Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorke canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bir durum olmaz canım allahım korusun sizlere bağışlasın

bitireyim die uğraştım ama az az yapsam iyi olacak

kıslar dun akşam yemeğim olduğu için eve gidince utu yaptım bir bir buçuk saat felan utu yaptım sonrada sofra kurdum yedik toplarken batma oldu ara sıra sol tarafımda korktum hemen yattım dinlendim sempatiksalakcinni

Selam Gültun'cum... Sorma yaa dün akşam yemekten sonra mutfağın yerlerine bir süpürge tuttum,makinaya amaşır attım,bulaşık yıkayıp mutfağı düzelttim,bir gün önceden yıkanmış kurumuş iç çamaşırlarını katlayıp yerleştirdim ve tanınmaz hale gelen yatak odasını düzelttim ve tabiiki aynen bende de batmalar meydana geldi.Bende hemen yattım dinlendim... Bugünde patron müsade verdi öğlene kadar dinlendim... :)) Biraz dinlene dinlene iş yapmak lazım... bugün de renklileri astım akşama bende de ütü var eyvahedigeldismile

Allah acil şifalar versin canım.Umarım çok sıkıntı vermeden ameliyatsız bir çözüm bulunur... Ne yazıkki yaşlandıkça her defasında birşey çıkıyor insanda. Umarım güzel haberler duyarız canım babacığın hakkında.

slm kızlarr nasılsınızzz iyi haftasonları hepinize herkes tatilde tabi ohh ne güzelll valla biz evdeyizz :sinifsinif:

lorke geçmiş olsun babana inşallah en yakın zamanda iyileşir :Saruboceq:

napcaksak yapsan bi dert yapmasan bi dert oldu yavaş yavaş yapacaz artık birden bitireyim dedim bole oldu valla bide erkenden uyumaya başladım saat 10-10,30 dedimi uyuyom

ben yemeğe kaçtım goruşuruz cokacimcoook

napcaksak yapsan bi dert yapmasan bi dert oldu yavaş yavaş yapacaz artık birden bitireyim dedim bole oldu valla bide erkenden uyumaya başladım saat 10-10,30 dedimi uyuyom

Aynen yaaa... dizileri izlemeye başlıyorum dizi bitmeden uyumuş oluyorum... dizinin yarısı var yarısı yok :)) ama gece 3-4 defa tuvalete uyanıyorum.hemde acayip sıkışmış şekilde.

slm kızlarr nasılsınızzz iyi haftasonları hepinize herkes tatilde tabi ohh ne güzelll valla biz evdeyizz :sinifsinif:

Selam canım...Nasılsın? Maalesef biz bu yıl pek tatil düşünemiyoruz.Belki ramazan bayramında olabilir kısa bir tatil.

olsun cnm oda yeter en güzel hediyelreiniz geldi zaten size tatil felan önemsizzemuszemus

ay gece uyanmak ,sürekli tuvalete gitmek miğdesi bulanmak batmalar yaşamak güzel bişidir beboshayallersmile

ınsallah canım aklınıza geldıkce duanızı beklıyorum bende...
uzakta olunca da ınsana zor gelıyor durumu telefonla haber beklemek sureklı
bısey bellı olsun da gıdıcem ınsallah sıkıntı olmaz

saolasın canım amin ınsallah

afıyet olsun yaa oglen olmus bıle hakkaten

aynen ben gece hiç wc ye kalktığımı bilmem ama şimdi 2-3 kere bende kalkıorum gerilio çünkü rahatsız edio

kızlar selam. pazartesi belki giremem diye bugün fırsat varken yazayım dedim.
doktora gittik bugün. bi değişiklik yok.
kanama ,düzenli 10 dk da bir sancı vs olursa hastaneye gelin dedi. normal bekliyoruz hala dogumu...
; 12 sine kadar beklicez dedi dr. Bebiş gelmezse o gün kontrole gelin ,,, karar veririz dedi. 3400 gr olmuş tombiğim.
hafta içi görüşürüz. sevgiler...

Canım benim Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah... Topicimizin ilk bebişi geliyooooorrrr!!!!
Hemde tombik bebik buuuu :))

alalhimm bir nefeste kurtarsinn canim ayetel kursiyi oku bol boll hadi canimm cok heyecanlandim bakk ayyyyy. ´dogum resimlerini bekliyoz bebegin ona goreee:lepi:

lorkem gecmis olsun guzelim babana acil sifalarr.

haklısın canım benim plan yapmamak lazım çok uzun süreli planlar fena hayal kırıklığı yapıyor sonra
en güzeli tevekkül etmek ama insanoğlu işte hesap kitapla ugraşmadan da duramıyor

canım çok geçmiş olsun o mide rahatsızlığı nemenem bişey bilirim
rabbim ya şafi adından şifalar versin babana

canım Allah yardımcın olsun ınsallah en guzel zamanda ve en rahat sekılde gelır bebegın ve rahatlıkla kurtulursun ...

lorkem gecmis olsun guzelim babana acil sifalarr.

cok saolun kızlar dua edersenız en azından benım adımı burda gorunce memnun olurum
yarın doktor olmadıgı ıcın ptesı netlesecek durum
bu durumda 2-3 gun kendılıgınden acılması ıcın muddet verıolarmıs
ptesı doktor bakacak tekrr duruma gore amelıyata alacaklar
ınsallah gerek kalmaz

Selam canım hayırlısı olsun hakkında. sen 1., ben 2.hamişim :)
bende normal bekliyordum ama bebişimde kordon dolanmaları var, o yüzden 12-13 Temmuz gibi sezeryan olacak, biraz korkuyorum. Az kaldı artık heyecan bastı :) Dua edin bana. Öpüyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…