Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım benim konuşmanız gerçekten çok iyi olmuş seni anlamadığını düşünüyodun eşinin içindeki herşeyi dökmüşsün ağlamanda iyi olmuş rahatlama sağlamıştır. Sonuç olarak eşin ne dedi ne planladınız canım

koku hissi acaip hakikaten. 100 kat fala n artıyo herlade hassasiyet....

kıvırıcıgım hamile kalmadan önceki 2 sene çok sıkıntılarım vardı. aslında bebek için uygun vakit değildi ve istemiyodum yaşım çok diye korunmayıda istemedim.
hep allaha yalvardım. sen ne zaman uygunsa o zaman ver diye..
senin daha yaşın uygun bence de şartlar biraz daha düzelse iyi olur. belkide sen bilinçaltında istemiyosu ndiye gelmiyodur bebiş. şartlar iyileşip düzeninize tam kavusunca bebiş kendisi gelir, başka bişeye gerek olmadan.. ben buna inanıyorum... olumunekankayizsmile

Kıvırcığım canım benim hayatınla ilgili herşeyi sen daha iyi bilir ve planlarsın tabiiki... Bayanların en büyük sorunu ne yazıkki evlendiklerinde yada bebek düşündüklerinde hayallerinin bir kısmını silmek zorunda kalmaları... Bak arkadaşım 2. çocuğu arka arkaya doğurunca işinden atıldı ve hala iş arıyor... Çocuklardan biri 45günlükten beri kreşte.dğerine evde kendi bakıyor ama iş görüşmesi oluyor bırakacak yer yok. dün getirdi bizim iş yerine bıraktı mesela... Yani herşeyin yanında güzelliği kadar zorluğu da var. Diğer doktor olan arkadaşım yeni doğum yaptı 8 haziranda.Eşi de doktor şimdi tayinleri çıkacak ve eşi askere gidecek o bebeğiyle kendi başının çaresine bakacak bu sürede.
Demem o ki gözealabildiğin şeyler için çabala.Eğer göze alamayacaksan bazı şeyleri sakın girişme o işe. Çünkü pişmanlık duyarsan sonunda bu daha da ızdırap verici olur.
Oldu ki hamile kaldın bu arada sakın ne yaparım diye düşünme... Gelirsin Ankara'ya şekerim birlikte doğururuz :))
Şaka bir yana şu an öncelikli isteğin çalışmaksa Evet bunu yap.Sonradan ne kendini ne eşini nede doğacak bebeğini suçla... ışe girdikten sonra da çocuk sevdasına düşebilirsin... Belki o zaman kafan daha rahat olur.
Kararın her ne olursa olsun Rabbim en hayırlısını nasip etsin her zaman sana... Çok iyi niyetli ve çok şeker bir hatunsun... Hep mutlu olmayı hakediyorsun.

slm hanımlarrrr süprizzzzz

kvrck eşinle konuşmanız iyi olmuş en iyisine karar verdiğinden eminsen oyle davran senin yaşın kuçuk sanırım soylenene gore once kariyerini yapıp sonra çocuk yapmak aslında en mantıklısı hele bide eşinin daha askerliği varmış onu bitirmeli o yokken çok sıkıntı yaşarsın gebe olursan.maddi acıdanda iyi bir gelecek hazırlayabilirsiniz sende çalışırsan.allah gonlune gore verir inşallah sınavı kazanırda iyi bir iş sahibi olursun inşallah canım

Bu sabah bende şöyle bişey oldu... Sabah eşim banyo yaptı çıktı... arabaya bindik burnuma acayip bir ter kokusu geldi... kendimi falan kokladım bende bişey yok... sonra iş yerine geldik ayy buram buram ter kokuyor... Midem hopluyo hopluyo oturuyo. Eşime dedim ki hayatım sen terledin mi? O da tabi haliyle canım yeni banyo yapıp çıktım dedi. Sonra gittim kokladım onu da ama kokmuyordu... O koku bir süre burnumda kaldı ve midemi bulandırdı... Fakat sonra kendiliğinden geçti gitti. Nerden geldi ve birden nasıl geçti anlamadım.

evet kızlar biz korunmuycaz ama bebek için ekstra bişilerde yapmıycaz kendi kendine gelmesini bekliycez

bi damla gözyaşı gelse gözümden böyle kocaman oluyolar alıştım artık
yani canım şöyle özetleyim
biraz kendime gelip ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum buraya geldim ve çaresizlikten hiç istemedigim halde bebege karar verdim ama anlıyorum ki benim için çok yanlış bir karar olmuş
önce şu hakimlik sınavına hazırlanmak istiyorum şubatta eşim askere gidiyor ben napıcam hamile halimle nereye sıgıcam
bu eşyalar taşınacak askerliği bitince eşyalar tekrar buraya taşınacak
8 ay sonra falan ataması çıkacak başka yere gidicez
daha hayatımızda bi düzen yok
daha ben kendimi bulamadım bebekte olunca hep suçluycam onu senin yüzünden amaçlarımdan vazgeçtim diycem
daha çok psikolojim bozulcak
hem ben hep şeye inandım eger herşey yolunda gidiyorsa ve ben o şey için hala aceleci davranır ve ısrar edersem rabbim o işi verir bana ama hayırsız verir sabırsız davranıyorsun diye
çünkü benim için hayırlı zamanı o daha iyi bilir
o kullarını ihmal etmez, imtihan eder
çok şükür saglık problemimiz yok ama bebek olmuyor bu bizden degil rabbimden dolayı
o bize biraz sabır edin derken ben bu kadar kahroluyorum ısrar ediyorum
bu yüzdende korkuyorum kötü bişey olucak diye
eger bizim saglıksız bir çocugumuz olucaksa zaten olucak buna yapılacak bişey yok
ama şuan böyle bişey olursa ben kendimi hep suçlu hissedicem
ama diger türlü rabbim bizide böyle sınıyor diycem
kasımda benim sınavım var şubatta eşim asker bide çocuk herşey yarım kalacak
eşimde bana hak verdi bilmiyorum bunu daha ne kadar yapıcak ama şimdilik ısrarcı gözükmüyor
pazar günü gidicez doktora konuşucaz genel muayene olucaz sonra aşılamadan vazgeçtik diycez
eşim hem bu doktora güvenmiyosun sen eger ilerde sorun yaşarsak ben seni ankaraya götürürüm senelik izin alırım rahat rahat ugraşırız dedi

evet kızlar biz korunmuycaz ama bebek için ekstra bişilerde yapmıycaz kendi kendine gelmesini bekliycez

O zaman canım hadi bakalım şimdi hemen gidiyorsun kitaplarını alıp çalışmaya başlıyorsun derslere...
Hele bi o sınavı geçemeeee bak ben sana neler yapcam kaydirigubbakcemile3

benim bilgisayar kafayı yedi galiba heyyyyyyy
sürekli gönder gönder deyip duruyo noluyıo ya

O zaman canım hadi bakalım şimdi hemen gidiyorsun kitaplarını alıp çalışmaya başlıyorsun derslere...
Hele bi o sınavı geçemeeee bak ben sana neler yapcam kaydirigubbakcemile3
8000 nin üzerinde kişi başvuruyor sınava ve ilk 10 a girmem gerekiyor
imkansız gibi birşey bu

mugmug canım sen 6.haftadamısın?

yes canım
senı de kutlayamadım canım
hayırlı olsun tatlım
konusuyorduk
bende koku lar ve mıde bulantısı had safffada
eyvahedigeldismile
kalp atısını duyduk carsamba gunu
doktora dıyorum kı neden yavas atıyor
daha hızlı atmalıydı
tam doktor olduk ya burda laelaelaelaelae

sempatiksalakcinni
hohohohohoho
salonda oturuyorum
bahcedekı feslegen ın kokusu gelıyor dusun
manyak snıff snıfffff halındeyım
kaydirigubbakcemile3

sağol canım hepimizinki hayırlı olsun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
bende sık idrara çıkma dışında bişey yok çok şükür
6.haftada duyuluomuya ben çarşamba doktora gittim keseyi gormek için bana temmuz 10-15 arası gel dedi bende 12 sine randevu aldım ama o zaman 8.hafta oluo ve ben çatlıycam o zamana kadar ya eyvahedigeldismile

Kızlar ben bu alaturka tuvaletten nefret ediyorum yaaaa !!!! :1closedeyes: Evde alafranga tuvalette çok rahatım... Burda alaturka tuvalet var ve ne zaman tuvalete girsem kalktığımda karnıma bıçaklar saplanır gibi çekilmeler oluyor.
Eskiden beri hiç sevmem alaturkaları ve giremem... Sırf alaturka tuvalet yüzünden okulda akşama kadar tutardım tuvaletimi.

Bak tatlım dÜn boŞu boŞuna strese gırdın. EŞınle ne gÜzel konuŞarak anlaŞmıŞınız. Çokta ıyı tespıtler yapmıŞınız. Bence mesleĞını elıne al tatlım. EŞınde askerlıĞını bıtrsın. Hadı hamıle olsaydın eŞınde askerde olsaydı hıÇ yanında olamıyacaktıkı . Her doktora gıttıĞınde buruk olucaktın. EŞın askerden gelene kadar ertele derım canım ben sana. Benım arkadaŞım eŞı askere gıderken hamıle kaldı her kontrole gıttıĞınde buruk gıttı tatlım. EŞı hıÇ yanında olamadı. Çok zor her Şey benım gÖzÜmÜn ÖnÜnde oldu. Senınde aynı duyguları yaŞamanı ıstemem tatlım. Hamıle ıken ınsan daha duygusal oluyo eŞıne sıĞınıyor. Bence bebk ıŞını rafa kaldırın tatlım. Tabı karar senın. Allah gÖnlÜne gÖre versın canım benım.

8000 nin üzerinde kişi başvuruyor sınava ve ilk 10 a girmem gerekiyor
imkansız gibi birşey bu
Yok öyle imkansız mimkansız... İlk 10'a elbet birileri girecek neden sen olmayasın.Gireceklerin boynuzlu kulakları mı var? Çalışırsın kuzum elinden geleni yaparsın sonrası Allah kerim.

Yaa bende kafayı yedim resmen... Mugi sen ilk gittiğinde kesenin boyu ne kadardı ve doktor kaç haftalık dedi...
Şimdi biz gültun ile aynı yere gidiyoruz ama farklı doktorlar. O mine hanım'a gidiyor ben Sema hanıma. Ben pazartesi gittiğimde kesenin boyu 0,745cm di ve bana 3-4 haftalıksın dedi. Gultun gittiğinde kesesi 0,616cm çıkmış ve ona 5 haftalık demiş doktoru... ben şimdi anlayamadım bi türlü bunu.

bende tam tersi alaturka olmazsa giremezdim ama şimdi alafrangayı kullanıom mecbur hamilelik boyuda bole gidecek .
bu arada bilmeyenler için idrarınızı yaparken one doğru eğilirseniz idrar torbasının tamamen boşalmasını sağlarsınız. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…