- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.181
canım değerin artmış kaç haftalıkmışki kese gozukmedi?
kese 1000 den sonra görünür dedi şimdi bakmaya gerek yok dedi salı çarşamba gel dedi bende cumaya gitcem cuma müsaitiz eşimle...
kısllaaarrr...
ben geldiimm..
hepinisii öperriiimmm kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım ya nasıl oldun fotolarını takip ediyorum çok güzel bir anne oldun maşallah .....
kısllaaarrr...
ben geldiimm..
iyiyim bende kuşum , kocaman bi göbüşüm oldu 7 kilo kadar aldım , iğne olucam bebeğin ciğerleri geliişsin diye erken doğum ihtimaline karşılık =))) sen nasılsın başladımı bulantılar falan
kısllaaarrr...
ben geldiimm..
oo lapaci dönmüşsün hoşgeldin canım =)))
tatil bittimi yoksa devammıhihoyyyt
tatilci bayann hoşgeldin anlat bakalım neler yaptın nasıl geçti tatil lülülülülülü
lapaciiiii hoşgeldinn
ben keseyi gordum çok şükür sık idrara çıkma dışında problemim yok inşallah olmaz 12sinde yani 8.haftada kalp atışı için gitcem bide 2 li tarama o zamanmı yapıolo?
lapaciiiii hoşgeldinn
ben keseyi gordum çok şükür sık idrara çıkma dışında problemim yok inşallah olmaz 12sinde yani 8.haftada kalp atışı için gitcem bide 2 li tarama o zamanmı yapıolo?
pek bulantı yok gibi sabahları çok az bide su içerken oluyoumarım sudan tiksinmem ilacı zor içiyorum sabahları onun dışında gayet iiyim .......
zeynep hadi gidelim toppiğimizeolumunekankayizsmile
zeynep ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz artık.
gultun meraba canım nasılsın hamile kalabildin mi merak ettim seni.
demek hamilesin çok sevindim hihoyyythayırlı olsun bebişin kız bi haber vermedin aşkolsun.
bende merak ettim canım senle özelden konuşurduk ismimi değiştirdim belki hatırlarsın aleyna ismim emine sen ben sohbet etmiştik
hamile kalmana sevindik
zeynep hadi gidelim toppiğimizeolumunekankayizsmile
zeynep ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz artık.
tamma canım bi girdik millet dondu hadi çıkalım :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?