- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.141
uzunsure sabıt sekılde ayakta kalmak ıyı degıl sanırım canım utu yaparken sık sık ara ver dınlen bence
ben normalde bıle cok kotu oluyorum uzun sure sabıt kalınca
hamıleyken saha sıkıntılı olur sanırım
kıslar dun akşam yemeğim olduğu için eve gidince utu yaptım bir bir buçuk saat felan utu yaptım sonrada sofra kurdum yedik toplarken batma oldu ara sıra sol tarafımda korktum hemen yattım dinlendim sempatiksalakcinni
lorke canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bir durum olmaz canım allahım korusun sizlere bağışlasın
Allah acil şifalar versin canım.Umarım çok sıkıntı vermeden ameliyatsız bir çözüm bulunur... Ne yazıkki yaşlandıkça her defasında birşey çıkıyor insanda. Umarım güzel haberler duyarız canım babacığın hakkında.selam gaye ıyı yapmıssın ..kendı ısınızın olmasının avantajını sonuna kadar kullan bencede
benım de bıraz canım sıkkın babam rhatsızlanmıs bagırsak yapısıklıgı olmus
daha once mıde amelıyatı olmustu kanser tedavısı gordu
sanırım p tesı amelıyat olma durumu bellı olacak ona gore eskısehır e de gıdebılırım haber beklıyom bızımkılerrden ınsallah amelıyata gerek kalmadan acılır dua edın :gitme:
Selam Gültun'cum... Sorma yaa dün akşam yemekten sonra mutfağın yerlerine bir süpürge tuttum,makinaya amaşır attım,bulaşık yıkayıp mutfağı düzelttim,bir gün önceden yıkanmış kurumuş iç çamaşırlarını katlayıp yerleştirdim ve tanınmaz hale gelen yatak odasını düzelttim ve tabiiki aynen bende de batmalar meydana geldi.Bende hemen yattım dinlendim... Bugünde patron müsade verdi öğlene kadar dinlendim... :)) Biraz dinlene dinlene iş yapmak lazım... bugün de renklileri astım akşama bende de ütü var eyvahedigeldismile
napcaksak yapsan bi dert yapmasan bi dert oldu yavaş yavaş yapacaz artık birden bitireyim dedim bole oldu valla bide erkenden uyumaya başladım saat 10-10,30 dedimi uyuyom
ben yemeğe kaçtım goruşuruz cokacimcoook
slm kızlarr nasılsınızzz iyi haftasonları hepinize herkes tatilde tabi ohh ne güzelll valla biz evdeyizz :sinifsinif:
lorke geçmiş olsun babana inşallah en yakın zamanda iyileşir :Saruboceq:
Allah acil şifalar versin canım.Umarım çok sıkıntı vermeden ameliyatsız bir çözüm bulunur... Ne yazıkki yaşlandıkça her defasında birşey çıkıyor insanda. Umarım güzel haberler duyarız canım babacığın hakkında.
slm kızlarr nasılsınızzz iyi haftasonları hepinize herkes tatilde tabi ohh ne güzelll valla biz evdeyizz :sinifsinif:
lorke geçmiş olsun babana inşallah en yakın zamanda iyileşir :Saruboceq:
napcaksak yapsan bi dert yapmasan bi dert oldu yavaş yavaş yapacaz artık birden bitireyim dedim bole oldu valla bide erkenden uyumaya başladım saat 10-10,30 dedimi uyuyom
ben yemeğe kaçtım goruşuruz cokacimcoook
Aynen yaaa... dizileri izlemeye başlıyorum dizi bitmeden uyumuş oluyorum... dizinin yarısı var yarısı yok :)) ama gece 3-4 defa tuvalete uyanıyorum.hemde acayip sıkışmış şekilde.
Selam canım...Nasılsın? Maalesef biz bu yıl pek tatil düşünemiyoruz.Belki ramazan bayramında olabilir kısa bir tatil.
kızlar selam. pazartesi belki giremem diye bugün fırsat varken yazayım dedim.
doktora gittik bugün. bi değişiklik yok.
kanama ,düzenli 10 dk da bir sancı vs olursa hastaneye gelin dedi. normal bekliyoruz hala dogumu...
; 12 sine kadar beklicez dedi dr. Bebiş gelmezse o gün kontrole gelin ,,, karar veririz dedi. 3400 gr olmuş tombiğim.
hafta içi görüşürüz. sevgiler...
alalhimm bir nefeste kurtarsinn canim ayetel kursiyi oku bol boll hadi canimm cok heyecanlandim bakk ayyyyy. ´dogum resimlerini bekliyoz bebegin ona goreee:lepi:kızlar selam. pazartesi belki giremem diye bugün fırsat varken yazayım dedim.
kanama ,düzenli 10 dk da bir sancı vs olursa hastaneye gelin dedi. normal bekliyoruz hala dogumu...
; 12 sine kadar beklicez dedi dr. Bebiş gelmezse o gün kontrole gelin ,,, karar veririz dedi. 3400 gr olmuş tombiğim.
haklısın canım benim plan yapmamak lazım çok uzun süreli planlar fena hayal kırıklığı yapıyor sonradelısın kızım sen ... kaydirigubbakcemile3
bılıyorsun esprı kabılıyetı zekı ınsanlara hastır sende de bunun orneklerını gordugummuze gore bıraz azmetsen calıssan su sınavın hakkından gelırsın Allah ın ıznıyle...
en azından olmazsa bıle calsıtım olmadı nasıb dersın
o arada da dedıgın gıbı korunmazsınız yada eskı yontem korunmaya devam edersınız keyfınıze gore takılırsınız zaten gelcekse gelır bebek bı sekılde
bız cok kuruyoruz da bızım planlarımızın ustunde bır plan yapan var ...
sadece elımızden gelenı yapıp tevekkul etmemız lazım sabır gostermek lazım
selam gaye ıyı yapmıssın ..kendı ısınızın olmasının avantajını sonuna kadar kullan bencede
benım de bıraz canım sıkkın babam rhatsızlanmıs bagırsak yapısıklıgı olmus
daha once mıde amelıyatı olmustu kanser tedavısı gordu
sanırım p tesı amelıyat olma durumu bellı olacak ona gore eskısehır e de gıdebılırım haber beklıyom bızımkılerrden ınsallah amelıyata gerek kalmadan acılır dua edın :gitme:
canım Allah yardımcın olsun ınsallah en guzel zamanda ve en rahat sekılde gelır bebegın ve rahatlıkla kurtulursun ...kızlar selam. pazartesi belki giremem diye bugün fırsat varken yazayım dedim.
lorkem gecmis olsun guzelim babana acil sifalarr.
haklısın canım benim plan yapmamak lazım çok uzun süreli planlar fena hayal kırıklığı yapıyor sonra
en güzeli tevekkül etmek ama insanoğlu işte hesap kitapla ugraşmadan da duramıyor
canım çok geçmiş olsun o mide rahatsızlığı nemenem bişey bilirim
rabbim ya şafi adından şifalar versin babana
kızlar selam. pazartesi belki giremem diye bugün fırsat varken yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?