- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.161
canım stres yaptı sorunsuz bı sekılde kurtulursunuz ınsallah bebegın de sen de..Selam canım hayırlısı olsun hakkında. sen 1., ben 2.hamişim :)
bende normal bekliyordum ama bebişimde kordon dolanmaları var, o yüzden 12-13 Temmuz gibi sezeryan olacak, biraz korkuyorum. Az kaldı artık heyecan bastı :) Dua edin bana. Öpüyorum sizi..
kızlar gunaydın hepınıze evde ıslerımı halledıcem de
belkı eskısehıre gıtme durumum var bugun
babamın amelıyat olup olmayacagı bellı olacak bugun dua edermısınız
ınsallah gerek kalmaz evde gormeye gıderım babamı :Saruboceq:
canım stres yaptı sorunsuz bı sekılde kurtulursunuz ınsallah bebegın de sen de..
Allah yardımcın olsun
günaydııınnnn edaaaa nasılsınn
Selam canım hayırlısı olsun hakkında. sen 1., ben 2.hamişim :)
bende normal bekliyordum ama bebişimde kordon dolanmaları var, o yüzden 12-13 Temmuz gibi sezeryan olacak, biraz korkuyorum. Az kaldı artık heyecan bastı :) Dua edin bana. Öpüyorum sizi..
günaydın kızlarrrrrr............... herkese mutlu haftalar diliyorummm....
günaydınnn
günaydııınnnn edaaaa nasılsınn
günaydın canlarım çok yoğunum yazamayabilirim
günaydınnopuyorumnanaktan
Selam canım... Evet 2. hamişimiz de sensin şekerim... Rabbim en kolay şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi... Bizlere de hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Nasıl geçti haftasonlarınız?
Lorke'cim İnşallah babandan da güzel haberler bekliyoruz hep birlikte.Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.Acil şifalar versin.
lorke canım benim Allahım şifalar göndersin babana:Saruboceq:
Lorke'cim İnşallah babandan da güzel haberler bekliyoruz hep birlikte.Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.Acil şifalar versin.
GÜnaydın kızlar. İnŞŞ. GÜzel ve bereketlİ bİr hafta olur. Lorkecİm babana geÇmİŞ olsun canım rabbİm acİl Şİfa versİn.
günaydın kızlar
lorke inşallah ameliyata gerek kalmaz canım sağlığına kavuşur baban en kısa zamanda.
sagolasınız kızlar Allah razı olsun
doktorla gorusmusler bı kolonoskopı yapıp kesın karar verılecekmıs ama buyuk ıhtımal amelıyata gerek kalmıcakmıs ıyı gıbıymıs suan ...
hayırlısı bakalım bende yarın sabahtan yolcuyum sanırım ...
sagolasınız kızlar Allah razı olsun
doktorla gorusmusler bı kolonoskopı yapıp kesın karar verılecekmıs ama buyuk ıhtımal amelıyata gerek kalmıcakmıs ıyı gıbıymıs suan ...
hayırlısı bakalım bende yarın sabahtan yolcuyum sanırım ...
günaydın şekerim opuyorumnanaktan nasılsın bebiş nasıl bakalım
sen nasılsın canım ya nasıl oldun fotolarını takip ediyorum çok güzel bir anne oldun maşallah .....
Aynen yaaa... dizileri izlemeye başlıyorum dizi bitmeden uyumuş oluyorum... dizinin yarısı var yarısı yok :)) ama gece 3-4 defa tuvalete uyanıyorum.hemde acayip sıkışmış şekilde.
EVET KIZLAR. BENDE ERKENDEN UYUMAYA BAŞLADIM GECEDE ÇOK SIK TUVALETE ÇIKIYORUM. NERDEN BİRİKİYO GECE ALAMIYORUM Kİ. KARPUZ YEDİĞİM 2 GECE NÖBETTEYDİM O KADAR ÇOK GİTTİM Kİ. KARPUZA DİKKAT KIZLAR.
iiiyim canım cuma doktora gittim değerim 401 olmuş normal ilerliyo dedi doktorum cumaya tekrar gitcem keseyi görmeye inşallh....sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?