- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.121
bakalım nasıl geçecek zaman:) seninde çok az kalmış bir nefeste çıkarırsın inşallahda zorluk çıkarmaz oğlan zemuszemus
bende cok merak ediyorum... normal istiyorum ama korkuyorumda bilmiyorumkismile
herkes doğurup çıkıo evet kolay bişey değil ama ne kadar kendine guvenip guçlu gidersen o kadar kolay olur bence.güçlü ol vereliniortak
EDUTTTTTT
ya miyom ne demek nasıl bişey oluyo
Bİtte canım sende bulantı varmı
kızlar ben bu akşamdan itibaren 1 hafta yokum
trabzon yolları beni bekler 1 hafta tatil yapacaz
inş. yağmurlu bir hafta olmaz da tadını çıkarırım
hepinizi kocaman öpüyorum
kendinize iyi davranın :)))))))))))))))
canım sen takma kafaya yerı sorun degılse zaten mesele yok sorun olsa bıle ufak bı operasyonla hallolurr ınsallah benım arkadas mıyom aldırmıs ertesı sene hamıleymıs ve 36 yasındayken hıc bır tedavı gormeden ve bu yıl ılk cocugu 1 yasında ve kendı 5 aylık tekrr hamıle 37 yasında :lepi:ah be kuzum çok hayırlı değil aslında heberler miyomum büyümüş(( 11 . aydan şimdiye 2 katı hemde....
delısın kızım sen ... kaydirigubbakcemile3cuma namazınamı gittiniz kız
sana ıyı tatıller canımkızlar ben bu akşamdan itibaren 1 hafta yokum
trabzon yolları beni bekler 1 hafta tatil yapacaz
inş. yağmurlu bir hafta olmaz da tadını çıkarırım
hepinizi kocaman öpüyorum
kendinize iyi davranın :)))))))))))))))
aysel tatıle cıktı ya ctesı sabah gırıp de bısey yazan olmamıs dogal olarak ...
bende yalnızım esım erzurumda aksama gelecek yarın yıne maraton baslıyor benım bende tatılde gıbı sayılıcam gelemıcem pek sanırım hafta ıcı buraya
Lorkee'cim selam canım... bugün bana da eşim izin verdi sabah evde biraz miskinlik yapıp öğlen geldim işe. Bu hafta çok ıssız olacak topic... herhalde 3-5 sayfa ancak ilerleriz.
bende geldim cumartesi mağduru :hulya:
kıslar dun akşam yemeğim olduğu için eve gidince utu yaptım bir bir buçuk saat felan utu yaptım sonrada sofra kurdum yedik toplarken batma oldu ara sıra sol tarafımda korktum hemen yattım dinlendim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?