Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tebrikler canım kalp atşınıda duymuşsun. Sen bizden hep bir adım önce gidiyosun. Bende 1 temmuzda gidicem. Doktorum bu hafta yıllık izinde. Darısı bizim başımıza canım. Mugmug senin kızın olcak gibi geldi bana öyle hissetiim. Hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olsun canım.

imkansız diye birşey yoktur. hele bu topikte.. arkandayız tatlım sen çalış yeterki. dualarımız seninle bebeğim... ne zaman bu sınavın tarihi ? kaydirigubbakcemile5
ekim ya da kasımda resmi ilan edilmedi canım hayırlısı bakalım

ya bilmiyorum ki tamamen rafa kaldırmak mı dogru olan yoksa akışına bırakmak mı CADIARZU

ekim ya da kasımda resmi ilan edilmedi canım hayırlısı bakalım

ya bilmiyorum ki tamamen rafa kaldırmak mı dogru olan yoksa akışına bırakmak mı cadıarzu

tatlım biz senin eşinin askerliğinden haberimiz yoktu. Arkadaşım çok zorlandı eşi yanında yokken. Ben gördüğümü sana aktardım canım kara senin tabiki. Ama kesinlikle ilaç kullanma canım eşin dışarı boşalsın yada prezervatif kullanın canım. Ilaç dengeleri bozuyo çünki. Hakkında hayırlısı olsun canım kendin için en doğru kararı yine sen vericeksin. Ne güzel o kadar sene okumuşsun. Hakimlik sınavına giriceksin çok güzel bir şey bence. Bence derslerine odaklan canım ve kazanıcaksın azimlisin bence. Her şey gönlünce olsun.

zaten şimdiye kadar hep geri çekilme yöntemiyle korunduk ilaç kullanmadım hiç
tabi bu da ayrı konuşulması gereken bir konu napılmalı tamamen korunmalı mı

yok burdayımda gelen giden oldu...

tuvalet meselesine gelinceee alafranga olmasa hayatta bişi yapamıcam, ona bile zor oturup kalkıyorum ağrıdan . alt bölgede ne kadar kemik varsa sızıdan öldürüyo bi haftadır.. genişliyomu büyüyomu bilmiyorum..

ogluş geliyo desene
maşallah
adı ne olcaktı

yanımda stajyer biri var delirtcek beni yahu. göndercem valla. zeka seviyesimi az benlemi dalga geçiyo.
bi adres tarif ettim gitti. dediğimin tersi yere gitmiş. birde sen öyle anlattın diye itiraz edyo. işhanının ismi yoktu diyo tabelalarda. tabela dediği yerde işhanlarında içerde büroların adı yazar ya orası. orda büro sahipelrinin adı yazar , işhanı adı girişte yazar dedim. gitte bir bak istersen dedi birde bilmiş bilmiş.
tövbeee bu gençleri dövücem ben .... adres yazıyo elinde sadece cadde adına bakmış ve ilk buldugu yere girmiş. tabii bulamamış. bak apt adı burda dedim. caddenin adından sonrasınıda okusaydın. okumadım gerisini ne biliyim diye cevap. birde polisllik ve subaylık sınavına gircekmiş. oralara çaycı diye almazlar seni dedim.. sınav mınav geçemezsin sen. gülerek yüzüme bakıyo
staj defterine koysun diye çizim tarif ediyom kagıdım yok diyo. evde çizicek birde ..kaleminide ben alayım istersen dedim.

:bbo: laelaelaelaelae

canım ya hiç sohbet edemedik senle ne kadardır bekliyordun bebegi
nasıl alışabildin mi anneliğe

canım biz geçen sene haziranda bırakmıştık korunmayı 2 ayımda kistle geçmişti yani tam bir sene sonunda geldi.yumurtalarım gelişiodu doktor acele etme diodu ama her ay geçtikçe stres yapıodum işte en son mayıs adeti olunca yine gittim tek dozla klomene başlattı ben durmuorum die çok şükürki geldi.ama hala inanması guç varlığını biliorum ama hissedemediğim için şuan şaka gibi gelio.alışmaya çalışıoruz eşimle
rabbim istediğin zamanda hayırlı bir zamanda sanada nasip etsin umarım seni her açıdan guzel şeyler bekliodur

ogluş geliyo desene
maşallah
adı ne olcaktı

emre olacak galiba teyzesi... 2. isim istiyorum halaaa

acaip heyecan oluyo artık. ne zaman gelecek diye. yarı ndoktora gidicem bakalım ne diyecek. daha tepede duruyo aşağı inmedi gibi hissediyorum. bazen dogumdan hemen önce iniyomuş bakalım..

kardeşimin adı emre
annem koydu
herkes yunus emre olsun istedi hem kuranı kerimde geçiyor di,ye ama annem istemedi iki isim zor olur diye
ben ikinci isim olarak hep alp ismini begenmişimdir

her iki haftaya bir bekleyecek bi test bi gelişme bişey oluyo valla.kese kalp atışı ikili testi yok boyuydu kilosuydu hareketiydi derken zaman su gibi geçiyo sonra.. şu son hafta sadece zaman durdu gibi geliyo.. :CüvCüv:

kardeşimin adı emre
annem koydu
herkes yunus emre olsun istedi hem kuranı kerimde geçiyor di,ye ama annem istemedi iki isim zor olur diye
ben ikinci isim olarak hep alp ismini begenmişimdir

eşimde gerek yok diyor. cok isteyince tamam diyor 2. isme ama ondan sonrada söylediklerimi begenmiyor hiç CADIARZU

aslında bende karşıyım iki isme yazık çocuklara günümüz sınav zamanı form doldur doldur bitmez

her iki haftaya bir bekleyecek bi test bi gelişme bişey oluyo valla.kese kalp atışı ikili testi yok boyuydu kilosuydu hareketiydi derken zaman su gibi geçiyo sonra.. şu son hafta sadece zaman durdu gibi geliyo.. :CüvCüv:

bakalım nasıl geçecek zaman:) seninde çok az kalmış bir nefeste çıkarırsın inşallahda zorluk çıkarmaz oğlan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…