Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sen nasılsın canım ya nasıl oldun fotolarını takip ediyorum çok güzel bir anne oldun maşallah .....

iyiyim bende kuşum , kocaman bi göbüşüm oldu 7 kilo kadar aldım , iğne olucam bebeğin ciğerleri geliişsin diye erken doğum ihtimaline karşılık =))) sen nasılsın başladımı bulantılar falan

tatil bitti kıslar...
işimin başındayımm :gitme:
taze annellerrrrr :CüvCüv: durumlar nasıl.... aklım hep sizde kaldı.. varmı kese gören? kalp atışı duyan??
gaye, nurzul, edacık, gultun.. naptınıs kıslar anlatsın birisi hadddiii

iyiyim bende kuşum , kocaman bi göbüşüm oldu 7 kilo kadar aldım , iğne olucam bebeğin ciğerleri geliişsin diye erken doğum ihtimaline karşılık =))) sen nasılsın başladımı bulantılar falan

pek bulantı yok gibi sabahları çok az bide su içerken oluyoumarım sudan tiksinmem ilacı zor içiyorum sabahları onun dışında gayet iiyim .......

oo lapaci dönmüşsün hoşgeldin canım =)))
tatil bittimi yoksa devammıhihoyyyt

hoşbuldum canım.....
maşallaahhh 31 haftalıksın 7 kilo almışsınn.. gayett güzeelll.... ben 28 haftadayım bende 7 kilo aldım 31 de kaç olurum allah bilir artık =)))))
inşallah kuzucuğun gelmez erkenden.... ciğerleride gelişsin hazır olsun sağlıklı olsun ama gelmesin.. vaktinde gelsin :Saruboceq:

tatilci bayann hoşgeldin anlat bakalım neler yaptın nasıl geçti tatil lülülülülülü

iyiyim bitterim yaaa... işte gesdik, yüsdük geldik =)))
son 2 gün denise de gidemedik hava kötüydü.... fırtına oldu falan =(( ama yinede tatil tatildir..harikaydııııııı
sen nasılsın.. miniş büyüdümmüüüü?? =))) son durumunuz ne?

lapaciiiii hoşgeldinn
ben keseyi gordum çok şükür sık idrara çıkma dışında problemim yok inşallah olmaz 12sinde yani 8.haftada kalp atışı için gitcem bide 2 li tarama o zamanmı yapıolo?

lapaciiiii hoşgeldinn
ben keseyi gordum çok şükür sık idrara çıkma dışında problemim yok inşallah olmaz 12sinde yani 8.haftada kalp atışı için gitcem bide 2 li tarama o zamanmı yapıolo?

demek hamilesin çok sevindim hihoyyythayırlı olsun bebişin kız bi haber vermedin aşkolsun.

lapaciiiii hoşgeldinn

bende merak ettim canım senle özelden konuşurduk ismimi değiştirdim belki hatırlarsın aleyna ismim emine sen ben sohbet etmiştik
hamile kalmana sevindik

gultun meraba canım nasılsın hamile kalabildin mi merak ettim seni.

demek hamilesin çok sevindim hihoyyythayırlı olsun bebişin kız bi haber vermedin aşkolsun.

bende merak ettim canım senle özelden konuşurduk ismimi değiştirdim belki hatırlarsın aleyna ismim emine sen ben sohbet etmiştik
hamile kalmana sevindik

zeynep hadi gidelim toppiğimizeolumunekankayizsmile

zeynep ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz artık.

tamma canım bi girdik millet dondu hadi çıkalım :roflol: :roflol: :roflol:

kıslar yaa şaşırttınız beni hoşgeldiniz evet çok şükür oldu bu ay allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin arkadaşlarrr :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…