmiş olsun yaaa
süte başladın mı
dün öğrendim ki süt krampları ayak şişmesini falan engelliyormuş

ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....

Canım peki doktorun miyom konusunda bir öneride bulundu mu? yani alalım falan v.s. gibi. Çünkü bazen miyomlar da hormon dengesini ve rahim içi düzeni bozarak gebeliğe engel olabiliyorlar.Yada Allah korusun başlamış bir gebeliği düşüğe çevirebiliyor.

Geçmiş olsun Bitte'cim.Hayırdır inşallah? Kas ağrısı gibi bir ağrı mıydı? acaba damar dama üstüne binmiş olabili mi? o bölgeye yavaş masajlar yapsaydın. bazen bende de oluyor damar damar üstüne geliyor ve acayip bir ağrı oluyor.

günaydın kızlarrrrrrrrr
bende geldim

Günaydın kıvırcığım... Dün face'e gelmişsin ama biz çıktık canım o sırada kusura bakma yetişemedim.
Bugün nasılsın? moralin nasıl?

ben varım yavyumm naptın konuştunmu eşinle

gözlerimi görsem kurbaga gibi oldu kocaman şiştiler
dün gece saatlerce konuştuk eşimle ilk defa hiç konuşmadan dinledi beni herşeyi konuştuk hissettiklerimi ne istedigimi onun istediklerini
ama ben çok agladım mafoldumben
hala başım agrıyor

En azından için rahatlamıştır... kurbağa gözlerine de çözüm buluruz şekerim sen üzülme... git buzluktan soğuk bişey al eline 2şer saniye gözlerine kompres yap :))
Sonuç olarak neye karar verdiniz?

Mugiciiiimmm günaydın... Nasılsın tatlım?

canımcım pazardan berı yatıyorum salonda
mıde bulantısından
gunde 13 14 kere
masallah laelaelaelaelae
pazartesı gecesı hastane de kaldık
sımdı agızdan da hap alıyorum
mıdem havada resmen
mutfaga gıremıyorum :bbo:
ev karmakarısık yawruslarrrr

canımcım hayırdır
ne oldu
nasıl durumlar

ayy inanmıyorum bulantın mı başladııı... Ne yapacağız canım 3 ay dayanacağız gık demeden... Bende çok şükür bulntı yok şimdilik... ara ara biraz bulanır gibi oluyo ama geçiyo... Bende iştah azalması var... Hiç bişey yemek istemiyorum... Midemin kapasitesi azalmış gibi... eskiden 1 tabak yemeği yerken şimdi arım tabakla doyuyorum... Fazlasını yersem midem bulanıyo.

bi damla gözyaşı gelse gözümden böyle kocaman oluyolar alıştım artık
yani canım şöyle özetleyim
biraz kendime gelip ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum buraya geldim ve çaresizlikten hiç istemedigim halde bebege karar verdim ama anlıyorum ki benim için çok yanlış bir karar olmuş
önce şu hakimlik sınavına hazırlanmak istiyorum şubatta eşim askere gidiyor ben napıcam hamile halimle nereye sıgıcam
bu eşyalar taşınacak askerliği bitince eşyalar tekrar buraya taşınacak
8 ay sonra falan ataması çıkacak başka yere gidicez
daha hayatımızda bi düzen yok
daha ben kendimi bulamadım bebekte olunca hep suçluycam onu senin yüzünden amaçlarımdan vazgeçtim diycem
daha çok psikolojim bozulcak
hem ben hep şeye inandım eger herşey yolunda gidiyorsa ve ben o şey için hala aceleci davranır ve ısrar edersem rabbim o işi verir bana ama hayırsız verir sabırsız davranıyorsun diye
çünkü benim için hayırlı zamanı o daha iyi bilir
o kullarını ihmal etmez, imtihan eder
çok şükür saglık problemimiz yok ama bebek olmuyor bu bizden degil rabbimden dolayı
o bize biraz sabır edin derken ben bu kadar kahroluyorum ısrar ediyorum
bu yüzdende korkuyorum kötü bişey olucak diye
eger bizim saglıksız bir çocugumuz olucaksa zaten olucak buna yapılacak bişey yok
ama şuan böyle bişey olursa ben kendimi hep suçlu hissedicem
ama diger türlü rabbim bizide böyle sınıyor diycem
kasımda benim sınavım var şubatta eşim asker bide çocuk herşey yarım kalacak
eşimde bana hak verdi bilmiyorum bunu daha ne kadar yapıcak ama şimdilik ısrarcı gözükmüyor
pazar günü gidicez doktora konuşucaz genel muayene olucaz sonra aşılamadan vazgeçtik diycez
eşim hem bu doktora güvenmiyosun sen eger ilerde sorun yaşarsak ben seni ankaraya götürürüm senelik izin alırım rahat rahat ugraşırız dedi

valla Gaye
Allaha sukur hamıleyım dıyorum ama ıcım dısıma cıktı
evde yemek yapamıyorum
mutfaga gıremıyorum
her yemek oncesı + her yemek sonrası cıkarıyorum
gecen gun pure yapıcam
kapının ordan tencereye patateslerı atmaya calısıyorum dusun
cok komık halımız evde
bırde herkes kokuyor bana
koku hıssım anormal gelıstı
bayanssulusmile

bulantılar zor oluyor ama benimde çok olmadı ,hiç istifra da etmedim.. bu kadar bekleyip isteyip bebiş gelince hep bütün belirtileri şikayetleri memnuniyetle karşıladım valla.. geçen bir sitede okudum. belirtileri ve şikayetleri sevin diyodu ( kanama falan hariç tabii) herşeyin normal gittiğini hormonların çalıştıgını gösterirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…