- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.061
selam tatlım ..benim hemşirenin eli pek iyiydi valla. 2 sefer vuruldum hiç ağrı falan olmadı
miyomları dövesim vaaarrrklava:
gidinde bebişler gelsin yahuuu
bizde haftasonu günübirlik gidecektik ama yagmurdan burnumuz dısarı cıkmıyo valla... 2 saat güneş arkası yağmur... gitmeye değmicek.. pikniğe gideriz 2-3 saat belki kaydirigubbakcemile2
barays+, prayforU, gyshnky+, edut+ günaydıınnnnnnnnnn kızlarrrr çok uykusuzum gece uyuyamadım bacağıma bi kramp girdi ölüyorum sandım yaa
barays+, prayforU, gyshnky+, edut+ günaydıınnnnnnnnnn kızlarrrr çok uykusuzum gece uyuyamadım bacağıma bi kramp girdi ölüyorum sandım yaa
günaydın canımm
geçmiş olsun yaaa
süte başladın mı
dün öğrendim ki süt krampları ayak şişmesini falan engelliyormuş
bugün kimsecikler yokmu
ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
günaydın kızlarrrrrrrrr
bende geldim
ben varım yavyumm naptın konuştunmu eşinle
gözlerimi görsem kurbaga gibi oldu kocaman şiştiler
dün gece saatlerce konuştuk eşimle ilk defa hiç konuşmadan dinledi beni herşeyi konuştuk hissettiklerimi ne istedigimi onun istediklerini
ama ben çok agladım mafoldumben
hala başım agrıyor
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Mugiciiiimmm günaydın... Nasılsın tatlım?
gözlerimi görsem kurbaga gibi oldu kocaman şiştiler
dün gece saatlerce konuştuk eşimle ilk defa hiç konuşmadan dinledi beni herşeyi konuştuk hissettiklerimi ne istedigimi onun istediklerini
ama ben çok agladım mafoldumben
hala başım agrıyor
canımcım pazardan berı yatıyorum salonda
mıde bulantısından
gunde 13 14 kere
masallah laelaelaelaelae
pazartesı gecesı hastane de kaldık
sımdı agızdan da hap alıyorum
mıdem havada resmen
mutfaga gıremıyorum :bbo:
ev karmakarısık yawruslarrrr
bi damla gözyaşı gelse gözümden böyle kocaman oluyolar alıştım artıkEn azından için rahatlamıştır... kurbağa gözlerine de çözüm buluruz şekerim sen üzülme... git buzluktan soğuk bişey al eline 2şer saniye gözlerine kompres yap :))
Sonuç olarak neye karar verdiniz?
ayy inanmıyorum bulantın mı başladııı... Ne yapacağız canım 3 ay dayanacağız gık demeden... Bende çok şükür bulntı yok şimdilik... ara ara biraz bulanır gibi oluyo ama geçiyo... Bende iştah azalması var... Hiç bişey yemek istemiyorum... Midemin kapasitesi azalmış gibi... eskiden 1 tabak yemeği yerken şimdi arım tabakla doyuyorum... Fazlasını yersem midem bulanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?