Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben ilk defa buldum. Bence çalışan ve hamile bayanlar için süper pratik tarif bu.

Mikrodalga Fırında 7dk'da Islak Kek

Malzemeler
Keki için;
3 adet yumurta
1-1.5 su bardağı şeker (isteğe bağlı)
1 su bardağından biraz az sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
3 kaşık kakao
1 paket kabartma tozu ve vanilya
Sosu için;
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı kakao
Hazırlanışı
Öncelikle 1 bardak süt, 2 kaşık şeker ve 2 kaşık kakaoyu bir kaba koyup 1-2 dk.ocakta şeker eriyinceye kadar ısıtın ve bekletin.(ben sosunda çiğ yumurta sevmediğim için sosunu ayrı yapıyorum).
Keki için yumurtaları ve şekeri mikserin hızlı ayarında beyazlaşıncaya kadar çırpın. Daha sonra yağ ve sütü ekleyerek çırpmaya devam edin. En son un, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı birlikte bir kapta eledikten sonra sıvı karışıma ilave ederek düşük ayarda biraz daha çırpın. Mikrodalga fırına sığacak bir kabı yağlayıp (kenarlarının biraz yüksek olmasını tavsiye ederim) içine karışımı boşaltın. Mikrodalgayı en yuksek ayarda 7 dk.ya ayarlayın. Süre dolduktan sonra kontrol edip pişmediyse 1 dk.daha pişirin. Fırından çıkan sıcak kekin üstüne hazırladığımız sosu döküp dilimleyin. Soğuk ya da sıcak olarak servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

herkes doğurup çıkıo evet kolay bişey değil ama ne kadar kendine guvenip guçlu gidersen o kadar kolay olur bence.güçlü ol vereliniortak

sizede söylücektim unutmadan söyleyeyim.

hergün 1 yasin, 3 er inşirah 7 şer felak nas kureyş okudum. şimdide doguma 30 gün kala hergün bi tane meryem suresi okuyo annem..
kim okuyosa elini karnıma koyarak okuyo. sesli okursa daha güzel,dogumdan sonrada dua duydugunda bebiş sakinleşiyomuş..

canlarım size hiç katılamadım kusura bakmayın bugün tektim ve accayip derecede yoğundum halada yoğunum iyi akşamlar hepinize iyi haftasonları öpüyorum hepinizi

kızlar ben bu akşamdan itibaren 1 hafta yokum
trabzon yolları beni bekler 1 hafta tatil yapacaz
inş. yağmurlu bir hafta olmaz da tadını çıkarırım
hepinizi kocaman öpüyorum
kendinize iyi davranın :)))))))))))))))

Ayselcim güle güle git , güle güle gel inşallah... Umarım çok güzel dinlenir ve enerji yüklü gelirsin buraya... Bak oraların yemekleri güzel olur sakın ipin ucunu kaçırmaaa :))
ama bol bol taze yoğurt ye tereyağından ye oraların.

ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
canım sen takma kafaya yerı sorun degılse zaten mesele yok sorun olsa bıle ufak bı operasyonla hallolurr ınsallah benım arkadas mıyom aldırmıs ertesı sene hamıleymıs ve 36 yasındayken hıc bır tedavı gormeden ve bu yıl ılk cocugu 1 yasında ve kendı 5 aylık tekrr hamıle 37 yasında :lepi:
ınsallah bır gun hepımız bu duyguyu tadıcaz

cuma namazınamı gittiniz kız
delısın kızım sen ... kaydirigubbakcemile3
bılıyorsun esprı kabılıyetı zekı ınsanlara hastır sende de bunun orneklerını gordugummuze gore bıraz azmetsen calıssan su sınavın hakkından gelırsın Allah ın ıznıyle...
en azından olmazsa bıle calsıtım olmadı nasıb dersın
o arada da dedıgın gıbı korunmazsınız yada eskı yontem korunmaya devam edersınız keyfınıze gore takılırsınız zaten gelcekse gelır bebek bı sekılde

bız cok kuruyoruz da bızım planlarımızın ustunde bır plan yapan var ...
sadece elımızden gelenı yapıp tevekkul etmemız lazım sabır gostermek lazım

sana ıyı tatıller canım
guzelce dınlenır enerjı depolar gelırsın ınsallah

aysel tatıle cıktı ya ctesı sabah gırıp de bısey yazan olmamıs dogal olarak ...
bende yalnızım esım erzurumda aksama gelecek yarın yıne maraton baslıyor benım bende tatılde gıbı sayılıcam gelemıcem pek sanırım hafta ıcı buraya

Lorkee'cim selam canım... bugün bana da eşim izin verdi sabah evde biraz miskinlik yapıp öğlen geldim işe . Bu hafta çok ıssız olacak topic... herhalde 3-5 sayfa ancak ilerleriz.

kıslar dun akşam yemeğim olduğu için eve gidince utu yaptım bir bir buçuk saat felan utu yaptım sonrada sofra kurdum yedik toplarken batma oldu ara sıra sol tarafımda korktum hemen yattım dinlendim sempatiksalakcinni

Lorkee'cim selam canım... bugün bana da eşim izin verdi sabah evde biraz miskinlik yapıp öğlen geldim işe . Bu hafta çok ıssız olacak topic... herhalde 3-5 sayfa ancak ilerleriz.

selam gaye ıyı yapmıssın ..kendı ısınızın olmasının avantajını sonuna kadar kullan bencede
benım de bıraz canım sıkkın babam rhatsızlanmıs bagırsak yapısıklıgı olmus
daha once mıde amelıyatı olmustu kanser tedavısı gordu
sanırım p tesı amelıyat olma durumu bellı olacak ona gore eskısehır e de gıdebılırım haber beklıyom bızımkılerrden ınsallah amelıyata gerek kalmadan acılır dua edın :gitme:
bende geldim cumartesi mağduru :hulya:

hoısgeldın canım kolay gelsın sen de calısıyorsun dımı

kıslar dun akşam yemeğim olduğu için eve gidince utu yaptım bir bir buçuk saat felan utu yaptım sonrada sofra kurdum yedik toplarken batma oldu ara sıra sol tarafımda korktum hemen yattım dinlendim sempatiksalakcinni

uzunsure sabıt sekılde ayakta kalmak ıyı degıl sanırım canım utu yaparken sık sık ara ver dınlen bence
ben normalde bıle cok kotu oluyorum uzun sure sabıt kalınca
hamıleyken saha sıkıntılı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…