- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.081
gözlerimi görsem kurbaga gibi oldu kocaman şiştiler
dün gece saatlerce konuştuk eşimle ilk defa hiç konuşmadan dinledi beni herşeyi konuştuk hissettiklerimi ne istedigimi onun istediklerini
ama ben çok agladım mafoldumben
hala başım agrıyor
valla Gaye
Allaha sukur hamıleyım dıyorum ama ıcım dısıma cıktı
evde yemek yapamıyorum
mutfaga gıremıyorum
her yemek oncesı + her yemek sonrası cıkarıyorum
gecen gun pure yapıcam
kapının ordan tencereye patateslerı atmaya calısıyorum dusun
cok komık halımız evde
bırde herkes kokuyor bana
koku hıssım anormal gelıstı
bayanssulusmile
valla Gaye
Allaha sukur hamıleyım dıyorum ama ıcım dısıma cıktı
evde yemek yapamıyorum
mutfaga gıremıyorum
her yemek oncesı + her yemek sonrası cıkarıyorum
gecen gun pure yapıcam
kapının ordan tencereye patateslerı atmaya calısıyorum dusun
cok komık halımız evde
bırde herkes kokuyor bana
koku hıssım anormal gelıstı
bayanssulusmile
bi damla gözyaşı gelse gözümden böyle kocaman oluyolar alıştım artıkEn azından için rahatlamıştır... kurbağa gözlerine de çözüm buluruz şekerim sen üzülme... git buzluktan soğuk bişey al eline 2şer saniye gözlerine kompres yap :))
Sonuç olarak neye karar verdiniz?
evet kızlar biz korunmuycaz ama bebek için ekstra bişilerde yapmıycaz kendi kendine gelmesini bekliycez
8000 nin üzerinde kişi başvuruyor sınava ve ilk 10 a girmem gerekiyorO zaman canım hadi bakalım şimdi hemen gidiyorsun kitaplarını alıp çalışmaya başlıyorsun derslere...
Hele bi o sınavı geçemeeee bak ben sana neler yapcam kaydirigubbakcemile3
mugmug canım sen 6.haftadamısın?
Bu sabah bende şöyle bişey oldu... Sabah eşim banyo yaptı çıktı... arabaya bindik burnuma acayip bir ter kokusu geldi... kendimi falan kokladım bende bişey yok... sonra iş yerine geldik ayy buram buram ter kokuyor... Midem hopluyo hopluyo oturuyo. Eşime dedim ki hayatım sen terledin mi? O da tabi haliyle canım yeni banyo yapıp çıktım dedi. Sonra gittim kokladım onu da ama kokmuyordu... O koku bir süre burnumda kaldı ve midemi bulandırdı... Fakat sonra kendiliğinden geçti gitti. Nerden geldi ve birden nasıl geçti anlamadım.
8000 nin üzerinde kişi başvuruyor sınava ve ilk 10 a girmem gerekiyor
imkansız gibi birşey bu
yes canım
senı de kutlayamadım canım
hayırlı olsun tatlım
konusuyorduk
bende koku lar ve mıde bulantısı had safffada
eyvahedigeldismile
kalp atısını duyduk carsamba gunu
doktora dıyorum kı neden yavas atıyor
daha hızlı atmalıydı
tam doktor olduk ya burda laelaelaelaelae
Yok öyle imkansız mimkansız... İlk 10'a elbet birileri girecek neden sen olmayasın.Gireceklerin boynuzlu kulakları mı var? Çalışırsın kuzum elinden geleni yaparsın sonrası Allah kerim.8000 nin üzerinde kişi başvuruyor sınava ve ilk 10 a girmem gerekiyor
imkansız gibi birşey bu
Yaa bende kafayı yedim resmen... Mugi sen ilk gittiğinde kesenin boyu ne kadardı ve doktor kaç haftalık dedi...yes canım
senı de kutlayamadım canım
hayırlı olsun tatlım
konusuyorduk
bende koku lar ve mıde bulantısı had safffada
eyvahedigeldismile
kalp atısını duyduk carsamba gunu
doktora dıyorum kı neden yavas atıyor
daha hızlı atmalıydı
tam doktor olduk ya burda laelaelaelaelae
Kızlar ben bu alaturka tuvaletten nefret ediyorum yaaaa !!!! :1closedeyes: Evde alafranga tuvalette çok rahatım... Burda alaturka tuvalet var ve ne zaman tuvalete girsem kalktığımda karnıma bıçaklar saplanır gibi çekilmeler oluyor.
Eskiden beri hiç sevmem alaturkaları ve giremem... Sırf alaturka tuvalet yüzünden okulda akşama kadar tutardım tuvaletimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?